Šta je novo?

LG G2

Ako ti se nije pojavila ikonica kod signala za mrezu 4G ili LTE nisi ni bio povezan na 4G.

Spustis status bar ides edit i dodas network mode i posle iz status bara biras koju mrezu hoces. Nisam na cg3.3 pa da ti pokazem slikovno ali nadam se da ces me razumeti.

Ne vredi, pokušavao sam nekoliko puta i neće...problem je što Win ne vidi telefon ni kad ga normalno(bez download moda) "zakačim" za računar(probao i na laptopu i još jednom računaru, svi sa Win / 64bit).

Ne povećavaju se procenti, stoji na 0%...i kao što rekoh, Windows uopšte ne vidi telefon. Instalirao sam drajvere sa zvaničnog LG sajta nekoliko puta i neće. Instalacija prođe normalno, piše drajveri uspešno instaliranio, ali ga Windows i dalje ne vidi. Probao dva usb kabla. Probao na svim raspoloživim usb portovima, telefon se puni, ali ga nema...Ne znam u čemu je problem? Verovatno u telefonu, jer nemoguće da ga tri računara ne vide...

Probaj da ukljucis USB Debugging. Vidi da li onda instalira drajvere.uploadfromtaptalk1440161437978.png

Marinko koji to je rom trenutno na fonu? Da nije zadnji cloudy?

KK 4.4.2 oficijelni, barem mislim da je...evo i SS

faec338574ecee1c59622b479db18482.jpg

Koja je na kraju presuda za LP na ovom telefonu? Vizuelno znam, više mislim funkcionalno, baterija, fluidnost, grejanje itd u odnosu na KK?

Ja sam trenutno na BlissPop v.3.9, Lollipop 5.1.1. Ovih dana sam malo u gužvi pa manje drndam telefon. Baterija mi je trenutno na 10% i od 100% je prošlo 4 dana i 3 sata, ekran 3 sata i 40 minuta, imao sam jako malo razgovora. Ovo još nisam imao prilike da doživim ni na jednom romu!

Edit: Primetio sam da brže radi od Cloudy roma.

Poslednja izmena:
^ Kako ti se cini BlissPop, ima li nekih bagova, kakva je kamera? Vidim po komentarima da je bas brz i baterija dobra.

Na koliko ti je osvetljenje podeseno?

Poslednja izmena:
Ja sam trenutno na BlissPop v.3.9, Lollipop 5.1.1. Ovih dana sam malo u gužvi pa manje drndam telefon. Baterija mi je trenutno na 10% i od 100% je prošlo 4 dana i 3 sata, ekran 3 sata i 40 minuta, imao sam jako malo razgovora. Ovo još nisam imao prilike da doživim ni na jednom romu!

Edit: Primetio sam da brže radi od Cloudy roma.
Davaj link ;-) ;-) ;-)

^ Kako ti se cini BlissPop, ima li nekih bagova, kakva je kamera? Vidim po komentarima da je bas brz i baterija dobra.

Na koliko ti je osvetljenje podeseno?

Brz, fluidan, ponekad malo zaglupavi double tap. Kameru nisam upoređivao, mada verujem da ne može da priđe stock kameri. Preko dana da, ali uveče čisto sumnjam. Videću kada stignem. Osvetljenje mi je podešeno na automatsko a slajder uvek držim na nuli. Moram na sunčevoj svetlosti da ga pomerim negde na pola da bi bilo ok. To bolje radi na Cloudy romu.

Davaj link ;-) ;-) ;-)

Izvolte :)

Verzija 3.9 sa ovog linka: http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Official/d802/

Gapps sam skinuo sa ovog linka: http://opengapps.org/

Koliki je vas SOT na LP ja jos nisam presao 4h.Kakava je na Cloudy baterija?

Uzeo sam usim karticu, znam da 4G ima samo u većim gradovima, kako podesiti prijem? U podešavanjima sam stavio na LTE, ali sam negde pročitao da treba update sistema da odradim, a pošto sam na Cloudy 3, to u podešavanjima nema? Na MTS su sam.
evo za stock i vip...kartica se aktivira stavljanjem u telefon(ne i 4g). Nakon sat se dobija sms da je 4g omogucen. Na telefonu se update Lte config i dobije se opcija lte. Kad izaberes gsm/wcdma/lte i ima 4g on automatski prebaci na 4g cak iako je signal slabiji, malo cudno. Dodatno mozes probati na intetnet pa da vidis kad povuce data. Inace ikona je kao 3g samo pise 4g ;)

Brz, fluidan, ponekad malo zaglupavi double tap. Kameru nisam upoređivao, mada verujem da ne može da priđe stock kameri. Preko dana da, ali uveče čisto sumnjam. Videću kada stignem. Osvetljenje mi je podešeno na automatsko a slajder uvek držim na nuli. Moram na sunčevoj svetlosti da ga pomerim negde na pola da bi bilo ok. To bolje radi na Cloudy romu.

Izvolte :)

Verzija 3.9 sa ovog linka: http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Official/d802/

Gapps sam skinuo sa ovog linka: http://opengapps.org/
Ja sam na Cloudy 3.3, šta se ubacuje pre flešanja roma pošto vidim da je ovo 5.1.1?

Ja sam na Cloudy 3.3, šta se ubacuje pre flešanja roma pošto vidim da je ovo 5.1.1?
Netreba nista vise ja preso danas. Sa 3.3 na ovaj 3.9 i bolji je vise tema isvega a za bateriju cu jos videti. Jedino nemam onu aplikaciju za daljinski upravljac ako neko ima posebno da je postavi.

Ja sam na stock LP.Da li mogu nakon rutovanja i instaliranja twrp odmah da flesujem 3.3 ili mora da se prvo instalira bootloader od Kit kat?Kako posle ide procedura vracanja na stock?

Je l zna neko da li na default camera aplikaciji za lg g2 moze da se namesti da se pritisne bilo gde na ekranu da bi se napravila fotka, jer sada moram da kliknem tacno na ono dugme, sto je malo ****no ako ne gledam u ekran?

Ako ne moze je l znate neku besplatnu kamera aplikaciju sa kojom to moze?

Jesi probao na volume dugme pozadi? Njega možeš da napipaš bez gledanja. :D

Kakva je kamera na cloudy 3.3?Generalno,kako se telefon ponasa u radu?Citao sam negde da neki nisu uspeli da se vrate na stock preko lg flash toola,vec je morao neki drugi rom da se instalira prvo.

volume dovn za slikanje , takodje to dugme kada zadrzis roka vise komada slika za redom , dok ono na ekranu samo jednom skljoca.

Kakva je kamera na cloudy 3.3?Generalno,kako se telefon ponasa u radu?Citao sam negde da neki nisu uspeli da se vrate na stock preko lg flash toola,vec je morao neki drugi rom da se instalira prvo.

Po meni extra mnogo bolja nego stock.Probao sam danas i ovaj BlissPop 3.9 nista posebno mnogo lepse izgleda i radi CloudyG2 3.3.

Blisspop ROM je lep i fluidan, kamera je veliki downgrade, ume nekad da zavibrira na 10 sec, ostacu jos mqlo na njemu da vidim bateriju, mada meni se cini odlicnom. Odlican ROM ali kamera...

Vrh Dno