Nemoj da brines ixon i ako ta casa prelije ja sam resavam problem jer ono sto zeznem trudim se da sam ispravim svoju gresku a i usput nesto naucimZota ne pazis na casu. To sto ubacujes,lepo ti bender rekao da je za kit kat koji radi na art-u,a to je cloudy rom.
Pazi sta radis,nemoj da bude posle dodatnog posla :-D
E *** zakasnio sam
Imam nalog na rutracker.org i 4pda.ru forumu pa ako ti treba nešto ti piši slobodno![]()
Zota druže, koliko si romova flashovao do sad? Aj iskreno onako mi reci?Jel zna neko ko je probao Lollipop v1.1 kako da prebacim na art i da li je uopste moguce?![]()
Znam posle sam tek skontao ali sta ces kasno palim i postavim ovde glupo pitanje kao noob neki sad ce dusu za to da mi izvadeNa lollipopu i ima samo art
Nikola sve slike su ti bas lepe. Koji rom koristis i koji fix?https://flic.kr/p/qem12s - oridjidji
Malo slatkog da dodamo u temu
Zavisi koja slika, mada su većina sa starijih verzija cloudyja... Ova poslednja je v20h stock, nisam ni rutovao, sačekaću LL...Nikola sve slike su ti bas lepe. Koji rom koristis i koji fix?
Razmisli sledeći put, nisi padobranac, imaš 500postova i to samo u ovoj temiZnam posle sam tek skontao ali sta ces kasno palim i postavim ovde glupo pitanje kao noob neki sad ce dusu za to da mi izvade[emoji14]
Gde ste nasli taj SimpleRom 1.1?
Da znas da hoces i to dobro da razmislim pre nego sto nesto glupo pitam *** desava se i najboljimaZavisi koja slika, mada su većina sa starijih verzija cloudyja... Ova poslednja je v20h stock, nisam ni rutovao, sačekaću LL...
Razmisli sledeći put, nisi padobranac, imaš 500postova i to samo u ovoj temi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari