Šta je novo?

LG G2

Za vas na optimus g3 romu,pitanje:
Kada napisem poruku direktno iz imenika nekome,a ta poruka je prva sa tom osobom (tj prva u konverzaciji),posle mi je ne pokazuje u porukama kao da je nema. Aj nek neko proveri jel i vama tako?

Kad izbaci gresku da nema konekcije ne diraj nista. To je navlakusa, usred flashanja ti prekine.

Pogledajte app Key Plus for LG, nesto slicno kao Power Button Flashlight ali po meni zgodnije.

E ovako, kad ti na kompu pokaue cca 85% na mobu ce vec biti 100% i restartat ce se. Onda mozes komotno i istekati. Cse opciju oznacis. Ako imas bilo kakvih pitanja samo ovdje u temu, svi pomazu

Koji kitkat rom preporucujete ? Meni je najbolji Lighting... Probao sam SimpleROM ali nije to to, nemas osecaj da je stock nego da je vise custom ROM...

Ja bi na tvom mjestu ili razmislio o 5.0.1 korejcu ili cloudystock ili pricekas official

Za vas na optimus g3 romu,pitanje:
Kada napisem poruku direktno iz imenika nekome,a ta poruka je prva sa tom osobom (tj prva u konverzaciji),posle mi je ne pokazuje u porukama kao da je nema. Aj nek neko proveri jel i vama tako?
Pazi nikad ne bih primetio. Nema poruke, započetog treda. Ako udjes u sms app i odatle pošaljes stoji ali iz imenika na send sms nema tragova. OptimusG3 rom 1.4.1.

Zviznuo sam ovaj simple rom v1.2. Ali se nesto iskundacilo :) Lg logo pa posle toga crno. Da li da cekam,neko vreme da se pokrene? U twrp mogu da udjem, bekap sam napravio celog sistema pre nego sto sam odradio wipe svega.
Smem li da ucitam nazad bekap posto sam vec flesovao ovaj simple rom?

Zviznuo sam ovaj simple rom v1.2. Ali se nesto iskundacilo :) Lg logo pa posle toga crno. Da li da cekam,neko vreme da se pokrene? U twrp mogu da udjem, bekap sam napravio celog sistema pre nego sto sam odradio wipe svega.
Smem li da ucitam nazad bekap posto sam vec flesovao ovaj simple rom?
Jesi li instalirao kk bootloader?

Nisam, cenim da sam imao kk bootloader posto sam bio na cloudy 2.2. Cini mi se da sam ga tada ubacio.

Nemam. Imam cloudy 2.1 i ovaj bekap.

Udji u TWRP povezi telefon preko usb sacekaj da instalira drajvere i onda prebaci kk bootloader

@cvejk vec odgovorio

Evo postupak za D802:

Steps to flash Simple rom v1.2 lollipop.
1)Wipe Evrything from advance wipe Except Sd.
(Remember u are on twrp v2.8.3.1 or greater)
2)Flash kk bootloader.
3)Flash Rom.(This will just flash system files)
4)Flash Aroma Patch and Choose Here D802.
(Choose Right Variant or u might brick the phone)
5)Wipe Cache and Dalvik.
6)Reboot to System.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno