Nemoj da brines ixon i ako ta casa prelije ja sam resavam problem jer ono sto zeznem trudim se da sam ispravim svoju gresku a i usput nesto naucimZota ne pazis na casu. To sto ubacujes,lepo ti bender rekao da je za kit kat koji radi na art-u,a to je cloudy rom.
Pazi sta radis,nemoj da bude posle dodatnog posla :-D
E *** zakasnio sam
Imam nalog na rutracker.org i 4pda.ru forumu pa ako ti treba nešto ti piši slobodno
Zota druže, koliko si romova flashovao do sad? Aj iskreno onako mi reci?Jel zna neko ko je probao Lollipop v1.1 kako da prebacim na art i da li je uopste moguce?
Znam posle sam tek skontao ali sta ces kasno palim i postavim ovde glupo pitanje kao noob neki sad ce dusu za to da mi izvadeNa lollipopu i ima samo art
Nikola sve slike su ti bas lepe. Koji rom koristis i koji fix?https://flic.kr/p/qem12s - oridjidji
Malo slatkog da dodamo u temu
Zavisi koja slika, mada su većina sa starijih verzija cloudyja... Ova poslednja je v20h stock, nisam ni rutovao, sačekaću LL...Nikola sve slike su ti bas lepe. Koji rom koristis i koji fix?
Razmisli sledeći put, nisi padobranac, imaš 500postova i to samo u ovoj temiZnam posle sam tek skontao ali sta ces kasno palim i postavim ovde glupo pitanje kao noob neki sad ce dusu za to da mi izvade[emoji14]
Gde ste nasli taj SimpleRom 1.1?
Da znas da hoces i to dobro da razmislim pre nego sto nesto glupo pitam *** desava se i najboljimaZavisi koja slika, mada su većina sa starijih verzija cloudyja... Ova poslednja je v20h stock, nisam ni rutovao, sačekaću LL...
Razmisli sledeći put, nisi padobranac, imaš 500postova i to samo u ovoj temi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari