Znam to,ali hocu da je odvojeno^ Drzi duze recents dugme ako mislis na to...
Kod mene na g3 2.0 se pojavi thread u msg aplikaciji.
gde si se zznuo kod kdz?Hvala benderu, decko je car, kralj i Bog, kako mi je sredio telefon.:type:,)
pitam da se ne pređem, hvala ti. nisam nikada do sada imao potrebu da stavljam kdz.Kad izbaci gresku da nema konekcije ne diraj nista. To je navlakusa, usred flashanja ti prekine.
ok, hvala tiE ovako, kad ti na kompu pokaue cca 85% na mobu ce vec biti 100% i restartat ce se. Onda mozes komotno i istekati. Cse opciju oznacis. Ako imas bilo kakvih pitanja samo ovdje u temu, svi pomazu
Pazi nikad ne bih primetio. Nema poruke, započetog treda. Ako udjes u sms app i odatle pošaljes stoji ali iz imenika na send sms nema tragova. OptimusG3 rom 1.4.1.Za vas na optimus g3 romu,pitanje:
Kada napisem poruku direktno iz imenika nekome,a ta poruka je prva sa tom osobom (tj prva u konverzaciji),posle mi je ne pokazuje u porukama kao da je nema. Aj nek neko proveri jel i vama tako?
Jesi li instalirao kk bootloader?Zviznuo sam ovaj simple rom v1.2. Ali se nesto iskundaciloLg logo pa posle toga crno. Da li da cekam,neko vreme da se pokrene? U twrp mogu da udjem, bekap sam napravio celog sistema pre nego sto sam odradio wipe svega.
Smem li da ucitam nazad bekap posto sam vec flesovao ovaj simple rom?
Ja bi na tvom mjestu ili razmislio o 5.0.1 korejcu ili cloudystock ili pricekas official
uradi mount iz twrp-a i moci ces da prebacis bootloader na tel.. skini d802 jb dorimanxBedak, nemam jb bootloader na telfonu. A nemam ni otg da prebacim.
Nemam. Imam cloudy 2.1 i ovaj bekap.
moguce onda da ne mora ni mountUdji u TWRP povezi telefon preko usb sacekaj da instalira drajvere i onda prebaci kk bootloader
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari