Šta je novo?

LG G2

Samo kratko, negde sam video a sad ne mogu da nadjem post.
Drugi put u garanciji isti kvar (zuta fleka) se pojavio. Prvi put uspesno reseno i sad, posle 4 meseca opet isti problem.
Posto je ovo vec drugi uzastopni isti kvar, ako se dobro secam zakon kaze da mogu da trazim nov aparat posto je jos uvek u garanciji?
Hvala unapred.

To je nakon 3 kvara, ako me pamcenje dobro sluzi.

Jel ima neko preporuku za zaštitno staklo i gde da se kupi?
Isto važi i za bumper.

Maltene svako ti je isto ali pazi, ekran na G2 nije skroz ravan, on pri ivicama ima zakrivljenje tako da moras to da vidis dal je ok, reci im da ti oni stave pa ako nije dobro nemoj ni da kupujes jer ima vazduh tu kod ivica i ne moze da se "ispusti". Sto se bumpera tice nek i meni neko predlozi, i ja vec podugo trazim bumper da valja. :p

ne znam da li si razmisljao o zvanicnom quickwindow-u ja sam prezadovoljon sad trazim novi jer ovaj posle skoro dve godine nosenja dosta zaprljan ali dalje mi deluje kao najbolje resenje :D

Da pohvalim vip i ovlašćeni servis - zamenjen ekran. Od predaje do nazad - 13 dana.
P.s. Šta sam od romova propustio?

Pozdrav, da li ima neko ko bi hteo da mi ubaci fix za kameru u telefon, ubija me sto blic svetli 5 sekundi nocu, ja se u to ne razumem i necu nesto da pokvarim, pa ako ima neko ko hoce da mi odradi samo to na briznu bio bih mu jako zahvalan, a i platio bih :)

Ako i bude nešto, neće biti u skorije vreme.

Sony Z3 u zatvorenom prostoru pravi osetno bolje fotografije nego moj G2, XCam, na CloudyG2 3.2...

a jesi li isključio auto nightmode i smanjio oštrenje u xcam settingsu?

Jel postoji mogucnost da "ubacim" u kameru mogucnost selektivnog focusa? i da li je dostupan UHD za 5.0 ili ja ne mogu da ga nadjem?

to je posebna app koja se kupuje (2$), xcam settings, u njoj ih imaš.

Jel ima neko da je probao kdz-ovanje na Windows 10?meni nema šanse da prođe.... Na 7ici sam dosta puta radio i prolazilo je bez greške... Sad se prekine posle ekstraktovanja kdz i nema dalje... U download modu se ne dešava ništa...

a jesi li isključio auto nightmode i smanjio oštrenje u xcam settingsu?
Nisam. Ali mu ni Sv Petar ne bi pomogao.
Dok je juče u nekim uslovima G2 pravio bolje fotke, onako na prvu, oštrije, sada nemam vremena, ali ću da napravim ovih dana detaljan test, zanima me, inače ako se dobro sećam, G3 je pobedjivao Z3 na testovima kamere, dok branioci Sonija kažu da tek manuelni mod vadi Z3,...
Sve o svemu, Z3 mi je bio logičan korak posle G2, Copper varijantu smo kupili, tako da ne možeš pogled da skineš sa njega, prelep telefon,

Nisam. Ali mu ni Sv Petar ne bi pomogao.
Dok je juče u nekim uslovima G2 pravio bolje fotke, onako na prvu, oštrije, sada nemam vremena, ali ću da napravim ovih dana detaljan test, zanima me, inače ako se dobro sećam, G3 je pobedjivao Z3 na testovima kamere, dok branioci Sonija kažu da tek manuelni mod vadi Z3,...
Sve o svemu, Z3 mi je bio logičan korak posle G2, Copper varijantu smo kupili, tako da ne možeš pogled da skineš sa njega, prelep telefon,
Sad uzmes i prodas ga ako nemas garanciju :D Uzeo bih pre najgoreg kineza nego sony. Veliku zelju za spontanim kvarenjem ima. Ako imas 2 god garancije onda ga zadrzi :D

Baš 2 godine imam garanciju... ☺ 440e, dok je na KP 420e sa godinu dana garancije...rekoh, ajde, da ne rizikujem...
Važi Vojkane...

c8e56b88e658a03c179308be93adbddf.jpg

5730a6879be0d3b43ca21f5cc1f7c3d7.jpg

Evo kako je bila ispala fotka malopre, kada sam nabrzinu uporedio kamere, gore je G2, dole Z3...a onda sam sada obrisao telefon, i sočivo, i ispalo je ovako...
9788d839e4a8a43ccc8231c674b37db4.jpg

kad ih ovako uploaduješ sve 3 su iste :)

Pozdrav, da li ima neko ko bi hteo da mi ubaci fix za kameru u telefon, ubija me sto blic svetli 5 sekundi nocu, ja se u to ne razumem i necu nesto da pokvarim, iz Beograda sam, pa ako ima neko ko hoce da mi odradi samo to na briznu bio bih mu jako zahvalan, a i platio bih :)

Ajde ljudi nemoguce da niko ne zna/nece ?

Vazi Zulu, vrv se niko drugi i nece javiti, tako da cu se ja javiti tebi kada se vratis :)

@Duki994 Ma znam da nece nista da se pokvari, ali ima tu neki proces koji treba da se odradi, a ja to ne znam..

Nazad
Vrh Dno