Ako je samo root onda moze ali moze i da se izgubi root. Ako je pored roota instaliran i recovery ne pokusavaj update.Jedno glupo pitanje - ako sam rootovao telefon i dalje moze Official update (preko LG Suppoert Tool) ili ne?
Malo me smara da cekam, pa se razmisljam da uradim rucno![]()
Ako je samo root onda moze ali moze i da se izgubi root. Ako je pored roota instaliran i recovery ne pokusavaj update.
Odradi update, posle rootuj lizalicu i eto sve kao na staromSamo Root. Kontam da se gubi root ... nego me smara da cekam da VIP pusti update .. pa gledam kako najlakse da probam LP
Ne pustaju operateri update
Za fokus mi i nije toliki problem, jeste sporo, ali sacekam tih par trenutaka dok fokusira i onda slikam... Ali blic je haos... Nisam merio, ali on po slobodnoj proceni drzi blic ukljucen 5 sekundi, konstantno. Prosto je nemoguce slikati se 2, 3 put i da ti je faca normalna na slici^potvrdjujem da kamera i dalje jako sporo fokusira u mraku..fix ima onaj isti kao sto smo koristili na KK,ali ja necu da ga instaliram iz prostog razloga sto ja xda pricaju da hoce telefon da poludi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari