Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
Ma nistaSinoc nije hteo da mi zavrsi instal na busybox a evo sad je uspeo u svakom slucaju hvala ti puno na pomoci sad radi viper i sve ostalo![]()
Ma nistaSinoc nije hteo da mi zavrsi instal na busybox a evo sad je uspeo u svakom slucaju hvala ti puno na pomoci sad radi viper i sve ostalo![]()
Je l ima razlike? Je l vredi da se bakćem oko toga?Sinoc nije hteo da mi zavrsi instal na busybox a evo sad je uspeo u svakom slucaju hvala ti puno na pomoci sad radi viper i sve ostalo![]()
Meni na Cloudy2.2 gps radi lepo. Koristim Here mape. Rade offline. Retko kada se desi da izgubim signal. Naišao sam do sada u nekim manjim mestima na ulicu koja ne postoji i na šetalište koje mape pokazuju kao ulicu. Ni jedne mape nisu savršene ali ove su mi ok jer su free, rade offline, ne moram da se lomatam po netu kako bih skinuo iGo i zezao sa instalacijom. Ovo je za sada sasvim pristojna navigacija.Drugari hteo sam da vas pitam kako vam sljaka here maps?Ja sam se odusevio inace pre neki dan u Bgu bio, bas mi je bila potrebna i zavrsila mi je posao i vise nego sto je trebao, cak pokazuje i ogranicenje brzine i te fore, imam samo jedno pitanje meni je bio upaljen net, vidim da pricaju da ona moze da radi i samo sa lokacijom, ali ja uvek kad probam samo sa lokacijom skoro nikad ne uspe da me nadje, jel vama uspeva mozda bez neta ili?
Deki ne mozes da nadjes jer mislim da taj suffix nije pravi nesto brljavi pa izbacuje bezveze moj madjar a izbacuje mi neki suffix koji ne postoji nigde
Imas na kutiji kad je proizveden
Uradi mu ktz na 20h i uzivaj
bas na tom mesti gde pise godina proizvodnje se nevidi
mogu kdz ali me nervira zasto nece sam da uradi update-tako nece videti ni 5.0
I kod mene isto verzija 20f, isti sufix A6PSBK i isto mi ne vidi ni jedan update... Telefon sam kupio u VIPu.
Drugar je radio OTA sa 20g na 20h pre par dana, dubai verzija mu je fon, moj madjar je uvek samo preko pc suite.. Koji je tačno problem?jel može još neko da potvrdi dali ima problem sa updateom na noviju verziju? ako neko bude radio kdz neka proba ako hoce da stavi na neku raniju verziju pa da vidi jel može da se updajtuje na noviju
Ma znam to vec nemam tu Photos aplikaciju. Imao sam na stock romu ali na Cloudy-ju izgleda nema. Pa me zanima kako da je ubacim posto je nema ni na Play Store izgleda.
dobio sam novi tel iz vip-a i verzija mu je 20f i nema update nikakav a telefon je verovatno madjar-a na prethodnom sam imao 20h koji je isto bio madjar i posle nekih kdzovanja i stavljanja romova ni on vise nije imao update na 20h cak i kada ga vratim na jellyDrugar je radio OTA sa 20g na 20h pre par dana, dubai verzija mu je fon, moj madjar je uvek samo preko pc suite.. Koji je tačno problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari