Kad vidiš preko 6 sati znaj da je ovo podešavanje (minimalno osvetljenje = auto osvetljenje = polumrak, 2G dobar signal i wifi dobar signal, bez high intense igrica, tapatalk, malo YouTube, whatsapp i viber (bez fb i messengera(mogu, ali greenify i da se malo koriste)ostatak satnice se nabije po cavrljanju na telefonu i tapatalk))) kad se izadje napolje i uključi 3G auto osvetljenje (samo ovaj put ono auto znači pravu stvar je visoko 85-100%) baterija 4/4.5/5h. Kačenje samo sota ništa ne znači, kad se okači log od BBS tad možeš da veruješ sta je korišćeno i koliko.Vamo sto baterija traje 7-8 sati na koliko vam je osvetljenje,dali je ukljucen 3g,meni nikada nije prešlo 7 sati,kada sam kuci maksimalno i koristim wifi ode malo preko 6h sot,inace je nesto vise od 5h.
Verovatno najbolji post koji se tiče baterije. Treba ga sačuvati od zaborava i svaki put ga koristiti kada neko pita.Kad vidiš preko 6 sati znaj da je ovo podešavanje (minimalno osvetljenje = auto osvetljenje = polumrak, 2G dobar signal i wifi dobar signal, bez high intense igrica, tapatalk, malo YouTube, whatsapp i viber (bez fb i messengera(mogu, ali greenify i da se malo koriste)ostatak satnice se nabije po cavrljanju na telefonu i tapatalk))) kad se izadje napolje i uključi 3G auto osvetljenje (samo ovaj put ono auto znači pravu stvar je visoko 85-100%) baterija 4/4.5/5h. Kačenje samo sota ništa ne znači, kad se okači log od BBS tad možeš da veruješ sta je korišćeno i koliko.
Sve ovo je priča za uptime od 20-30 sati.
kako ti sve znaš svaka ti čast-mora da ti je Samsung platio neko usavršavanjeKad vidiš preko 6 sati znaj da je ovo podešavanje (minimalno osvetljenje = auto osvetljenje = polumrak, 2G dobar signal i wifi dobar signal, bez high intense igrica, tapatalk, malo YouTube, whatsapp i viber (bez fb i messengera(mogu, ali greenify i da se malo koriste)ostatak satnice se nabije po cavrljanju na telefonu i tapatalk))) kad se izadje napolje i uključi 3G auto osvetljenje (samo ovaj put ono auto znači pravu stvar je visoko 85-100%) baterija 4/4.5/5h. Kačenje samo sota ništa ne znači, kad se okači log od BBS tad možeš da veruješ sta je korišćeno i koliko.
Sve ovo je priča za uptime od 20-30 sati.
covek je u pravu 100%, a ti imas neki pik na njega, sto je i vise nego ociglednokako ti sve znaš svaka ti čast-mora da ti je Samsung platio neko usavršavanje
Ja koristim zastitno staklo nit se vidi nit se oseca a ne znam sta bi bilo bez njega...
Kao folija samo malo deblje. Kad se lepo zalepi uopste se ne primecuje. Ali kao sto kaze kolega skoro svi telefoni sad imaju zakrivljene ekrane pa se desava da na krajevima vidi da nije dobro legla na povrsinu ekrana. Ali cak i tako da se malo vidi na krajevima ne mo ze da se odlepi jer se lepi preko vakuma... Vakum kad uhvati nema skidanja, jedino silom da je podignes. Kod nas imas u svakoj bolje snabdevenoj radnji. Ali su cene skuplje. Oko 900 din su, ali mozda moze da se nadje na kupujem prodajem za jeftinije novceKakvo je to staklo? Gde to ima, kako da tražim? Baš se nikako ne vidi?
kako ti sve znaš svaka ti čast-mora da ti je Samsung platio neko usavršavanje
Istina bolicovek je u pravu 100%, a ti imas neki pik na njega, sto je i vise nego ocigledno![]()
nemam nista protiv nikog nego čovek jednostavno sve zna-pogledaj malo po ostalim temama šta piše pa će ti biti jasno- ovde samo pljuje po g2 i nije jedina tema gde to radikako ti sve znaš svaka ti čast-mora da ti je Samsung platio neko usavršavanje
Druze, niko ne govori protiv G2.nemam nista protiv nikog nego čovek jednostavno sve zna-pogledaj malo po ostalim temama šta piše pa će ti biti jasno- ovde samo pljuje po g2 i nije jedina tema gde to radi
Druze, niko ne govori protiv G2.
Preko BBS-a se vidi koliko si sta koristio na telefonu, a to je kod baterije najznacajnije.
Evo ti primer za S2: ista baterija ce trajati sat vremena SOT ako pustis neku zahtevnu igricu, 4-4,5 sata ako koristis samo Tapatalk, a preko 6 ako mu samo podesis da se ekran ne gasi a telefon ne diras.
Zato SoT sam po sebi nije merodavan.
Evo ja imam S2 a devojka G2 i oboje imamo po ~4 sata SoT-a. Ako treba okacicu SS.
Po tome bi zakljucio da je ista baterija na oba.
A BBS bi ti pokazao da je na G2 radio havy surf, youtube, facebook, wa/viber... a na S2 wa/viber i velikom vecinom Tapatalk.
Naravno da ima slabu, bas sam zato uzeo nju kao primer zasto sot sam po sebi me znaci nistaNije da napadam Samsung ali S2 ima vrlo slabu bateriju osim ako nemas neki extended naravno. Nema teorije da na S2 i G2 traje isto
"Normalnog" koriscenja[emoji6]čega, navigacije na 100% osvetljenja uz sync i loš 3g u pozadini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari