Šta je novo?

LG G2

Kako bre, pa pisao je neko bas u ovoj temi da je dobio update preko PC Suite. Preko OTA mislim da nigde u svetu nije bilo.

Evo par sitnica koje su bile bolje u 4.x verziji androida za G2:

1. Nema opcije da ponudi na dnu ekrana akcije pri ukljucivanju slusalica (YT, music player, poziv, i slicno)
2. Ima manje gadzeta kad stavis fon u zastitni bumper koji ima okrugli izrez na sebi-gedzeti koji se menjaju slidom levo-desno
3. U battery savery, ne mozes da biras % baterije koji ce da aktivira safe mode,vec je izbor 5% ili 15%.
4. Nema vise linije u battery settingsu koja je pokazivala jacinu signala, stanje budnosti, i slicno

Ako imas custom recovery (twrp) mozes ovde da skines i ubacis plug & pop
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3066507
uploadfromtaptalk1428976914980.png

Koji od trenutnih flagship telefona je najbolji za razgovore? G2 mi baš nije perfektan na tom polju, je l je G3 bolji? Kakvi su Sony Z3, i HTC One m7/m8 u odnosu na G2, eto, da ne bude post totalni off-topic...

Koji od trenutnih flagship telefona je najbolji za razgovore? G2 mi baš nije perfektan na tom polju, je l je G3 bolji? Kakvi su Sony Z3, i HTC One m7/m8 u odnosu na G2, eto, da ne bude post totalni off-topic...
Recimo da je htc najbolji po tom pitanju.. Najmanje žalbi sam imao dok sam koristio m7,pa z2,pa na kraju g2...

Upravo. Htc je odavno najbolji sto se tice zvuka na telefonu..( mislim na highend m7,m8,m9)

I tako :)
b503966a4c4218afdd1e43c0bfd41146.jpg

HTC je dobar sa zvukom slažem se,zaboravili ste iPhone,on je mama za zvuk............inače kao bivši vlasnik G3 mogu da kažem da je isti lepo zvučao i kamo lepe sreće da su svi ostali aspekti bili na tom nivou verovatno bi to bio neverovatan telefon ovako je bio samo neuspešan update G2 koga bih i dalje radije posedovao nego ranije spomenuti .........

Kod dorija ima sve samo ne "keep it simple" :D

Jel se neko bavio debloatom Lollipop-a na G2? Sad mi je telefon automatski update-ovao nekoliko nekih cudnih aplikacija, malo sam googlovao i izgleda da su to sve neke LG gluposti.

Koje konkretno? Ima ih 4-5,ali vecinom su korisne. Magic remote-super program. LG Smart World-LGova verzija Google Play, ima tema,programa,raznih tastatura za stock...Safety Care, vrlo korisno ko ima decu recimo. Jedino je Remote call Service za nas nepotrebno

Koje konkretno? Ima ih 4-5,ali vecinom su korisne. Magic remote-super program. LG Smart World-LGova verzija Google Play, ima tema,programa,raznih tastatura za stock...Safety Care, vrlo korisno ko ima decu recimo. Jedino je Remote call Service za nas nepotrebno
ja sam sve to poskidao sem Google play

jel Ima nekih vesti kada će ponuditi update preko kompa?

Pisao sam već ranije u temi da je update za Evropu (a najverovatnije i za ceo svet) obustavljen zbog grešaka u sistemu na kojem trenutno rade...

sto se mene tice i ne mora - ovaj Hungary Vodafone 30d radi super-nisam imao nijedan problem kao sa hu open puj, puj [emoji1]

Poslednja izmena:
Ni ja nemam nikakav problem sa Špancem vodafone da kucnem u drvo. Samo čekamo fix za kameru, ostalo je super, od baterije do samog rada sistema koji uopšte nit laguje nit ima kakve probleme.

Ni ja nemam nikakav problem sa Špancem vodafone da kucnem u drvo. Samo čekamo fix za kameru, ostalo je super, od baterije do samog rada sistema koji uopšte nit laguje nit ima kakve probleme.
samo sto tvoj viče vamos, vamos, a moj ištenem, ištenem [emoji1]

Svako popodne 17-18h počinje da blenduje zelena led. Na madjaru sam i ne znam da li je taj bag od početka ili ima veze sa benderovim auto recom po ubacivanju. Dodje mi da flešnem ponovo ali neki drugi rom, nervira me. Što se tiče baterije, posle 5 punjenja nikako da se potroši, neki se žale pa mi nije jasno?

Jesi na open hu 30a? Posto sam ja na tom i imam problem sa led lampicom s vremena na vreme, doduse nisam flesnuo recovery.

Da, na Open Hu 30a. Očigledno je u nekom tajmeru podešeno da se uključi. Koji da flešnem? Sigurno neće samo od sebe da se ispravi? Javlja se na nekih 10 sekundi.

Svako popodne 17-18h počinje da blenduje zelena led. Na madjaru sam i ne znam da li je taj bag od početka ili ima veze sa benderovim auto recom po ubacivanju. Dodje mi da flešnem ponovo ali neki drugi rom, nervira me. Što se tiče baterije, posle 5 punjenja nikako da se potroši, neki se žale pa mi nije jasno?
Nije do reca. Desavalo bi se svima :)

Nazad
Vrh Dno