Nesto se pricalo krajem marta, tako da mislim da je to najsvezija informacija. A cisto sumnjam da ce izaci jos neki update posle tog, eventualno taj 5.1.
Koja je razlika izmedju ovih .apk i kad se sam skine sa google play i izvrsi update?2 - Skinuti zadnju verziju Google Play servisa (čitati pažljivo koja verzija vama treba) i Google Play Store-a - http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/
3 - Možete skinuti i zadnje verzije youtube-a, mapa, google drive-a, google search-a, google+ (neće da škodi sigurno, mada su aplikacije pod prva dva broja najviše odgovorne za potrošnju baterije)
nema razlike - sem u verziji aplikacije koju je tebi ponudio Google ili još nije ali će ti ponuditi-neka je novija a neka starija-neke možda već imašKoja je razlika izmedju ovih .apk i kad se sam skine sa google play i izvrsi update?
Mobilniducan.rsNigde ne mogu da nadjem foliju za ekran koja odgovara. Sve su preuske. Ako neko zna gde ima,nek javi, jos ako je mat - gala.
OMG, usao sam u neki touch test i sad ne mogu da izadjem, nema sanse, ni power ni nista ne radi ne mogu da ugasim. Sta da radim ?
Mobilniducan.rs
021/453-766
Ne znam da li smem da reklamiram ali eto.
Kupi 0.2mm staklo na aliju
Drugovi kad smo vec kod folije, imam jedno pitanje.Od kako sam kupio telefon imam neku foliju na njemu, i nigde nije ostecena, odlicno zalepljena sve to, ali se nenormalno brzo izmasti, znaci kao da rucam na telefonu, sto me opasno nervira.Cuo sam za te neke mat folije, jel su bolje i kolika je razlika u tom prljanju ekrana?
Ne da zamute ekran nego bole oci, ja sam je skinuo posle par dana. Uzeo sam Gearmaxx ultra clear sa ebay-azato i ja trazim mat foliju,jer su one obicne kao da jedem pecenje nad telefonom...
dobre su mat povodom toga,jedino sto zamute ekran malo...jer su hrapave. I cuje se kad pipkas.
Jabih iskreno ne volimNe da zamute ekran nego bole oci, ja sam je skinuo posle par dana. Uzeo sam Gearmaxx ultra clear sa ebay-a
http://m.ebay.com/itm/171163861761?_mwBanner=1
Ne slazem se za to. Jedina stvar koja ne ide je S silikon xDMat folija, verovatno jedina stvar koja ne zaslužuje da se nadje na high end smartphone-u.
Kao da na kožni volan, stavite onu navlaku sa buvljaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari