Šta je novo?

LG G2

Interesantna stvar je da meni root nije radio dok sam pokusavao na racunaru sa Windows 7 a evo sad se zatekoh za laptopom pa reko' ajd' da probam i sve proslo savrseno. Do cega li je, nemam pojma..

Interesantna stvar je da meni root nije radio dok sam pokusavao na racunaru sa Windows 7 a evo sad se zatekoh za laptopom pa reko' ajd' da probam i sve proslo savrseno. Do cega li je, nemam pojma..
I ja sam na W7, bilo bi dobro da je u tome problem. Pokušaću na nekom drugom računaru

skoro niko nije dobio update još uvek preko pc suite ili support tool-koju verziju ti imaš za koje tržište?

Madjar je, uzet u Telenoru. A6HUBK
V30a je verzija update-a. Sam backup i update je najnormalnije odradio, jedino sto je stalno nakon instalacije tel izbacivao poruku da je android proces stao. Ovo sam resio hard resetom a kad sam onda hteo i restore, dodje do 100% i nista se ne desava. Tel sve vreme povezan sa pc suite.
Da nije do drajvera mada nikakvu gresku nije javljao?

Poslednja izmena:
Imam problem prilikom instaliranja drajvera za LG G2.Kada udjem u dowload mode u device menageru se pojave samo LGE AndroidNet USB Modem i LGE AndroidNet USB Serial Port (COM4), telefon ga nema nigde. Sta sam uradio pogresno. Koji su pravi koraci prilikom insaliranja drajvera?

Imam problem prilikom instaliranja drajvera za LG G2.Kada udjem u dowload mode u device menageru se pojave samo LGE AndroidNet USB Modem i LGE AndroidNet USB Serial Port (COM4), telefon ga nema nigde. Sta sam uradio pogresno. Koji su pravi koraci prilikom insaliranja drajvera?
Vidiš, ja sam kdz odradio na netboku, imao sam u divace manager adb i sve je iz prve prošlo. Na tom istom malom laptopu nisam mogao da rutujem ceo dan. Onda sam sa skriptom iz prve odradio na PC računaru, ali kad sam instalirao drajvere u divace manageru nisam imao adb, ali sam imao LGE AndroidNet. E sad, u čemu je fora ne znam, možda ti nešto od ovoga pomogne.

Sad ne kapiram, ja nemam ni adb. Sad sa one dve srvari mogu da fleshnem ili ne mogu. Vido sam ranije na forumu da treba biti 3 stvari telefon modem i serial. Ja imam modem i serial ali ali nemam telefon. Sta mi je raditi sada?

You cant run this.Add this to your
screen as widget.Also,you need to grant root rights to
the app
bender_007@xda
To mi izlazi kad je pokrenem.
Edit:Sad vidim da treba da se sačeka od xda.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da, pogrešan si poslao, mada, ukapirao sam da mora kao widget, ali vodi ka android robotu i crvenom trouglu. Skinuo sam ovu drugu tvoju autorec, ali mora da se čeka? Ako kasnije probam, proradiće?
Edit: izbacuje kad pokrenem Invalid model
D802 required? Pa moj model je D802!

I tebi pise ?

Cek da vidim da nisam pogresni aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ma testirao sam zabrane i taman prije nego sam krenuo od kuce sam pogresni stavio...

Poslednja izmena:
Ne treba reportati. Kad sam izlaio sam stavio zadnju verziju (onu sam samo testirao da vidim jel stiti vlasnike drugih modela pa se samo stara verzija uploadala)

Uploadam na androidfilehost da ne cekate na playstore par sati

Evo novi link privremeni

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno