Šta je novo?

LG G2

U cemu je problem u romu kojisam portao za nas d802 ili....?

Ja sam sve vreme mislio na baseband a u stvari je bootloader. Onda je zbunjivalo što vraćam na JB "baseband" (odnosno bootloader) kada već imam KK. Čini mi se da je tu negde problem. :)

Za sada mi ok radi, videcemo kako ce se ponasati za par dana. Inace, nisam stigao da inst sve app, samo one osnovne...

Za sad sve radi super, mada nisam jos stigao detaljno da ga pregledam. Za vise informacija, javljam se sutra. :)

Nema problema samo se javi tu sam ja internet mi je neogranicen online sam 24/7 pratim,citam i gledam :):)
Evo test opet 5x
0b1f53c1558c91697d8e302750d04736.jpg
bca0a883c3a11386064e1bbff55e2e76.jpg

Ima to i kod mene, ali mi nije vratilo instalitane app. Ni na korejskom portu ni na ovom 3.0, a ni na jos jednom ll stock koji sam danas probao.

Zasad ovo lepo radi a i baterija je zadovoljavajuća, kamera prilicno upotrebljiva :D

Po source kodovima koji su vidjeni za D801 vidi se 5.1 android, sto je vrlo moguce da cemo da dobijemo 5.1 i posle necemo nista dobijati jer ce proci ugovor o 18 meseci azuriranja...

Pretpostavljam da su ovi bootloaderi za naš fon?
1. JB-D802-BOOT-LOADER
2. KK-20H-D802-BOOT-LOADER

^Da, to su za d802 koji gotovo svi imamo.

Flešnuo bih jedan od ova dva: Simple 1.2 ili Zotin Cloudy 3.0. Kakva su iskustva, koji je bolji? Pošto moram za desetak dana da video snimim neko muzičko takmičenje, zanima me kakva je kamera i koji rom je najbolji za takav snimak.

Pa koji god da snimis,neces se usreciti sa snimanjem takve manifestacije,jednostavno zvuk koji snima g2 je los..moze donekle da se popravi onom xcam settings aplikacijom,ali je to i dalje daleko od dobrog zvuka.

Flešnuo bih jedan od ova dva: Simple 1.2 ili Zotin Cloudy 3.0. Kakva su iskustva, koji je bolji? Pošto moram za desetak dana da video snimim neko muzičko takmičenje, zanima me kakva je kamera i koji rom je najbolji za takav snimak.
Mnogo stabilniji je 3.0, ali baterija usiva na tom 1.2.

Baterija na 3.0 je kao na tom 2.2. Sve ostalo je bolje na njemu osim sto nema xposed jos kako treba.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ako sam dobro razumeo, Simple 1.2 plus XCam LG plus XCam LG setings? Ovo zadnje se plaća? I da, najbolji zvuk je sa Noise gate ON. Stereo mics ON.

Možda grešim, ali zar ne bi trebalo da je zvuk bolji kada je audio noise gate OFF? Kad je na On kod mene onda daje onu, kao kroz vodu distorziju.

Nisam ranije koristio XCam pa nemam pojma, kako je bilo, što je krupac postavio, najbolje je Noise gate ON. Stereo mics ON.

Nazad
Vrh Dno