Šta je novo?

LG G2

Jel mozes ponovno opisati kako je brick nastao ? Tj sta si imao instalirano ?

Pa imao sam portani LL i sad skinuo sam KDZ fajl sa ong csmg.lge sajta za moju verziju i sada, u Flash Tool sam isao Normal flash, pa je upao u onaj bootloop. Nije mogao u recovery pa sam usao u download mode i isao sam CSE flash i sad samo onaj zeleni android kao kad se radi Factory Reset. Ja opet u download i opet CSE i opet isto...

Sad imao sam onaj 20H baseband, bootloader stagod, bumpovan recovery i SimpleROM 1.1

Probaj uci u recovery mode, jel mozes ?

Ili - u download mode pa pokreni lg support tool i ides na upgrade recovery (ipak ima par stvarcica koje support tool drugacije radi kad je rijec o flashanju)

Takodjer - sta se desi kad ga spojis na komp ?

Nista, ne pise da je povezan sa racunarom... Za upgrade recovery cu da pokusam ne moze u recovery...

Mislim da treba da pokusas sa onom da drzis power i vol- pa kad se pojavi lg logo onda drzis vol- i vol+, samo treba jako precizno da se odradi jer se meni desava da nekad udje iz prve a nekad tek iz 3-4 pokusaja.

Jel moze neko da okaci fajlove stock task managera, greskom sam ih obrisao

Drugari, može pomoć?
LG G2 u toku razgovora zvuči tiho i zvuk je krckav sa izoblicenjem. Kada prebacim na speakerphone sve se čuje kristalno jasno.

Jurio po netu, mnogi pominju za se isključi sistem za redukciju buke, što je već isključeno. Factory reset nije pomogao.

Kapiram da je do softvera jer ima jedan mikrofon pa ne moze čas da radi, a čas ne. Hvala

Mikrofon da bi radilo moras touch da drzis uz lice. Poznat problem.

Jel moze neko da mi kaze kako da se vratim na cm 12 sa portanog stock lp, jel ide normalan flash ili.. Hvala unapred

Bio je na servisu, rekli su mi samo da je upisan novi softver. A odneo juce decku i danas zavrsio. [emoji2]

Moras da flesujes downgrade file i jos neke fajlove, imas na xda temi...

Poslednja izmena:
Imam par pitanja vezano za ovaj telefon:
1. Gde moze da se vidi ScreenOnTime?
2. Kako da pristupim Task Manageru?
3. Kako da uradim ScreenShot?

Settings>Battery pa kliknes na bateriju i ides Screen.

Drzis Home pa imas dole clear all i task manager.

Imas dve opcije. Klasicno da drzis Power i Volume- ili kliknes na status baru na ikonicu QuickMemo a i mozes da drzis dugme Back i svajpujes gore. QuickMemo je prakticniji i bolji, mozes da opseces sliku, da obelezis odredjeni deo...

286b7c83a0fee50f9e6532626fc9dfe9.jpg

Poslednja izmena:
Passiamo alle novita’ Android Lollipop su LG G2, uno dei device più popolari: è iniziato ufficialmente il rilascio di Android 5.0 in USA sui device brand AT&T. Con molta probabilità l’update arriverà in Europa nei prossimi giorni. il firmware presenta un peso di circa 690MB con buildLRX21Y.
http://www.pionero.it/2015/02/16/novita-android-lollipop-lg-g2-rilascio-moto-g-ufficiale/
GOOGLE PREVODILAC-Лет тхе невс 'о ЛГ Лоллипоп Андроид Г2, један од најпопуларнијих уређаја: званично почела ослобађање Андроид 5.0 уређаја у САД на АТ & Т бренда. Вероватно ажурирање ће стићи у Европи у наредним данима.фирмваре има масу од око 690МБ са буилдЛРКС21И.

Poslednja izmena:
Passiamo alle novita’ Android Lollipop su LG G2, uno dei device più popolari: è iniziato ufficialmente il rilascio di Android 5.0 in USA sui device brand AT&T. Con molta probabilità l’update arriverà in Europa nei prossimi giorni. il firmware presenta un peso di circa 690MB con buildLRX21Y.
http://www.pionero.it/2015/02/16/novita-android-lollipop-lg-g2-rilascio-moto-g-ufficiale/
GOOGLE PREVODILAC-Лет тхе невс 'о ЛГ Лоллипоп Андроид Г2, један од најпопуларнијих уређаја: званично почела ослобађање Андроид 5.0 уређаја у САД на АТ & Т бренда. Вероватно ажурирање ће стићи у Европи у наредним данима.фирмваре има масу од око 690МБ са буилдЛРКС21И.

Odlicno, taman cu sve da ispitam na trenutnom kitket-u pa sledi lollipop! :)

To je D801 ukoliko se ne varam, tako da bi mi skorije trebali dobiti, cenim pocetak marta... [emoji4]

Danas mi prvi put od kada imam telefon zabo do neprepoznatljivosti. Kao da ima 256 mb RAM-a. Inace stock rom, nerutovani. Gledao sam onaj sample video koji tj. ona dva sto dolaze sa stock romom. Posle sam hteo u settings i nije mi dozvolio. Stisnem recimo system settings pa bilo sta i zabode :)

videcemo-ali mislim da oni vec imaju spreman update samo nece da puste iz njima poznatih razloga

Baterija na portovanoj lizalici 1.1 je zlo. Ovakvo iskistvo sa trajanjem baterije sam imao pre godinu ipo odnosno kada je telefon bio nov i posle toga je sve krace i krace trajala.. Ovo je novi lvl trajanje baterije. Mogu zamisliti samo kako drzi na novijim lg g2 od mog starca koji je napunio juce 17 meseci;-) ;-)

Poslednja izmena:
Vrh Dno