Šta je novo?

LG G2

Pri normalnom korišćenju stvarno nema grejanja, ni ne oseti se, jedino kad se oseti je kad se cepa neka heavy 3d igrica... Ja sam svom svašta radio(igrice, razna flashovanja) nikakav problem sa ekranom nisam imao...

Kolko se greje G2 pri normalnom korišćenju (surf, fb, tapatalk)? Baš sam zagrejan za ovaj telefon, ali se bojim da uzmem zbog ekrana i toga.
ne greje se toliko nemoj svašta da slušaš-a pogotovo se ne greje kod tih stvari koje si napisao

Poslednja izmena:
Kolko se greje G2 pri normalnom korišćenju (surf, fb, tapatalk)? Baš sam zagrejan za ovaj telefon, ali se bojim da uzmem zbog ekrana i toga.
pri toj vrsti koriscenja skoro nikako, kad igras igrice malo i ako prebacujes sa dalvika na art kad otpimizuje ugreje se prilicno, ali to ne traje dugo :)

Za grejanje je sve od modela do modela. Moj se greje poprilicno,mada nemam problema sa flekama.

Da, a pogotovo može da se greje kod onih koji su čačkali oko termalne zaštite zbog performansi. Moj od oktobra 2013, nikad nikakvih problema, osim jednom kad je radio kao navigacija na putu iz Grčke - po danu, ispisao je na ekran da radi shutdown zbog pregrejavanja (naravno bio je paklen sunčan dan napolju). Srećom, ja ne diram to oko temp., tel. radi zadivljujuće upoređujući sa ostalim koje sam imao, tako da za mene je stock mama. Još da su odradili ovaj weather widget podešavajuće transparentan, bilo bi savršeno.

Poslednja izmena:
I ja ga imam od oktobra 2013.nikad se nije pregrejao,stavise nijednom se nije restartovao sam od sebe ili zaglupeo.

Nije se ni meni zaglupeo ili nesto slicno. Nisam takodje ni cackao oko termalne zastite nista. Prosto se zagreje. Voleo bih sad da mi kazete koje su vam temp u idle-u procesora i baterije. Znam da kada sam tek uzeo telefon da sam citao ovi temu i uporedjivao temp. Kod mene su i procesor i baterija bili za 4-5 stepeni topliji od rezultata koje sam video kod drugih korisnika.

Na sobnoj temp. od 23°C, baterija 25, a CPU 33-35°C u idle, WiFi uključen i sinhronizacija.

Telefon je stock? Kod mene CloudyG3 2.0, nikakvih problema po pitanju pregrevanja, moraš baš da se izivljavas da bi se ugrejao...pri sličnoj upotrebi drugarov s4 je spreman za prženje jaja.

Up time 534 sati. Telefon uvek slobodno 700 + ram memorije. Toliko o tome koliko je fluidan i bez greske ;)

Nisam stručnjak za telefone, ali ako posmatramo generalno. Može da bude neki proces ili procesi koji vuku cpu. Kod mene u idle jedno jezgro radi od 300-1120 MHz, instaliraj CPU z android pa pogledaj. Ako ti je više, onda malo proveri aktivne procese. Dovoljno je samo da imaš recimo neku live wallpaper, ili... Neki proces kao HD widgets, lepo izgleda ali vuče non stop nešto, ili neka igrica... A da ne kažem, da je moj fon u spigen slim armor case-u.

Poslednja izmena:
Vracen "pozuteli" d820, uzet odlican (za sada) d802...

Ima li neke bitne razlike izmedju 820 i 802,ili samo mreze i trzista?

zar d820 nije Nexus 5 ? :D

edit: nisu mi se očitale poruke iznad....

uuu bre,zesce sam se istripovao... prvi dan nisam ni gledao mnogo telefon,kad sam izvalio da je zut, brzo sam ga ostavio sa strane i bio sam ubedjen da je d820 :D bio je isto 802 znaci :D

evo ovaj nov je sredjen,stavljen g3 rom... jos jedno pitanje,kako najbezbednije da sredim DPI,ovo mi je prekrupno sve... na stock romu mi je bilo sitnije,siguran sam... primecuje se po satu i bateriji gore,a i u google play je sad sve ogromno

Neka ga tako, taman malo promena, i posle kada dodje Lolipop, vrati se kao što je i bilo, tako da, nikad dosadno. :D Imaš čemu da se raduješ, ja tako ne menjam navigation bar ikonice, da bi mi Lolipop bar malo osvežio telefon, da ga zadržim što duže... [emoji16]

uuu bre,zesce sam se istripovao... prvi dan nisam ni gledao mnogo telefon,kad sam izvalio da je zut, brzo sam ga ostavio sa strane i bio sam ubedjen da je d820 :D bio je isto 802 znaci :D

evo ovaj nov je sredjen,stavljen g3 rom... jos jedno pitanje,kako najbezbednije da sredim DPI,ovo mi je prekrupno sve... na stock romu mi je bilo sitnije,siguran sam... primecuje se po satu i bateriji gore,a i u google play je sad sve ogromno
Build.prop editor sa play store pa menjaj :)

Ako zamenim,jel ce raditi play? Cuo sam da hoce da zeza.
Inace,zaljubio sam se u telefon,jos uvek ne verujem da ovakvo cudo kosta 220e... Do prekjuce sam imao idolx koji sam prodao za 160e. Tih 60e razlike,nebo i zemlja telefoni...

Poslednja izmena:
Nije samo kamera u pitanju... :-D

Zamenio sam dpi na 440,sve mi je super osim Nove,nju sam preko app settings na def stavio,kao i kameru koja je bila skracena na 440.

Koja je inace bolja kamera? Zuta ili plava? :-D imam dve,zbog onog fixa

Jel moze nekako da se doda options dugme na soft keys? Na stock romu je moglo,a sad ga nema. Bitnije mi je ono nego recent apps

Vrh Dno