Šta je novo?

LG G2

Bre ja sam ubacio Baltic verziju, telefon ima 32gb, šta ja znam, zadovoljan sam, ne verujem da ćeš osetiti neku razliku.

Flesovao sam danas KDZ madjara 16g i mogu reci da sam zadovoljan, SoT 4h2m12s trenutno je na 8% a nije bio pun do kraja kad sam radio fles nego na nesto vise od 70% sta mislite nije lose? :D

Trenutna situacija kod mene...zadovoljan sam
v30a baltic
41ad8e0a89e467e7f83c4727ca58c578.jpg

evo da i ja podelim utiske što se tiče baterije mada je rano-tek je jednom bio full charge
uploadfromtaptalk1428900771311.pnguploadfromtaptalk1428900781560.png
hu Vodafone 30d

dosadno na poslu pa njakam telefon-nije loše prolazno vreme
uploadfromtaptalk1428909932853.pnguploadfromtaptalk1428909941610.png
f74ff9b893429a4af3226e5c04c5d060.jpg

Poslednja izmena:
Mene je samo onaj dan zezao gmail sa baterijom, sada je ok, tj ista kao i na KK

Jedno glupo pitanje - ako sam rootovao telefon i dalje moze Official update (preko LG Suppoert Tool) ili ne?
Malo me smara da cekam, pa se razmisljam da uradim rucno :D

Jedno glupo pitanje - ako sam rootovao telefon i dalje moze Official update (preko LG Suppoert Tool) ili ne?
Malo me smara da cekam, pa se razmisljam da uradim rucno :D
Ako je samo root onda moze ali moze i da se izgubi root. Ako je pored roota instaliran i recovery ne pokusavaj update.

Ajmo o manama i prednostima jos, nakon koriscenja kamere, sledeci put sam dobio to da ne radi kamera. Morao je restart

Verujem da ove drasticne razlike koje ljudi imaju nisu do softvera, vec do hardvera tj.njihovih telefona. Zapao vam neki model koji je pravljen dok je mali Kinez spavao na poslu, sasvim slucajno.

meni je najbitinije da nemam onaj battery drain kao na KK, telefon mi je gubio procente i kad ne radim nista ovo je sad dosta bolje :D

Postoji li neki fix za kameru? Prostoje nemoguce u mraku gledati u socivo i slikati se. Inace, radi se o LP HU 30A

^potvrdjujem da kamera i dalje jako sporo fokusira u mraku..fix ima onaj isti kao sto smo koristili na KK,ali ja necu da ga instaliram iz prostog razloga sto ja xda pricaju da hoce telefon da poludi...

probao sam ja taj xcam na lizalici i nema efekta ne radi dobro kao na KK a nikako nisam zadovoljan sa baterijom cak se i vise greje nego na kk tako da cu morati neki drugi kdz da flesnem

Ja sam dodao xcam samo zbog 4k snimanja...treba neki mali zip da se flashuje pre instalacijeee

Dzabe mu i pc suite za sad, ne znam nikog ko je dobio preko lg tools-a ili pc suita oficijalni update :S:

^potvrdjujem da kamera i dalje jako sporo fokusira u mraku..fix ima onaj isti kao sto smo koristili na KK,ali ja necu da ga instaliram iz prostog razloga sto ja xda pricaju da hoce telefon da poludi...
Za fokus mi i nije toliki problem, jeste sporo, ali sacekam tih par trenutaka dok fokusira i onda slikam... Ali blic je haos... Nisam merio, ali on po slobodnoj proceni drzi blic ukljucen 5 sekundi, konstantno. Prosto je nemoguce slikati se 2, 3 put i da ti je faca normalna na slici

Kako bre, pa pisao je neko bas u ovoj temi da je dobio update preko PC Suite. Preko OTA mislim da nigde u svetu nije bilo.

Evo par sitnica koje su bile bolje u 4.x verziji androida za G2:

1. Nema opcije da ponudi na dnu ekrana akcije pri ukljucivanju slusalica (YT, music player, poziv, i slicno)
2. Ima manje gadzeta kad stavis fon u zastitni bumper koji ima okrugli izrez na sebi-gedzeti koji se menjaju slidom levo-desno
3. U battery savery, ne mozes da biras % baterije koji ce da aktivira safe mode,vec je izbor 5% ili 15%.
4. Nema vise linije u battery settingsu koja je pokazivala jacinu signala, stanje budnosti, i slicno

Poslednja izmena:
Meni smeta sto su izbacili qslide. Zgodno i korisno mi bilo. koji je smisao toga sto su to maknuli nikada mi nece biti jasno...

Pa lepsi je ovaj nov multitasking, a nije ni manje koristan? Samo listas kao kroz karte. Meni se svidja split screen/dual MT, kao na G3, to bi bilo cool.

Pa bre onda sam ja pomesao sto se tice update preko pc suita, ali ja proveravam na svakih par dana i nista od update-a... :(

Misli na onaj swipe sa tri prsta,pa se do 3 aplikacije smesta sa leve strane ekrana, i mogu ponovo sa 3 finger swipe-om da se vrate i biraju. To se isto zvalo qslide valjda

Nazad
Vrh Dno