Šta je novo?

LG G2

Nigde ne mogu da nadjem foliju za ekran koja odgovara. Sve su preuske. Ako neko zna gde ima,nek javi, jos ako je mat - gala.

Nesto se pricalo krajem marta, tako da mislim da je to najsvezija informacija. A cisto sumnjam da ce izaci jos neki update posle tog, eventualno taj 5.1.

Aham. Pa zbog te dalje podrške se i razmišljam o kupovini g2. Da li da uzmem g2 ili da sakupljam još malo novac pa kupim g3 16gb verziju, šta mislite?

to je od pre mesec dana kad sam dobio nov- nisam jasio po njemu ali ipak nije loše [emoji2]
nego ovi magarci iz Koreje će pre izbaciti G4 nego lollipop za naš telefon

Poslednja izmena:
2 - Skinuti zadnju verziju Google Play servisa (čitati pažljivo koja verzija vama treba) i Google Play Store-a - http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/
3 - Možete skinuti i zadnje verzije youtube-a, mapa, google drive-a, google search-a, google+ (neće da škodi sigurno, mada su aplikacije pod prva dva broja najviše odgovorne za potrošnju baterije)
Koja je razlika izmedju ovih .apk i kad se sam skine sa google play i izvrsi update?

Koja je razlika izmedju ovih .apk i kad se sam skine sa google play i izvrsi update?
nema razlike - sem u verziji aplikacije koju je tebi ponudio Google ili još nije ali će ti ponuditi-neka je novija a neka starija-neke možda već imaš

Poslednja izmena:
Ovo za SOT priznajem samo info iz Better Battery Stats jer ovaj fabricki se em moze prevariti dopunjavanjem em ne pokazuje da li je telefon radio na wifi, 3g ili bez oba, koliko je bilo osvetljenje, ukupno vreme od punjenja i slicno :)

to što ti priznajes je jedno a činjenice su drugo [emoji2]

Ne znam dal je pisano, al da napisem.

LG Nordic je rekao na instagramu da se LP za D802 ocekuje za 4-6 nedelja...
brunns83: Is this a sign of your phones color is silly lgnordic and when is lollipop arriving to my G2?
What is it that takes so much time, what is it that is silly?

lgnordic: Don't have an exact date on the G2. About 4-6 weeks away. Many ppl is involved in the update: LG Korea, us (lgnordic), the operators and then LG Korea again. / Magnus LG

27.februara, tacnije. Znaci period 27.3-10.4 bi trebao da bude datum izlaska, ako je verovati LG Nordic.

OMG, usao sam u neki touch test i sad ne mogu da izadjem, nema sanse, ni power ni nista ne radi ne mogu da ugasim. Sta da radim ?

Nigde ne mogu da nadjem foliju za ekran koja odgovara. Sve su preuske. Ako neko zna gde ima,nek javi, jos ako je mat - gala.
Mobilniducan.rs
021/453-766

Ne znam da li smem da reklamiram ali eto.

Poslednja izmena:
OMG, usao sam u neki touch test i sad ne mogu da izadjem, nema sanse, ni power ni nista ne radi ne mogu da ugasim. Sta da radim ?

Hehe, ja sam na mojoj xperia-i morao da naucim force restart posle par dana. Sad sam pogledao na netu i isti fazon je i za G2. Drzi power button i volume up dok se ne restartuje.

Drugovi kad smo vec kod folije, imam jedno pitanje.Od kako sam kupio telefon imam neku foliju na njemu, i nigde nije ostecena, odlicno zalepljena sve to, ali se nenormalno brzo izmasti, znaci kao da rucam na telefonu, sto me opasno nervira.Cuo sam za te neke mat folije, jel su bolje i kolika je razlika u tom prljanju ekrana?

Mat folije ne ostavljao toliko tragove prstiju, dok se na obicnim vide otisci. Staklo je zakon ako mozes da nadjes i ne primeti se kad se stavi.

Poslednja izmena:
Drugovi kad smo vec kod folije, imam jedno pitanje.Od kako sam kupio telefon imam neku foliju na njemu, i nigde nije ostecena, odlicno zalepljena sve to, ali se nenormalno brzo izmasti, znaci kao da rucam na telefonu, sto me opasno nervira.Cuo sam za te neke mat folije, jel su bolje i kolika je razlika u tom prljanju ekrana?

zato i ja trazim mat foliju,jer su one obicne kao da jedem pecenje nad telefonom... :D

dobre su mat povodom toga,jedino sto zamute ekran malo...jer su hrapave. I cuje se kad pipkas.

Mat folija, verovatno jedina stvar koja ne zaslužuje da se nadje na high end smartphone-u.
Kao da na kožni volan, stavite onu navlaku sa buvljaka.

Poslednja izmena:
Na telefon koji košta više od 300e, samo tempered glass ili ništa.
Od zaštita, konkretno za G2, što se mene tiče, samo pravo drvo, i to zbog plastike, da je metal u pitanju, ne bi se ništa stavljalo...

Nazad
Vrh Dno