- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Imao sam isti problem, ovaj fix je sve sredio. [FIX]LG Flash Tool Stuck At 2%
Ukratko, skini zip fajl, raspakuj na kompu, idi u TWRP recovery na telefonu, povezi ga sa kompom, pokreni onaj .bat fajl (tamo gde si raspakovao zip) i sacekaj da zavrsi. Posle toga, sve radi opet normalno.![]()
Ja uvek radim clean, ali bi trebalo da je tako.Je li beše treba da brišem dalvik i keš kada hoću da flešnem Cloudy 3.2 preko 3.1, a da mi ostanu sve aplikacije?
Skidam preko torrenta, brzina za sad slaba.
Ti imaš ili si imao AppLocker aplikaciju. Ona je i burazeru pravila problem. Pravi neki fajl od preko 10gb i ima neki random naziv (. d20a1...). Ne možeš iz telefona da ga vidiš. Uključi opciju za povezivanje sa kompjuterom i preko njega ga traži (uključi opciju show hidden files). Kad ga nađeš ručno ga izbriši preko kompjutera. Nikakav factory reset ni brisanje iz recoverija ne pomaže...Probao sam oba ova programcica i ne vide uopste tih 21GB. Bukvalno kao da mi je verzija telefona od 16GB.
Au brate moj.. Sta je ovoPogledajte prilog 173516
Ne igram igrice i nemam milion app. na njemu.
Pricam, saljem poruke, proveravam email, slikam i to je to.
Au, jel si ga na akumulator prikačio?Pogledajte prilog 173516
kakav je battery life na cloudy 3 ozbiljno razmisljam da konacno rutujem svoj g2![]()
Ne kapiram, nikad ni sa jednim romom nisam imao problema sa baterijom... Na poslednjem cloudy glat imam 5h sota, doduše s dorimanx kernelom....Baš sam hteo to da pitam ostale.
Rom je super, nemam nikakve bagove, sve radi i weather widget i sve, ko pucka, ali brate što troši bateriju pa ovo nije normalno. Imam sve iste aplikacije kao i do sad, nisam koristio ništa više nego uobičajeno, ali redovno popodne moram da napunim telefon. Nije da je skroz prazan, ali nema šanse da dočekam veče, ako to ne učinim.
I baš se razmišljam da li da vraćam na stock ili ima neko rešenje?
Pogledajte prilog 173516
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari