Šta je novo?

LG G2

Bender za tebe sve :) uvek imas nasu pomoc,kolko ko moze

E *** zakasnio sam :D

Imam nalog na rutracker.org i 4pda.ru forumu pa ako ti treba nešto ti piši slobodno ;)

Mogu, kako ti nije stiglo?
Vrv si negde zeznuo prilikom registracije :)

Registirao sam prije par godina. Samo ne znam password :), plus isao sam na recover pw i ne stigne mi na mail.

Pravo da ti kažem ja ovde ne vidim gde bih to poslao - pošto u Help delu piše da se ne šalje ništa moderatorima :D
Evo ti moj nalog pa koristi ?

Ili napravi novi nalog pošto te nema u listi članova - По вашему запросу ничего не найдено. :)

Poslednja izmena:
Na lollipopu i ima samo art
Mada vidim da si već dobio odgovor.

Za sada odlicno radi Simple Rom V1.1, baterija odlicnaScreenshot_2015-02-14-17-22-52.pngScreenshot_2015-02-14-17-22-25.png
Osvetljenje na 40%

Nikola sve slike su ti bas lepe. Koji rom koristis i koji fix?
Zavisi koja slika, mada su većina sa starijih verzija cloudyja... Ova poslednja je v20h stock, nisam ni rutovao, sačekaću LL...
Znam posle sam tek skontao ali sta ces kasno palim i postavim ovde glupo pitanje kao noob neki sad ce dusu za to da mi izvade :);)[emoji14]
Razmisli sledeći put, nisi padobranac, imaš 500postova i to samo u ovoj temi :D

Brickovao sam telefon... Znaci non stop mi vrti lg logo i ne moze da se ugasi, tj. ugasi se na jednu sekundu pa ponovo se sam od sebe upali... Sta da radim ? P.S Desilo se nakon sto sam KDZ ovao... P.P.S = Snimak

Poslednja izmena:
Nisi dobro odradio kdz. Prekinuo si dok je prebacivao osetljive fajlove. Sad ako ne mozes u download mode da udjas moraces iz terminala da ubacis te fajlove. Ima ovde u temi zip sa fajlovima. Bender je resavao meni i jos par ljudi je imalo slican problem.

Sve je OK, proslo, usao sam u download, ja opet pokrenuo, nisam nista pipao i opet sad samo zeleni android i stoji evo vec dobrih 15 minuta...

Drzim ugasi se, ponovo se upali i krece iz pocetka, sve ponovo... Samo od sebe...

Mogu u download, ali nece nikako u reccovery da upadnem, a najjace od svega je sto pise unrooted, tako da lagano garancija. :)) I cekanje mesec,dva cetres' dana...

Ja sam sa SimpleROM hteo KDZ, isao sam Normal Flash i sve je proslo OK (u download je pisalo ROOTED), medjutim desilo se ono gore sto sam rekao sa snimkom... Jedva ga ugasim i udjem u download ali pise UNROOTED, i idem CSE Flash. Sve prodje OK sad onaj zeleni android sa krugom u stomaku i samo se vrti. Opet ugasim opet KDZ i jok, nece...

Nazad
Vrh Dno