Ne vredi, pokušavao sam nekoliko puta i neće...problem je što Win ne vidi telefon ni kad ga normalno(bez download moda) "zakačim" za računar(probao i na laptopu i još jednom računaru, svi sa Win / 64bit).
Ne povećavaju se procenti, stoji na 0%...i kao što rekoh, Windows uopšte ne vidi telefon. Instalirao sam drajvere sa zvaničnog LG sajta nekoliko puta i neće. Instalacija prođe normalno, piše drajveri uspešno instaliranio, ali ga Windows i dalje ne vidi. Probao dva usb kabla. Probao na svim raspoloživim usb portovima, telefon se puni, ali ga nema...Ne znam u čemu je problem? Verovatno u telefonu, jer nemoguće da ga tri računara ne vide...
Koja je na kraju presuda za LP na ovom telefonu? Vizuelno znam, više mislim funkcionalno, baterija, fluidnost, grejanje itd u odnosu na KK?
Davaj link ;-) ;-) ;-)Ja sam trenutno na BlissPop v.3.9, Lollipop 5.1.1. Ovih dana sam malo u gužvi pa manje drndam telefon. Baterija mi je trenutno na 10% i od 100% je prošlo 4 dana i 3 sata, ekran 3 sata i 40 minuta, imao sam jako malo razgovora. Ovo još nisam imao prilike da doživim ni na jednom romu!
Edit: Primetio sam da brže radi od Cloudy roma.
^ Kako ti se cini BlissPop, ima li nekih bagova, kakva je kamera? Vidim po komentarima da je bas brz i baterija dobra.
Na koliko ti je osvetljenje podeseno?
Davaj link ;-) ;-) ;-)
evo za stock i vip...kartica se aktivira stavljanjem u telefon(ne i 4g). Nakon sat se dobija sms da je 4g omogucen. Na telefonu se update Lte config i dobije se opcija lte. Kad izaberes gsm/wcdma/lte i ima 4g on automatski prebaci na 4g cak iako je signal slabiji, malo cudno. Dodatno mozes probati na intetnet pa da vidis kad povuce data. Inace ikona je kao 3g samo pise 4gUzeo sam usim karticu, znam da 4G ima samo u većim gradovima, kako podesiti prijem? U podešavanjima sam stavio na LTE, ali sam negde pročitao da treba update sistema da odradim, a pošto sam na Cloudy 3, to u podešavanjima nema? Na MTS su sam.
Jel ima neko da je probao kdz-ovanje na Windows 10?meni nema šanse da prođe.... Na 7ici sam dosta puta radio i prolazilo je bez greške... Sad se prekine posle ekstraktovanja kdz i nema dalje... U download modu se ne dešava ništa...
Ja sam na Cloudy 3.3, šta se ubacuje pre flešanja roma pošto vidim da je ovo 5.1.1?Brz, fluidan, ponekad malo zaglupavi double tap. Kameru nisam upoređivao, mada verujem da ne može da priđe stock kameri. Preko dana da, ali uveče čisto sumnjam. Videću kada stignem. Osvetljenje mi je podešeno na automatsko a slajder uvek držim na nuli. Moram na sunčevoj svetlosti da ga pomerim negde na pola da bi bilo ok. To bolje radi na Cloudy romu.
Izvolte
Verzija 3.9 sa ovog linka: http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Official/d802/
Gapps sam skinuo sa ovog linka: http://opengapps.org/
Netreba nista vise ja preso danas. Sa 3.3 na ovaj 3.9 i bolji je vise tema isvega a za bateriju cu jos videti. Jedino nemam onu aplikaciju za daljinski upravljac ako neko ima posebno da je postavi.Ja sam na Cloudy 3.3, šta se ubacuje pre flešanja roma pošto vidim da je ovo 5.1.1?
Baš čudno da ne treba. Jel si pre Cloudy 3.3 bio na stock LP?Netreba nista vise ja preso danas. Sa 3.3 na ovaj 3.9 i bolji je vise tema isvega a za bateriju cu jos videti. Jedino nemam onu aplikaciju za daljinski upravljac ako neko ima posebno da je postavi.
Da na stock 5.0.2Baš čudno da ne treba. Jel si pre Cloudy 3.3 bio na stock LP?
Baš tim putem. Sa štokom LP se dobija KK bootloader (tako je bender rekao). Na stock se vraćaš sa kdz.Ja sam na stock LP.Da li mogu nakon rutovanja i instaliranja twrp odmah da flesujem 3.3 ili mora da se prvo instalira bootloader od Kit kat?Kako posle ide procedura vracanja na stock?
Kakva je kamera na cloudy 3.3?Generalno,kako se telefon ponasa u radu?Citao sam negde da neki nisu uspeli da se vrate na stock preko lg flash toola,vec je morao neki drugi rom da se instalira prvo.
Onda da se ne mlatim, dobar je Cloudy 3.3 i meni je bolji od stocka a i lepše izgleda.Po meni extra mnogo bolja nego stock.Probao sam danas i ovaj BlissPop 3.9 nista posebno mnogo lepse izgleda i radi CloudyG2 3.3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari