Šta je novo?

LG G2

hvala, mislio sam mozda je urađeno kao apk pa iz fona uradim root, tako sam na KK,nije problem ni ovako..

Jesu, to sam prvo probao.Mnogo me nerviralo to kasnjenje na kk.

dok se upali ekran ovaj sto me zove prekine vezu [emoji2] [emoji2]

Ceo dan ne mogu da ga rutujem, imam Madjara,probao sam nekoliko uputstva i problem je na zadnjem koraku: sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox Tu on treba nešto da odradi, ali neće, posle te komande u cmd se ne dešava ništa. U suštini, root radim da bi recimo gasio fon aplikacijom, a verovatno ima još nekih aplikacija koje traže root. Probao sam i skriptu i još dva uputstva koja su slična. Možda vremenom bender ili neko drugi napravi bolje rešenje?

Sot 1h 95% odlicno[emoji4]
uploadfromtaptalk1428154963192.png
uploadfromtaptalk1428154996156.png
Osvetljenje 60% auto, tapatalk, surf, 15min razgovor.

jel ima opcija kombinovanja dugmića na lollipopu-možda glupo pitanje ali neznam

Stavljen LP. Odradjen root pomocu skripte, sve jedan klik i sve je proslo ok.

Kada budem uspeo da nateram Viber da se pokrene (kod koji su mi poslali nece da prodje), onda cu da pocnem da koristim, pa javljam utiske :)

Bruka kako radi.. Odusevljen sam :D uh i ja sam se mucio da ga rutujem ali sam uspeo nekako preko skripte.. Zanima me samo koliko se brzo puni sa lizalicom imal razlike? Kamera je ok ali po meni bolja xcam.. *** i dalje sporo sporo fokusira

Uradio backup a onda i update na lizalicu preko PC Suite-a. Posle instalacije Lollipopa Pc Suite neće da uradi restore backup, zakuca na 100% i ništa. Backup fajlovi su na kompu, ekstenzija enc.

Ima li leka kako da uradim restore ili barem da raspakujem backup fajlove? Inače telefon je iz Telenora.

Niko?

^^^Flešuj kitkat kdz pa onda probaj da vratiš backup. Za raspakivanje backupa teško da ćeš naći rešenje, zbog zaštite podataka.
Uvek se pravi kopija potrebnih podataka sa kartice na računaru pre flešovanja roma, cloud za slike i sl.

Poslednja izmena:
Rutao sam pomoću skripte, ali da me pitate kako, ne znam, jer sam i ranije isto probao. Inače, za sada sam zadovoljan ovom lizalicom, činimi se da je baterija dosta dobra, fotke nisam stigao da isprobam, a radi dosta brzo. Čak mislim da je i baterija do sada najbolja. E sad, jel bender odradio TWRP i da li je za sada uopšte potreban?

Odličan je lollipop, lako i fluidno radi, mislim da je kamera bolja, za bateriju ne mogu da kažem, imam utisak da brzo ide (ali ne ispuštam telefon). Nikako mi ne uspeva root po skripti sa xda, dva puta sam pokušao, ne smem treći put.

da li radi xposed framework na ovoj stok lizalici

Radi. Potrebno je prvo "zamrznuti" smart cover jer se ruši kada je xposed instaliran. Mislim da sam video da ima još par sitnih bagova, ne sećam se tačno. Potreban je twrp.

Da li gledate u telefon dok radite root, potrebno je prihvatiti konekciju sa računarom kada se pojavi pop up?
Nešto loše radite, ne može nekome da uspe, a nekome ne, ako je isti softver u pitanju.

Poslednja izmena:
Jeste, fluidnije je, samo kameru još nisam probao. Ovo sa instaliranjem lp mi je skratilo život za par dana... :)

Nazad
Vrh Dno