Šta je novo?

LG G2

Desava li se kome da baguje sistem za automatsko javljanje kad se nasloni telefon na uvo? Meni cesce ne radi nego sto radi

Koja podesavanje koristite za viper? Ja sam odabrao super audio, to ok?

Drugari hteo sam da vas pitam kako vam sljaka here maps?Ja sam se odusevio inace pre neki dan u Bgu bio, bas mi je bila potrebna i zavrsila mi je posao i vise nego sto je trebao, cak pokazuje i ogranicenje brzine i te fore, imam samo jedno pitanje meni je bio upaljen net, vidim da pricaju da ona moze da radi i samo sa lokacijom, ali ja uvek kad probam samo sa lokacijom skoro nikad ne uspe da me nadje, jel vama uspeva mozda bez neta ili?

Moras prvo skinuti mape za srbiju i mora ti biti ukljucen gps da bi radilo bez interneta.

verovali ili ne juce mi odobrili zamenu aparata i evo danas sam dobio nov=juupiiiiiii :D samo ni to nije proslo tako lako zato sto nigde u srbiji ni u jednoj poslovnici znaci nigde nema vise g2 telefona na prodaju ili da se uzme na ugovor-to je poruka za one koji su pisali ovde na forumu za ovaj telefon da nevalja-ako mi neko ne veruje slobodno neka proveri sa call centrom ili neka ode u bilo koju poslovnicu-ovo se odnosi na VIP- i reci ce mu.ovo je da covek poludi-imaju samo izlozene modele koji nisu na prodaju-imao sam malo srece pa je neka zena rezervisala pre neki dan telefon i ostavili su joj sa strane i nije se pojavila i dobio sam taj
nemogu da nadjem za koje je trziste jel zna neko?
<suffix>A6PSBK</suffix

Poslednja izmena:
Sta sam ti rekao? :D
Za Srbiju, pogotovu za Bg samo planplus. To su kontrast mape, a imaju prevozi za Bg, NS, i Nis valjda. Za druga 2 nisam probao, u Bg zivim i veruj mi da su najbolje. Jedino su online, a sto se offline njih tice Igo je Igo i to je to.
Preporucite oblogu neku koja ima kod nas. Samo da nije flip. Sad imamneku silikonsku obicnu.

Poslednja izmena:
Drugari hteo sam da vas pitam kako vam sljaka here maps?Ja sam se odusevio inace pre neki dan u Bgu bio, bas mi je bila potrebna i zavrsila mi je posao i vise nego sto je trebao, cak pokazuje i ogranicenje brzine i te fore, imam samo jedno pitanje meni je bio upaljen net, vidim da pricaju da ona moze da radi i samo sa lokacijom, ali ja uvek kad probam samo sa lokacijom skoro nikad ne uspe da me nadje, jel vama uspeva mozda bez neta ili?
Meni na Cloudy2.2 gps radi lepo. Koristim Here mape. Rade offline. Retko kada se desi da izgubim signal. Naišao sam do sada u nekim manjim mestima na ulicu koja ne postoji i na šetalište koje mape pokazuju kao ulicu. Ni jedne mape nisu savršene ali ove su mi ok jer su free, rade offline, ne moram da se lomatam po netu kako bih skinuo iGo i zezao sa instalacijom. Ovo je za sada sasvim pristojna navigacija.

Skinete sa nekog torrenta NAVIGON Europe v5.2.6 Patched i uzivate

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
I kod mene isto verzija 20f, isti sufix A6PSBK i isto mi ne vidi ni jedan update... Telefon sam kupio u VIPu.

ko zna za koje je trziste-meni je na prethodnom zadnja verzija bila 20h bio je madjar i redovno sam imao update-posle raznoraznih drndanja i romova i kdz-ovanja na npr 20f ili cak na jelly bean nije mi video nikakav update pa sam pomislio da nije nesto do kompjutera ili nemam pojma vec cega

Pokusavam vec neko vreme da namestim Google Auto Backup fotografija. U pitanju je CloudyG2 2.2 rom. Kontam mozda se neko zezao sa tim. Izgleda mi kao da nema u sebi tu funkciju pa me zanima ima li nacina da se to ubaci ili da se aktivira ako vec postoji?

Kada udjes prvi put u photos(guglovu) aplikaciju imas da upalis

da420a084056a3f45f828d452d58c538.jpg

Ma znam to vec nemam tu Photos aplikaciju. Imao sam na stock romu ali na Cloudy-ju izgleda nema. Pa me zanima kako da je ubacim posto je nema ni na Play Store izgleda.

jel može još neko da potvrdi dali ima problem sa updateom na noviju verziju? ako neko bude radio kdz neka proba ako hoce da stavi na neku raniju verziju pa da vidi jel može da se updajtuje na noviju

jel može još neko da potvrdi dali ima problem sa updateom na noviju verziju? ako neko bude radio kdz neka proba ako hoce da stavi na neku raniju verziju pa da vidi jel može da se updajtuje na noviju
Drugar je radio OTA sa 20g na 20h pre par dana, dubai verzija mu je fon, moj madjar je uvek samo preko pc suite.. Koji je tačno problem?

Drugar je radio OTA sa 20g na 20h pre par dana, dubai verzija mu je fon, moj madjar je uvek samo preko pc suite.. Koji je tačno problem?
dobio sam novi tel iz vip-a i verzija mu je 20f i nema update nikakav a telefon je verovatno madjar-a na prethodnom sam imao 20h koji je isto bio madjar i posle nekih kdzovanja i stavljanja romova ni on vise nije imao update na 20h cak i kada ga vratim na jelly

Nazad
Vrh Dno