Šta je novo?

LG G2

Koja je razlika izmedju ovih .apk i kad se sam skine sa google play i izvrsi update?

Isto je sve , samo što na Google Play-u plaćaš , dok je za xda forum napravio besplatnu verziju ...

BetterBatteryStats is available on the Android market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats) for what I believe is a fair price. If you like my work and want to support me please fell free to show your gratitude by buying the app.

ps. Sad sam provalio šta si pitao :D
Pa razlika je što su to zadnje verzije tih aplikacija - skineš zadnje i nadaš se da su bolje od prethodnih :)

Poslednja izmena:
Da li bi neko mogao da mi kaze kakav je koreanac i da li moze da se koristi za svakodnevnu upotrebu? Trenutno sam na Cloudy 2.2 i kakav je u odnosu na njega?

Drugar ima iPhone 5 koji je neko vreme punio na nekom brzem punjacu, za cas posla se napuni baterija kaze i posle ne znam koliko vremena totalno je unistio bateriju u smilsu performansi tako da je morao da kupi novu. Sad pitam zato sto je mnogo primamljiva opcija da punim telefon na Samsung S5 Duos punjacu koji mnogo brze puni bateriju nego default punjac od G2 a plasim se da ne sje*em bateriju :(

Drugar ima iPhone 5 koji je neko vreme punio na nekom brzem punjacu, za cas posla se napuni baterija kaze i posle ne znam koliko vremena totalno je unistio bateriju u smilsu performansi tako da je morao da kupi novu. Sad pitam zato sto je mnogo primamljiva opcija da punim telefon na Samsung S5 Duos punjacu koji mnogo brze puni bateriju nego default punjac od G2 a plasim se da ne sje*em bateriju :(
Covece,procitaj sta pise na punjacu i uporedi sa svojim. Jace punjace od 2A nisam video,a nas je na 1.8a, znaci i nema neke razlike.

Sta ti smeta zapravo? Ispravan lg i baterija i naravno punjac = 1:30 h punjenja od 0 do 100%. Jel ti puno to?

Izgleda da je 2A, eto i razloga brzeg punjenja. Sad moze li to da degradira performanse? :(

Prilozi

• a.jpg
    a.jpg
    803.3 KB · Pregleda: 211
Poslednja izmena:
Znaci ne verujete kako se brzo napuni baterija, tipa 30min ili ispod. Ovo nisu tacne informacije, mogu da izmerim tacno pa da postujem ovde ali u svakom slucaju mnoooogo brze od default punjaca :zgran:

Hm. Na tvom mjestu ne bi to radio. S vremenom ces izgubiti kapacitet. Znaci mo takodjer ali ti prije nas

Znaci ne verujete kako se brzo napuni baterija, tipa 30min ili ispod. Ovo nisu tacne informacije, mogu da izmerim tacno pa da postujem ovde ali u svakom slucaju mnoooogo brze od default punjaca :zgran:
Kakvih pola sata? Pa za toliko se ne puni ni S6 koji ima najbrže punjenje uz Oppo find 7 koji ima 5A punjač...

Kaže čovek još manje...

Mada ako je tebi konstantno pod opterećenjem 2A od 0-100 gledaj da ćeš uništiti bateriju. Baterija se ne puni istim tempom i pod istom temperaturom. Od 0-30 ima najveće opterećenje i najtopliji je tad, a znamo šta radi toplota baterijama...

Nzm ja sam i Nexus 5 i G2 punio punjacem od tableta koji je 2A. Mislim da to nema nikakve veze jer telefon sam povuce koliko mu je potrebno...

Nista. Dosta ljudi sa razlicitim uredjajima se zale da im Messenger ubija bateriju i pregreva telefon.

Fejsbuk i messenger ti pojeo bateriju, update na najnoviju preko apkmirror, ili briši djubre :) a bam dmux odnosi se na 3g,tj slab signal...

Probacu novu verziju pa cu da vidim. Inace brisem... A to za 3G, sta da radim ? Signal bude OK dok ne udjem na internet onda naglo padne, ja sa starim telefonima nikad nisam imao ovakav problem...

Ne volim xposed uopste mada probacu... I updateovao sam na najnoviju verziju sve app preko apkmirrora i promenio sam channel. Vec primecujem kako svi uredjaji rade brze (laptop,ps3... mislim na wifi...)

Poslednja izmena:
Kako da promenim channel za wifi za samo odredjeni uredjaj?

Vamo sto baterija traje 7-8 sati na koliko vam je osvetljenje,dali je ukljucen 3g,meni nikada nije prešlo 7 sati,kada sam kuci maksimalno i koristim wifi ode malo preko 6h sot,inace je nesto vise od 5h.

Ja sam uvek držao na 60%, ili na auto kada bije direktno sunce leti...

Ko ne koristi FB i msg često najbolje je da proba Facebook Lite aplikaciju :)

Poslednja izmena:
Ja koristim zastitno staklo nit se vidi nit se oseca a ne znam sta bi bilo bez njega...

Nazad
Vrh Dno