Šta je novo?

LG G2

Ne prepoznaje ga racunar. Sada povremeno upali lg logo kada drzim vol down i power, pa ga ugasi. Pojma nemam u kom je modu, Kada ga skinem sa kabla i drzim vol up i nakacim, nista se ne desava

Probaj da drzis power i volume-, kada se pojavi crno (kad nestane logo) odmah stisni volume+ i ubaci kabl u tel... Trebalo bi da udje u download mod.

Aha..onda pricekaj dok dodjem
Kako si brikao? Sta si instalirao?

Poslednja izmena:
U twrpu sam isao na brisanje svega, pa sam naknadno potrvdio i izgleda obrisao storage.
Onda nije heo flash kdza i sad sam zaglavio ovde. Kada ubacim tel ma kabl, otvori mi 10 nekih articija, kao usb storage

Zato sto je prekinuo kdz jer je mislio da je greska na serveru a u stvari to tako treba i samo treba iscekati da zavrsi a NIKAKO prrkidati! To se i meni desilo, pa sam se nekako iscupao uz pomoc bendera :)

To ako krene na telefonu da se puni onaj bar inače je isti djavo :)

Flesnuo sam fix za kameru sa prve strane, za g3 rom. Ok radi,ali kada svajpujem desno, dobijem error i posle nece da se pali dok je ne resetujem,tj obrisem podatke

Poslednja izmena:
^pardon, jel ti imas d802 ? Netko je imao verizon a ne sjecam se tko.

Takodjer ako je ovo onaj paket koji ima fastboot u sebi to mu nece raditi.

Da li je bezbedno iz postojeceg bumped twrp-a restore-ovati stock 4.4.2 koji sam backup-ovao pre flash-a portovanog lollipop-a?

Ako instaliram portovani lollipop, a sada sam na BlissPop , kako da se vratim posle na Blisspop ako pozelim ponovo, jer vidimda se menja baseband

Poslednja izmena:
Mozes slobodno ja sam tako vratio moj stock samo prvo bootloder jb pa onda restore rom

uradio sam wipe->flash jb bootloader-> restore kitkat backup i nakon reboot-a ostao na lg logo-u. Usao sam ponovo u twrp recovery i mount-ovao zarad prebacivanja slika itd.
aj mi napisi koji su tacni koraci koje si ti sledio ;) treba li sa oficijalnog sajta portovanog lollipop-a da skinem ona downgrade zip i kk baseband?

Poslednja izmena:
uradio sam wipe->flash jb bootloader-> restore kitkat backup i nakon reboot-a ostao na lg logo-u. Usao sam ponovo u twrp recovery i mount-ovao zarad prebacivanja slika itd.
aj mi napisi koji su tacni koraci koje si ti sledio ;) treba li sa oficijalnog sajta portovanog lollipop-a da skinem ona downgrade zip i kk baseband?

Skinuo sam bootloader http://dorimanx.shine.sk/LG/default-kernels/JB-10A-D802-BOOT-LOADER.zip uradio wipe sve sem interne memorije pa onda flash bootloader jb i restore rom sve je proslo bez problema

Poslednja izmena:
Sutra idem da vratim telefon sa zutom flekom... Posto sam vec stavio g3 rom i sve podesio,napravio sam twrp backup.... Kada uzmem drugi,jel cu moci samo restore da odradim,da se ne zezam sa romom,fixevima itd ispocetka? Trebalo bi isto sutra da uzmem 32gb verziju iz Telenora.

Kako to, verzija 32gb u Telenoru, ako se ne varam, na sajtu nikada nije stajalo da je u prodaji i ta verzija...

To je onda to. A sto mi na yt ucita 10sekundi pa baferuje pa jovo nanovo? Ne wi fi, adsl 10mb

Kolko se greje G2 pri normalnom korišćenju (surf, fb, tapatalk)? Baš sam zagrejan za ovaj telefon, ali se bojim da uzmem zbog ekrana i toga.

Vrh Dno