Šta je novo?

LG G2

Malopre sam ga ukljucio na punjac i kad sam iskljucio poceo ekran da treperi crvenom bojom tako bilo par sekundi i prestalo, sve ostalo isto sa ovim trakama :/ auh al se nerviram ako bude morao da se menja ceo ekran tacno cu se ubiti :(

Edit: cackao malo oko punjaca opet sad se izbistrilo sve.

Poslednja izmena:
Pogrešio sam u jednom razmaku(nije ga bilo, ispred data), znam za nulu. Radi, HVALA! Neće da mi se instaliraju svi drajveri u download modu, a pre nedelju dana je normalno radilo? I da, imam i Linux Mint, da li može da se flešne preko njega lakše (znam da sa njim ne može LG Tools).
Probaj stariji driver samo

Flešnuo sam bez problema. Ali i dalje mi zelena led blenda, prosto ne mogu da verujem, da li ima neki rom bez tog problema?
19977af0f20c121f10b8608cced5d888.jpg

Kada sam ovo ugasio, nisam imao vise blinkanja lampice.

Ali onda nece ni blinkati za npr poruke sa vibera i whatsappa, zar ne?

ja imam cekiranu opciju o kojoj govorite ali nema problema sa obavestenjima-svetli samo kad stigne nesto
a to ti sigurno neka aplikacija pali led

Pozdrav..redovito sam pratio forum i sad me nije bilo 2-3 tjedna nagomilalo se toga za citati.. a ilolipo je izasao, ako netko moze da mi kaze ukratko jel ima kakvih poboljšanja na lolipopu? Jeli kamera bolja, tj. jesi li sredili dropove i lag prilikom snimanja 60 fps videa i lagove na kameri.

Trenutno sam na onom lighting v5 romu..nebi htio preko kdz-a updejtat nego ako ima neki custom rom koji je sređen bez bloatware-a

Što se tiče kamere nije bolje. Ostalo je po meni bolje, ja sam zadovoljan kako radi

Ja se vratio na kk 20h. Na njemu mi je kamera najbolja a i normalan button order ;-)

Ukljucio sam negde da se sam presalta na mobilnu mrezu kada izgubi ili je los wifi signal, a sada ne mogu da pronadjem gde se nalazi to podesavanje. Zna li neko? :)

Baterija mi je bila bolja na 4.4.2, prvi utisak :/
Mnogo lepsi UX nego prosli..
Slobodna memorija je oko 700mb, ponekad prelazi 950mb, sto je iznenadjenje :D
Radi odlicno, nema bagova.. Ali nzm sto nema Lte u rezimu mreze :/ :D

evo i meni LG PC Suite prijavio da je dostupno ažuriranje.... trenutno se preuzima... :)
inače u pitanju je Chunghwa Telekom 32GB

Ja sam update-om dobio opciju u mrezi da izaberem lte,probao i radi lepo,na kk nisam imao tu opciju da izaberem iz podesavanja mreze
Inace,devojke iz telenora mi rekle da g2 nema lte podrsku :D
Rekoh nista vi ne brinite,samo vi meni dajte usim, a za vasu informaciju ima :D

Poslednja izmena:
90% tih šalteruša veze nema šta priča van napamet naučenih tekstova :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno