Šta je novo?

LG G2

Ne znam na koliko si mu promenio dpi, ja sam jedno vreme koristio na 320, i svidelo mi se kako je izgledalo, samo sam morao preko xposed da podesim aplikaciju od kamere da mi bude na 480 dpi. Ali onda sam prebacio na art, pa me je mrzelo da cackam, i samo sam vratio opet sve na 480.

Imam jedno pitanje, hardwerske prirode. Mozda se neko seca da sam pisao kako imam tanke vertikalne blede (kao senka) linije duz ekrana, koliko sam primetio vidljive su samo na svetlim pozadinama. Ali pre tih linija mi se pojavio slucaj na ekranu kao na snimku ispod. To vec tako kod mene stoji mesec i po dana, a telefon je star 2 meseca. Malo iritira ali sve radi normalno. Uz desnu ivicu ekrana se normalnim pritiskom na ekran (normalnom jacinom pritiska) vidi kao treptanje ekrana, slicno kao kada prstom pritisnete lcd ekran. Da li jos neko ima ovakav problem. Inace i sa ovim i sa tim bledunjavim linijama telefon radi mesec dana vec a sasvim normalno...

https://www.dropbox.com/s/joxsboqewiwplwn/VID_20110101_010300.mp4?dl=0

Tko zna sa kojim lollipop romovima radi novi Xcam i XCam LG Settings Beta?

Imam jedno pitanje, hardwerske prirode. Mozda se neko seca da sam pisao kako imam tanke vertikalne blede (kao senka) linije duz ekrana, koliko sam primetio vidljive su samo na svetlim pozadinama. Ali pre tih linija mi se pojavio slucaj na ekranu kao na snimku ispod. To vec tako kod mene stoji mesec i po dana, a telefon je star 2 meseca. Malo iritira ali sve radi normalno. Uz desnu ivicu ekrana se normalnim pritiskom na ekran (normalnom jacinom pritiska) vidi kao treptanje ekrana, slicno kao kada prstom pritisnete lcd ekran. Da li jos neko ima ovakav problem. Inace i sa ovim i sa tim bledunjavim linijama telefon radi mesec dana vec a sasvim normalno...

Ja bih ovo odmah u servis...

Jesi ti siguran da ga normalno pritiskas? Ja kada zapnem poprilicno, vidim ovo sto ti vidis, a prilikom normalnog koriscenja, ne vidi se nista.

Da bas tako, eno sa leve strane isti intenzitet nista...Samo uz desnu ivicu...

Da ti nije mozda padao ? Ja pritiskam poprilicno i ne vidim nikakve linije. Meni je tempered glass od prvog minuta stavljen, niti mi je kad pao...

Pa koliko znam nije, telefon nema ni jedan znak koriscenja cak, kao nov je.

Jako je teško fizički izmučiti G2, baš trpi torturu, i teško se starost telefona može proceniti na osnovu stanja.

Mislim da si naleteo na displej malo losijeg kvaliteta. Najbolje bi bilo da odes i reklamiras ga. Pokusaj da pritisnes dispej u tom delu gde ti se desava to i gledaj telefon sa strane i vidi da li "dise", ako ti se to desava moguce da je displej lose zalepljen.

Mislim da si naleteo na displej malo losijeg kvaliteta. Najbolje bi bilo da odes i reklamiras ga. Pokusaj da pritisnes dispej u tom delu gde ti se desava to i gledaj telefon sa strane i vidi da li "dise", ako ti se to desava moguce da je displej lose zalepljen.
ja sam imao tako slično kada su mi menjali displej-nije dobro zalepljen touch zato ti se to dešava-kao što sam i ranije pisao nisu uspeli da reše to ni sa drugim menjanjem touch panela pa sam dobio novi telefon

Neko mi je sa foruma slao xdabbeb kameru za Lighting v5, 3.2.0 ja mislim da je verzija, medjutim ne mogu da je nadjem. Jel moze neko da ostavi ?

Posto sam zestoko prehladjen o ceo dan drndah fon, nisu losi rezultati sa ovim 1.1 romom.
aa073335c70e3ca1657216d46d25473f.jpg

2e10d8d1f38be1024c7b7fb0e0406000.jpg

Zbog pisanja ostalih, očekivao sam bolje rezultate. Slične rezultate postiže i CloudyG3 rom.

Mislim da je nesto bolji rezultat nego cloudy. Ja bas ne stedim bateriju. Smartphone je smart :D

Sto je puno vise nego romovi koji su bazirani na stock lolipopu sto nema bas puno logike. Inace i dalje sam na Aicp jer me mrzi da menjam, sa render kernelom nema problema sa flickerovanjem ekrana ali zato cim instaliram updejt pocne da buguje i cim promenim kernel odma se vrati u normalu, sad definitivno da je do kernela problem ali zasto se meni to toliko cesto ispoljava a drugima to mi nije jasno :D

CloudyG3 2.0, je l je zvuk na slušalicama lošiji nego na stock-u? Nisam zadovoljan...

Sto je puno vise nego romovi koji su bazirani na stock lolipopu sto nema bas puno logike. Inace i dalje sam na Aicp jer me mrzi da menjam, sa render kernelom nema problema sa flickerovanjem ekrana ali zato cim instaliram updejt pocne da buguje i cim promenim kernel odma se vrati u normalu, sad definitivno da je do kernela problem ali zasto se meni to toliko cesto ispoljava a drugima to mi nije jasno :D
Probaj zadnji update. Nightly

Update kod aosp romova, jel to radi normalno, nisam nikada probao? Mislim na onaj iz sistema?

Da niste sad rekli pitanje je da li bih ikad primetio koliko cesto ga koristim [emoji16]

Ovo je odlican snimak u odnosu kakvi su moji sa stock kamerom, msm moji su odlicni po pitanju pokreta i realnosti ali kad je u pitanu zvuk, uzas zivi.Jel moze neko da mi kaze jel ce lolipop to sam da popravi sa kamerom ili cu morati konacno i ja da se cimam pa da staljam taj xcam settings i te *******cije da popravim snimanje i kameru?

Ovo je odlican snimak u odnosu kakvi su moji sa stock kamerom, msm moji su odlicni po pitanju pokreta i realnosti ali kad je u pitanu zvuk, uzas zivi.Jel moze neko da mi kaze jel ce lolipop to sam da popravi sa kamerom ili cu morati konacno i ja da se cimam pa da staljam taj xcam settings i te *******cije da popravim snimanje i kameru?

Iskreno nesto nisam optimista, mislim da kameru nece uopste dirati kad bude lp update.

Nazad
Vrh Dno