Šta je novo?

LG G2

Thx
^Imam ukljuceno manje-vise standardno 2 mejl naloga, Fb, Messenger, Viber, Skype, Instagram osvetljenje na auto (verovatno max posto je ovih dana bilo suncano) ali sve mi je to ukljuceno i kada sam na Wifi pa drasticno sporije prazni bateriju (kriva baterije je mnogo blaza u odnosu na 3g) :)

Kako da se vratim na stock LL posle cloudy 3.1? Ima li neko ideju. Probao sam kdz metodu i stane na 2%. Instalirao programe drajvere i nista. Probam preko lg support toola ista stvar, zakuca na 2%.
Onda nadjem stock u obliku zip fajla i flesnem njega i prodje. Probam posle toga kdz da vratim i nece. Ne znam u cemu je caka. Prodao sam telefon pa bi sve da vatim na stock ali nece :(

Imao sam isti problem, ovaj fix je sve sredio. [FIX]LG Flash Tool Stuck At 2%

Ukratko, skini zip fajl, raspakuj na kompu, idi u TWRP recovery na telefonu, povezi ga sa kompom, pokreni onaj .bat fajl (tamo gde si raspakovao zip) i sacekaj da zavrsi. Posle toga, sve radi opet normalno. :)

Pozdrav svima. Odradio sam update software-a telefona LG G2 32GB sa 4.4.2 na 5.0.2 preko LG PC Suite-a i nakon startovanja telefona nemam vise 25GB slobodnog raspolozivog prostora kao pre vec samo 10GB. Dobijam da mi je System Data zauzeo 21GB. Telefon nije rutovan nije bilo sta petljano oko njega, cisti Stock. Ima li resenja?

Imao sam isti problem, ovaj fix je sve sredio. [FIX]LG Flash Tool Stuck At 2%

Ukratko, skini zip fajl, raspakuj na kompu, idi u TWRP recovery na telefonu, povezi ga sa kompom, pokreni onaj .bat fajl (tamo gde si raspakovao zip) i sacekaj da zavrsi. Posle toga, sve radi opet normalno. :)
Samo da napomenem, ako je to onaj droidth pamet - on inače radi. Meni je napravio brick ali mi je bilo tako svejedno, spojis ga na linux i flashas sve bitne komponente. Jel ti radi twrp? Sastavim paket za flash ako baš treba

Nemam ja nista instalirano, ni TWRP recovery, nije mi ni rutovan telefon. Cist stock 5.0.2 oficijelni rom.

Probao sam Factory reset iz menija telefona, opcija Backup & reset, nista se nije promenilo.

Verujem i meni se to dogodilo.Najbolje da rutujes telefon pa TWRP ,pa odatle faktori.Tada ce da obrise sve sem osnovnog softvera.Lako se radi.Ponovo setujes parametre, imenike itd.Nisam neki strucnjak ali kod mene je to upalilo.
Vidim da si iz Bora.Dodji u Zajecar da ti to sredim.

Poslednja izmena:
Root
-dp root
-recovery autorec na playstore (ako je lollipop)

Pozuri dok ima :), uskoro cu povuci sa playstora

Odradio sam root i TWRP sa onog xda linka. Proslo iz prve. E sad... Kako da opet udjem u taj TWRP i odradim Factory reset telefona?

Skini benderov reboot imas opcije .Ili dugme vol -i paljenje zajedno stisnes kad se pojavi logo pustis pa ponovo stisnes i potvrdis dva puta i tu si.Prva opcija je mnogo laksa.

Usao sam u TWRP, isao na Wipe, zatim dole povukao slajder u desno. Odradio mi je brisanje i sada sam isao na Reboot System. Restartovao se i sada vrsi optimizovanje aplikacija, ukupno 143kom. Cekam da se startuje...

Ajd pa da vidimo sta sad kaze.Trebalo bi da ti trazi setovanje iz pocetka .

Tako je, odradio sam celo setovanje ali i dalje imam 10GB prazno a 21GB mi zauzima System data u Misc opciji... Uf kako me nervira!!!

Es file explorer sa marketa.Vidi sta ce on da kaze,kad povuces na desno.Ima i opciju recycle bin.

Tako je, odradio sam celo setovanje ali i dalje imam 10GB prazno a 21GB mi zauzima System data u Misc opciji... Uf kako me nervira!!!
Skini 32gb kdz za d802(nisam ni siguran jel ima veze, md5 je navodno isti tako da je i fajl teoretski isti).

Ono sto bi valjalo je lg flash tool 2014, 32gb d802 kdz i flashas opcijom CSE

Steta bi bilo da g2 korisnici ostanu bez tvoje podrske zbog nekih... Ali razumem te da tvoj rad neznalice unizavaju.

ES File explorer nista ne pokazuje, ne mogu da nadjem tih 21GB.
Skidam KDZ za LG G2 32GB lollipop pa cu probati preko Flash toola da instaliram.

Pa dobro sad si naucio sve,pa ce ici brze.Obavezno uradi ovo sto ti je bender napisao.Flash CSE

A ako se samo downgrade-uje na KitKat, da li ce se vratiti prostor? Iskreno, vise mi je bitnije skladiste od novijeg firmware-a.

Pre flesovanja kdz-a prebaci slike, muziku...na komp. Kontakti su ti verovatno sinhronizovani na gmail...
Ma nemam nista u telefonu, kupio ga pre par dana i nisam ni stigao sve da prebacim, ukacio ga na komp, izbacio mi update, odradio ga i on mi sjebao prostor...

Nazad
Vrh Dno