Ja sam sinoc 3x instalirao i danas jednom cisto da budem siguran da ke to to ne preskace nista mozda si 2x kliknuo brzoJel i vama preskoci onaj novi screen u LL gde se bira koje beckaupovane app da mi inastalira? To je bas korisno ne moram jednu po jedno nego mi odma sve povuce sa playa...
Kontam.
Pitanje za oficijalni stock. Jesu li na poslednjim verzijama ispeglali onaj problem što je bio sa kamerom u noćnim uslovima?
Kako sunce mu meni sva 3x nudio sve lepo hmmmFlesovao sam i ja, za sada zadovoljan, videcemo za dalje. Inace i kod mene je preskocio ovaj deo sto krele90 spominje.
OK, hvala.Jeste stara tema ali je cloudyfa zbog nekih clanova koji su imali g3 stavljali ovaj rom pa je ispravio![]()
Ovaj sam ja portovao samo za nas d802OK, hvala.
Vidim da spominjete v3.0 au ovoj temi zadnja je v2.2. U čemu je fora!?
Samo nemoj da skidas taj sa xda-a v3.0 jer on je samo za korejance ovaj sa mega je za nasOK, hvala.
Ok uradi cu test kad dosao kuciPokusao sam jos jednom ali isto nije bilo, nema veze jednu po jednu sam...
Mislim da nisu. Doduse imas fix koji to ispravlja koliko sam ja upucen.
Koji rom?
pro g2 port
Jel može neko da objasni vezano za baseband, pošto vidim da i drugima nije jasno?
1. Da li se on instalira zajedno u sklopu roma ili ne?
2. Ja sam kupio fon sa JB, odmah sam preko OTA prešao na KK i da li sam onda dobio i KK Baseband ili sam ostao na JB Baseband?
3. Posle sam odradio Autorec i dobio TWRP.
4. Nikada više nisam instalirao KK Baseband, a isprobao sam mnogo Cloudy i AOSP romova!
5. Trenutno sam na BlissPop 2.1 i jasno mi je šta treba za Simple rom kao i za ovaj Cloudy 3.0 za naš d802.
6. Samo hoću da razjasnim oko Baseband, jer nije logično da nemam KK Baseband, jer kako sam prešao sa Stocka na Cloudy koji ga koristi?
7. Uostalom, ništa ne košta da ga flešnem ponovo, ali me buni ako rešim da se vratim sa ovih portovanih 5.1 na recimo BlissPop 2.1 koji sada koristim, zašto na JB Baseband?
8. Malo udavih, ali sam siguran da i drugi nisu tačno upućeni.
Da, pogrešio sam, pitanje se odnosi na bootloader.baseband ili bootloader?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari