Kako bre, pa pisao je neko bas u ovoj temi da je dobio update preko PC Suite. Preko OTA mislim da nigde u svetu nije bilo.
Evo par sitnica koje su bile bolje u 4.x verziji androida za G2:
1. Nema opcije da ponudi na dnu ekrana akcije pri ukljucivanju slusalica (YT, music player, poziv, i slicno)
2. Ima manje gadzeta kad stavis fon u zastitni bumper koji ima okrugli izrez na sebi-gedzeti koji se menjaju slidom levo-desno
3. U battery savery, ne mozes da biras % baterije koji ce da aktivira safe mode,vec je izbor 5% ili 15%.
4. Nema vise linije u battery settingsu koja je pokazivala jacinu signala, stanje budnosti, i slicno
Nece biti OTA update na LP?
Ako imas custom recovery (twrp) mozes ovde da skines i ubacis plug & pop
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3066507
Pogledajte prilog 167773
Recimo da je htc najbolji po tom pitanju.. Najmanje žalbi sam imao dok sam koristio m7,pa z2,pa na kraju g2...Koji od trenutnih flagship telefona je najbolji za razgovore? G2 mi baš nije perfektan na tom polju, je l je G3 bolji? Kakvi su Sony Z3, i HTC One m7/m8 u odnosu na G2, eto, da ne bude post totalni off-topic...
Lijepo. Ali, pravilo za tehniku: keep it simpleI tako![]()
![]()
ja sam sve to poskidao sem Google playKoje konkretno? Ima ih 4-5,ali vecinom su korisne. Magic remote-super program. LG Smart World-LGova verzija Google Play, ima tema,programa,raznih tastatura za stock...Safety Care, vrlo korisno ko ima decu recimo. Jedino je Remote call Service za nas nepotrebno
nisam to dirao ali ne koristim gaI magic remote? Radi vrh,ne znam zasto. Ovo drugo manje-vise.
Nabavis titanium backup pro i freezujes sve sto ti ne treba...mada nema previse bloata...Jel se neko bavio debloatom Lollipop-a na G2? Sad mi je telefon automatski update-ovao nekoliko nekih cudnih aplikacija, malo sam googlovao i izgleda da su to sve neke LG gluposti.
samo sto tvoj viče vamos, vamos, a moj ištenem, ištenem [emoji1]Ni ja nemam nikakav problem sa Špancem vodafone da kucnem u drvo. Samo čekamo fix za kameru, ostalo je super, od baterije do samog rada sistema koji uopšte nit laguje nit ima kakve probleme.
Nije do reca. Desavalo bi se svimaSvako popodne 17-18h počinje da blenduje zelena led. Na madjaru sam i ne znam da li je taj bag od početka ili ima veze sa benderovim auto recom po ubacivanju. Dodje mi da flešnem ponovo ali neki drugi rom, nervira me. Što se tiče baterije, posle 5 punjenja nikako da se potroši, neki se žale pa mi nije jasno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari