U cemu je problem u romu kojisam portao za nas d802 ili....?
Koji rom je u pitanju?Za sada mi ok radi, videcemo kako ce se ponasati za par dana. Inace, nisam stigao da inst sve app, samo one osnovne...
Za sad sve radi super, mada nisam jos stigao detaljno da ga pregledam. Za vise informacija, javljam se sutra.![]()
Evo test opet 5xNema problema samo se javi tu sam ja internet mi je neogranicen online sam 24/7 pratim,citam i gledam![]()
Mnogo stabilniji je 3.0, ali baterija usiva na tom 1.2.Flešnuo bih jedan od ova dva: Simple 1.2 ili Zotin Cloudy 3.0. Kakva su iskustva, koji je bolji? Pošto moram za desetak dana da video snimim neko muzičko takmičenje, zanima me kakva je kamera i koji rom je najbolji za takav snimak.
Flešnuo bih jedan od ova dva: Simple 1.2 ili Zotin Cloudy 3.0. Kakva su iskustva, koji je bolji? Pošto moram za desetak dana da video snimim neko muzičko takmičenje, zanima me kakva je kamera i koji rom je najbolji za takav snimak.
Ako sam dobro razumeo, Simple 1.2 plus XCam LG plus XCam LG setings? Ovo zadnje se plaća? I da, najbolji zvuk je sa Noise gate ON. Stereo mics ON.Evo malo sam se igrao, ako moze da ti pomogne... Portovani lg g pro 2 lollipop rom, XCam LG i XCam LG setings.
Noise gate OFF. Stereo mics OFF
Noise gate OFF. Stereo mics ON
Noise gate ON. Stereo mics ON
Ako sam dobro razumeo, Simple 1.2 plus XCam LG plus XCam LG setings? Ovo zadnje se plaća? I da, najbolji zvuk je sa Noise gate ON. Stereo mics ON.
Možda grešim, ali zar ne bi trebalo da je zvuk bolji kada je audio noise gate OFF? Kad je na On kod mene onda daje onu, kao kroz vodu distorziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari