Šta je novo?

LG G2

jel neko do sada imao problem sa jacinom zvuka u slusalicama,tek sam to skoro primetio.,a kada uznem od brata slusalice od padfona 2,pa me zanima dal je to do slusalica ili im je generalno mana?hvala

Evo i g pro 2 dobio ota, samo još mi... :)

Jel bi hteo neko ukratko da mi kaze prednosti rotovanja, fleshovanja i ostalih stvari u odnosu na originalnu verziju koja je ionako odlicna ,hvala.

Jel bi hteo neko ukratko da mi kaze prednosti rotovanja, fleshovanja i ostalih stvari u odnosu na originalnu verziju koja je ionako odlicna ,hvala.

rootovanjem i flesovanjem mozes da poboljsas telefon i da se igras do mile volje sa ubacivanjem raznoraznih romova ako ti je dosadno i jos puno toga-i sto je najvaznije uvek mozes da vratis u fabricko stanje ako ti je potrebna garancija kao sto je bilo u mom slucaju
npr sad vec mozes da imas lollipop a ne da cekas da izbace update

Poslednja izmena:
Dodaj na to brisanje aplikacija sa moba koje nikada ne koristis i adaway blokiranje reklama u igricama,programima i browseru.

Gde ces vise

ma moze da radi sta hoce sa rutovanim telefonom :type:

Osim reklama i skidanja đubreta sa telefona ni ovo nije loše :)

Nova Launcher Prime + paket nekih ikonica [Velur (1$) ili Moonshine (besplatno)], AdAway (apk se skine - https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway), T.W.R.P. recovery, Greenify,
BetterBatteryStats (XDA forum v2.0 - besplatno), Flashify, Link2SD, ROM Toolbox Pro (ili Titanium Backup), Root Explorer, SD Maid, SCR Screen Recorder, Tasker ...

Poslednja izmena:
Bezbedno jeste, ali nećeš videti neki boljitak :)
Cloudy v2.2 ili ostani na tome i čekaj Lollipop .

Hvala na savetu, odlucio sam se za kombinaciju CloudyG2 v2.2 + DorimanX kernel 9.8.3, nakon G3 porta koji sam koristio na svom fantasticnom Optimusu G, glupo mi je bilo da koristim G2 ROM. :)

Medjutim, imam problem sa trajanjem baterije i Wi-Fijem. Prvo sam imao nekompatibilnost sa SBB-ovim Cisco routerom EPC3925 i koji ima draft N specifikaciju i koji sam delimicno resio ukljucivanjem WMM-a u podesavanju rutera. Drugi problem je velika potrosnja baterije u mirovanju, uzrokovana wlan_wake i wlan_wd_wake kernel wakelockovima. Situacija se popravila (?) kada sam iskljuci Battery saving for Wi-Fi u advanced Wi-Fi podesavanjima.

Ima li neko ideju kako srediti ovo? Nisam imao slicnih problema sa Optimusom G i istim instaliranim aplikacijama.

Prilozi

• QuickMemo+_2015-02-09-22-58-56.png
    QuickMemo+_2015-02-09-22-58-56.png
    240.1 KB · Pregleda: 215
  • QuickMemo+_2015-02-09-22-59-07.png
    QuickMemo+_2015-02-09-22-59-07.png
    132 KB · Pregleda: 211
  • QuickMemo+_2015-02-09-23-01-47.png
    QuickMemo+_2015-02-09-23-01-47.png
    217.4 KB · Pregleda: 206
  • QuickMemo+_2015-02-09-23-02-14.png
    QuickMemo+_2015-02-09-23-02-14.png
    260.7 KB · Pregleda: 204
  • QuickMemo+_2015-02-09-23-02-54.png
    QuickMemo+_2015-02-09-23-02-54.png
    257.7 KB · Pregleda: 194
Ne može se iz ovih slika ništa videti :)
Treba da se kači log iz BBS programa, pisano je o tome već par puta ...
Napuniš telefon, skineš sa punjača i ne pipaš (4h ili više) i posle tog vremena samo gore ideš share i save.

Naravno za to vreme uključen je wifi, sinhronizacija, rotacija - uobičajno sve

Poslednja izmena:
E zaboravih da okacim log, evo i njega, telefon skinut jutros sa punjaca i zaista nije mnogo koriscen kao sto se moze i videti... Hvala unapred na pomoci :)

Prilozi

• BetterBatteryStats-2015-02-09_234009264.txt
    42.1 KB · Pregleda: 2,210
Ili neka aplikacija nešto radi sa netom u pozadini ili te smara ruter kao ruter. Ako nemaš ~ovoliko awake (sa drugačijim wakelockovima) dok si na 3g verovatno je ovo drugo. A tome ide u prilog i to što kažeš oko čačkanja wifi optimization.

Ako imaš na ruteru podešavanje za beacon i dtim to često dosta pomogne. Doduše ja nisam imao awake kada mi je to bio problem, nego samo veliku potrošnju po satu iako je u sleepu, ali koliko sam video po netu može i wakelockove da pravi, vredi probati svakako.

Ja sam par puta probao dorija i nikako mu ne lezi cloudy. Jednostavno njegov kernel je 2x bolji za bateriju nego dori.

Verovatno sam malo pozurio sa kukanjem po forumu, istrazivacu par dana sa razlicitim podesavanjima rutera, wifi-ja na telefonu i drugim kernelom, taman dok ne stigne lollipop i sve ponovo pregazim :)
Cudna mi je ova nekompatibilnost G2 sa draft N ruterima, ako su oni problem i od sada moram da pazim na koje rutere se konektujem da ne bih sprzio bateriju, onda stvarno ne znam sta pametno da kazem :)

uploadfromtaptalk1423523235627.png cloudyg2 2.2 i njegov kernel. Yt, fb, whats app, viber, tapatalk, oko satak vremena poziva i oko sat vremena igrice (slagalica, nista zahtevno)

Po meni najbolji odnos fluidnosti baterije i kamere upravo ns cloudy2.2 [emoji2]

Jel zna neko da li, i kako mogu da se promene prečice za "google" i "qick memo" kada se drži pritisnuto home dugme i povuče na gore? Izađe onaj polukrug sa te dve prečice, pa da li mogu da se promene ili dodaju nove?

G3 TweakBox odnosno G2 TweakBox ima tu funkciju trebalo bi. Koji ces koristiti zavisi na kom si romu, za cloudy koristi G3.

Stock. Znači nema podešavanje nego mora da se skida aplikacija?

Ima li pored dropbox jos koji dobar za clod storage? Dropbox mi je dobar ali sam uspeo da iscupam "samo" 2.5gb za skladište sto mi je bas malo bar da ima 5/10gb

Box, mega, Google Drive...

Nazad
Vrh Dno