Šta je novo?

LG G2

Ja sam update-om dobio opciju u mrezi da izaberem lte,probao i radi lepo,na kk nisam imao tu opciju da izaberem iz podesavanja mreze
Inace,devojke iz telenora mi rekle da g2 nema lte podrsku :D
Rekoh nista vi ne brinite,samo vi meni dajte usim, a za vasu informaciju ima :D

Ja sam sad update i nema mi i dalje opcije za izbor lte ajde mi reci koja ti je verzija lte config-a?

AICP, skini odavde poslednji nightly. Brz, stabilan, ubacis Cyanogen kameru sa apkmirror ako ti ne odgovara ta sto dolazi uz rom. Poboljsali su bateriju, meni on najvise lezi i nekako mi je lollipop-astiji nego LG G2 official Lollipop. :)

Unutra nema uputstva sta i kako, samo prebaciti na tel i flesovati iz twrp custom recoverija?

Hvala, znam za tu foru i koristio sam je na kitketu ali sam mislio da mi na lollipopu nece trebati, kad ono...
Nervira me kod te fore sto telefon cesto zna sam da me vrati na wcdma i gsm...

Daj neki link da iscitam sve sta i kako treba. Da vidim moram li da vracam stock recovery, KK i tako to.

Kakvo je stanje kod vas sto se tice baterije?
uploadfromtaptalk1429645080413.pnguploadfromtaptalk1429645109850.png
Ovo je situacija od danas, ceo dan je bio na 3G sa auto osvetljenjem... Baterija mi je na 20H bila drasticno bolja, da ne kazem duplo bolja... Inace, ja sam na LP HU30A

Poslednja izmena:
Tebi nešto ubija bat... Proveri bbs-om..

Nešto ti ždere bateriju, nema to veze sa LL-om...

Posle fleša nove verzije sistema treba da se odradi i factory reset iz rikaverija.

Ja saam preko kdz-a feshovao LP i nista dalje nisam dirao. Nit sam rutovao telefon, nit sam recovery fleshovao...

Pošto živim na jugu Srbije, rekli su mi da još ne dele sim kartice za 4G, tek kad bude bolja pokrivenost. A inače dele za korisnike koji imaju velike pakete :-devil-: Aj sad razumi :mad:

Od Mix XL paketa daju kartice ;)
A ona mtsTV aplikacija je dostupna od Mix XXL paketa...

Kako da uhvatim LTE, je l ima neka caka, uzeo sam danas karticu, podesio sve, ali ne hvata, onda sam manuelno skenirao sve mreže, i našao je mts LTE, ali neće, piše da ne može da se registruje...

Cini mi se da treba da prodje 24h ili tako nesto da se aktivira

Imai li apdejta za emiraćane?

Kako da uhvatim LTE, je l ima neka caka, uzeo sam danas karticu, podesio sve, ali ne hvata, onda sam manuelno skenirao sve mreže, i našao je mts LTE, ali neće, piše da ne može da se registruje...

Ne znam da li znas da moras da ides preko gprswap APN-a. Nece LTE preko gprsinternet. S'tim da kod gprswap mozes slobodono da brises proxy server i port.

Ma odakle znam, ništa ne znam... [emoji4]
Ali nevezano za internet, kada je data off, neće da se registruje na mrežu, mada sam sada opet skenirao mreže, pa sada ne hvata, tako da je verovatno u pitanju slab signal, Niš je u pitanju...

Moras se vratiti u mts i traziti da ti rucno ukljuce. Veruj mi drugacije nece. Posle toga ce odmah da ti radi.

Auu, pa onaj car zna manje od mene, čak mi i jezik promenio, stavio na srpski, ne zna engleski... [emoji1]
Ušao, pitao da li imam opciju only LTE, skenirao, ja ga pitao da li ovde, u poslovnici ima, on kaže, bre ne znam, ovo prvi telefon, tako mi reče...
A i šta oni tamo uključuju?

Ja sam sad update i nema mi i dalje opcije za izbor lte ajde mi reci koja ti je verzija lte config-a?
uploadfromtaptalk1429715896795.png
Kod mene sljaka normalno,naravno tamo gde ima 4g pokrivenost,a kao sto rekoh i pre,u kk nisam ni ja imao opciju da izaberem lte,nego sam isto preko onog koda namestao,gde potom tel sam vrati na predjasnje podesavanje. Sa lp stoji u podesavanjima da se izabere i radi

Nazad
Vrh Dno