Šta je novo?

LG G2

Kontam.

Pitanje za oficijalni stock. Jesu li na poslednjim verzijama ispeglali onaj problem što je bio sa kamerom u noćnim uslovima?

Jel i vama preskoci onaj novi screen u LL gde se bira koje beckaupovane app da mi inastalira? To je bas korisno ne moram jednu po jedno nego mi odma sve povuce sa playa...

Kontam.

Pitanje za oficijalni stock. Jesu li na poslednjim verzijama ispeglali onaj problem što je bio sa kamerom u noćnim uslovima?

Mislim da nisu. Doduse imas fix koji to ispravlja koliko sam ja upucen.

100% ima odma posle kad ukucas mail i pass ide to... location bacup app i jos neke dve stavke

Evo i jednu slicicu bezveze sam slikao sa cloudyg2 3.0
556abb476e4b081b7eb407017c9eb344.jpg

Poslednja izmena:
Flesovao sam i ja, za sada zadovoljan, videcemo za dalje. Inace i kod mene je preskocio ovaj deo sto krele90 spominje.

Jeste stara tema ali je cloudyfa zbog nekih clanova koji su imali g3 stavljali ovaj rom pa je ispravio :)
OK, hvala.
Vidim da spominjete v3.0 au ovoj temi zadnja je v2.2. U čemu je fora!?
Ako sam dobro shvatio Cloudy je napravio samo za korejsku varijantu. Šta je onda ovo što vi stavljate i da li sve radi bez greške?

Poslednja izmena:
Pokusao sam jos jednom ali isto nije bilo, nema veze jednu po jednu sam...

Evo danas na putovanju malo, necu spamati thread sa battery statsima, samo da popisem:

od 3 ujutru do evo sad.

-ostalo: 8%
-15h :54 min na bateriji
-gps - 3h 6 min
-ekran - 4h : 44 min

Kako me nervira sto se sam ne otkljuca kada se klikne na notifikaciju na Lock Screen :(

Eh njega sam brzinski morao jer sam prekasno saznao da moram na put. Pa sam install i gps i mape i jurish. Pa, malo je trom, jedino to

Jel može neko da objasni vezano za baseband, pošto vidim da i drugima nije jasno?
1. Da li se on instalira zajedno u sklopu roma ili ne?
2. Ja sam kupio fon sa JB, odmah sam preko OTA prešao na KK i da li sam onda dobio i KK Baseband ili sam ostao na JB Baseband?
3. Posle sam odradio Autorec i dobio TWRP.
4. Nikada više nisam instalirao KK Baseband, a isprobao sam mnogo Cloudy i AOSP romova!
5. Trenutno sam na BlissPop 2.1 i jasno mi je šta treba za Simple rom kao i za ovaj Cloudy 3.0 za naš d802.
6. Samo hoću da razjasnim oko Baseband, jer nije logično da nemam KK Baseband, jer kako sam prešao sa Stocka na Cloudy koji ga koristi?
7. Uostalom, ništa ne košta da ga flešnem ponovo, ali me buni ako rešim da se vratim sa ovih portovanih 5.1 na recimo BlissPop 2.1 koji sada koristim, zašto na JB Baseband?
8. Malo udavih, ali sam siguran da i drugi nisu tačno upućeni.

Jel može neko da objasni vezano za baseband, pošto vidim da i drugima nije jasno?
1. Da li se on instalira zajedno u sklopu roma ili ne?
2. Ja sam kupio fon sa JB, odmah sam preko OTA prešao na KK i da li sam onda dobio i KK Baseband ili sam ostao na JB Baseband?
3. Posle sam odradio Autorec i dobio TWRP.
4. Nikada više nisam instalirao KK Baseband, a isprobao sam mnogo Cloudy i AOSP romova!
5. Trenutno sam na BlissPop 2.1 i jasno mi je šta treba za Simple rom kao i za ovaj Cloudy 3.0 za naš d802.
6. Samo hoću da razjasnim oko Baseband, jer nije logično da nemam KK Baseband, jer kako sam prešao sa Stocka na Cloudy koji ga koristi?
7. Uostalom, ništa ne košta da ga flešnem ponovo, ali me buni ako rešim da se vratim sa ovih portovanih 5.1 na recimo BlissPop 2.1 koji sada koristim, zašto na JB Baseband?
8. Malo udavih, ali sam siguran da i drugi nisu tačno upućeni.

baseband ili bootloader?

Baseband imas od kk-a. Cloudy 3.0 nije za nasu d802 ako je original od cloudya

@bender_007 je l' samo stock menja baseband, custom ne? u njegovom slucaju kad je presao sa JB na KK tad je ubacio KK baseband.. kasnije se nije menjao?

On ima kk baseband. Stock sadrzi sve particije da bude sve cisto. Tako kako si i rekao

Nazad
Vrh Dno