kostaivanja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 170
55 6BA/BALTICS V30a,Probao sam ih sve i meni je baltik 30A najbolji.
56 BAL/BALTICS V30a,
koji od ova dva, moj je 16 GB?
55 6BA/BALTICS V30a,Probao sam ih sve i meni je baltik 30A najbolji.
Prvi je za 16 GB.55 6BA/BALTICSV30a,
56 BAL/BALTICSV30a,
koji od ova dva, moj je 16 GB?
[emoji111] [emoji108]jel sam ja jedini kome je Madjar 30A skroz ok?![]()
Da je sve na Vijetnamskom?![]()
hahaha, tvoja cura radi bolji dizajn od njegove [emoji23]
hahaha, tvoja cura radi bolji dizajn od njihove [emoji23]
1. 2. [emoji106]Uglavnom, sljedeca verzija, pocinjem sutra na njoj raditi:
-autorec ce napraviti
1. backup u flashable obliku (tako da ako se desi bilo kakva greska da se moze bez problema iz recoverya vratiti na izvorno stanje)
2. flashable bump paket(ako se nesto desi ili jednostavno zelis kasnije flashati)
3. ovo ce biti malo iznenadjenje za žuće, program ce provjeravati md5 svakog resursa(slike, fajlova, texta) i ako nesto ne stima mountam "/" i lagano brisanjeili pisem null na sve particije
to je widget, tamo je nadjijel neko ima ovu aplikaciju i kako da je otvorim? slučajno sam video koristim inače drugu ali ovu ne mogu da nađem gde jePogledajte prilog 167864
Pogledajte prilog 167861 ovako za pocetak
Jel flesovao neko neki custom ili su svi na stock? Ja sam na 30A stock, odradih root i twrp benderov. Sta bi bilo zanimljivo flesnuti?
Jel flesovao neko neki custom ili su svi na stock? Ja sam na 30A stock, odradih root i twrp benderov. Sta bi bilo zanimljivo flesnuti?
Skinuo ali nemam vremena flashati. Raspakiram kernel pa pogledam. Vjerojatno u softveru ispravak kozmetickih 1900mAh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari