miodrag.r
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.08.2012
- Poena
- 170
Jesi li instalirao verziju xcama za advanced driver?
Nisam za advanced.
Jesi li instalirao verziju xcama za advanced driver?
Iz beograda. Sada nisam pored telefona, bicu sutra jer je telefon jos u servisu.
Nisam. Upravo sam podigao telefon iz servisa.sredio?
Gde je tu download kernela, sve pretražih?Par dana ovaj kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3066637 na cloudy 3.3 ,imam osecaj kao da je drugi tel bez bagova ,baterija za 50% bolja, ko hoce neka proba preporucujem
Izgleda da je to, pod 2.
Wipe cash i dalvic cash obicno ja vajpujem kad flasham kernel. Pogledaj u datoj temi da li treba drugacije.Jel dovoljno da ga flesujem samo iz twrp? Da li mora wipe pre/posle flashovanja? Nikad kernel nisam flashovao
Pitanje za one sto su stavili ovaj kernel, sta vam pise nakon flashovanja kad odete na software info, pa pod kernel?
Meni isto piše iako nisam još flešnuo taj kernel?Meni pise Kernel version: 3.4.0
Ja sam ga instalirao preko TWRP-a,ono sto sam primetio da se mnogo manje greje telefon,a za bat cemo da vidimo jos.Koga interesuje da proveri Kernel neka skine KERNAL ADIUTOR (root) i tamo moze da vidi verziju.Meni pise Kernel version: 3.4.0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari