Šta je novo?

LG G2

čega, navigacije na 100% osvetljenja uz sync i loš 3g u pozadini?

110% osvetljenje :D

Mada ako bi tako računali znači 60% 10 sati ekrana + 36% 6 sati ekrana = 16 sati ekrana i eto ostane 4% nek malo odslusa muziku odradi par SS-ova da se to zabeleži, nazove nekog i taman sa se istrosi.

Kad pogledaš onda ovih Dejanovih 8 sati je smešno naspram ovih 16 + sati :D

Evo meni sad od 100 do 50 posto, ekran na auto, ali stalno zamracen jer sam u kuci, 2g mreza, wifi negasen, nekoliko poziva dnevno, tapatalk ceo dan, viber, fb u pozadini.
30 sati, 3 i po screen on.... Malo jace od godinu star fon.

Pogledajte prilog 164653Pogledajte prilog 164654
jel sad merodavno? bbs nemam instaliran a ove screen shotove sam napravio pre mesec dana kad sam dobio nov telefon
uostalom bas me briga dali neko nesto misli ili ne meni je bitno da mi je baterija kao nuklearni reaktor [emoji2]
sasvim zadovoljava moje potrebe i više od toga uz normalno korišćenje telefona-auto osvetljenje, wifi ceo dan ukljucen kada sam kuci ili na poslu, tapatalk, 2 maila i bar 15 poziva dnevno i ostale gluposti kao što su čitanje vesti i neznam sta jos [emoji1]
i nisam ja kriv sto pojedini moraju da nose rezervnu bateriju sa sobom ili punjač
Ti kad ti se istrosi baterija - posle godinu dana, odes u VIP i reklamiras pa ti daju nov telefon..i tako u krug [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Isto ovo imam i na m7, s tim da posle procenti padaju ko ludi :) Budi malo objektivan...

Evo meni sad od 100 do 50 posto, ekran na auto, ali stalno zamracen jer sam u kuci, 2g mreza, wifi negasen, nekoliko poziva dnevno, tapatalk ceo dan, viber, fb u pozadini.
30 sati, 3 i po screen on.... Malo jace od godinu star fon.

Pa da to je ok, oko 6h sot do kraja... Ali ti si lepo napisao šta si koristio, zez je kad se samo ispali neka ludačka brojka i onda dođe neko ko koristi telefon napolju na 3G i jakim svetlom i misli da mu nešto nije ok jer baterija traje 4h :)

Evo meni od 8 h vec na 49% baterija :) "nooormalnog" koristenja

Ne valja, pokvarena ti baterija [emoji14]

Poslednja izmena:
Al zato kad igram pvz2 i kad ga drndam bezveze bez prestanka kao kad sam ga kupio, procenti samo pice :-D

Ti kad ti se istrosi baterija - posle godinu dana, odes u VIP i reklamiras pa ti daju nov telefon..i tako u krug [emoji23] [emoji23] [emoji23]
pa hteo sam posle 6 meseci ali su mi rekli da dodjem za koji mesec iako je baterija bila na 50 posto [emoji1]

Ma lože ljudi :)
Meni je bolja baterija bila na G2 nego na Note 4, a ovde pojedini spominju S2,S3 ostale Samsung sapune/flastere...

ps. Normalno korišćenje :D

čovek kaže istinu-tako je i kod mene samo što posle oko 80 krene brže da opada-ja svako jutro čitam vesti i šta se pisalo na forumu dok pijem kafu i naravno posle na wc solji [emoji1] jedno pola sata koliko sve to traje i baterija ostane na 100 posto ili 99 pošto-to je u slučaju kad ga ostavim na punjacu celu noć

Poslednja izmena:
dao sam samo primer-može i taj da se navede koji ti imaš

Ne, ja izvlacim 100 SOT-a, vi ste nubare sa tih vasih 20 sati. 2G, osvetljenje smanjeno na -5, downklokovan na 150Mhz, radi pola jezgra

ja ti kazem istinu i baš me briga dali neko veruje ili ne-već sam rekao

u dužinu ili širinu? [emoji1] *** ja kad bi rekao istinu opet neki nebi verovali-zapanjili bi se od dužine-trajanja baterije hahahaha

Samo se trazi sto duzi SOT ostalo je manje vise bitno :):)[emoji14]
Meni SoT nije za pohvaliti se ali trajanje baterije atomska bomba :)
0763c525df3ddf07f36652a2dc8c4ca6.jpg

Poslednja izmena:
nek neko pokaže duži i pobedio je[emoji1] šalu na stranu niti imam potrebu ni razlog da ja sad tu kacim nešto što nije tačno a to sto su neki neverne Tome neka stave neku paru pa da vidimo
poludeo sam od čekanja lollipopa[emoji1] pa se tu raspravljam sa nekima a uopšte mi nije stalo do njihovog mišljenja niti koji telefon koliko čega može da izvuče i ostalih gluposti

Vrh Dno