Šta je novo?

LG G2

koliko para sad realno vredi ovaj novi telefon što sam danas dobio-2 godine garancije

Kakvo je stanje sa zvukom prilikom snimanja koncerta? Kod mene na G Pro 2 krci nenormalno, uzas zivi. Na Note 3 mi je bilo perfektno.

d174336d421bdd1981ea30cf83481e46.jpg

osvetljenje na maksimum
a bio je na 90 posto kad sam ga uzeo

Poslednja izmena:
A jesi li probao da instaliras advanced driver ? Vidim da trazi zbog ovih dodatnih opcija ako bih kupio xcam settings
Pa ubačen je driver u cg od 2.0 ili 2.1 verzije koliko se sećam, nema potrebe za flashom, napisao je i xdabbeb... Nisam koristio xcam settings

Poslednja izmena:
Mislim da nema bolje masine za te pare a skoro pa zavrsen fon da li vredo prodati
pitao me već 2 puta a ja mu kažem da neću i mislim da ce tako i ostati a za 3 meseca mogu da uzmem drugi u Vip-u pa cu onda videti
pa dovoljan dokaz da je dobar telefon je taj da nema više ni jedan na prodaju ili ugovor u Vip-u

Poslednja izmena:
Ja sam u Kragujevcu ugrabio poslednji komad u VIP-u, a moj šurak pretposlednji. :) Drugar radi u VIP-u i nije bio siguran da će ih dobijati jer S4 je takodje bio povoljan ali su više grabili G2.

Moraću da probam taj raniji fix koji svi hvalite.

Ne postoji bolji nov telefon za te pare (a ni polovan), cak i u kategoriji do 300eur ovaj telefon vlada.

886 sati je izdrzao... pred kraj je poceo da radi malo sporije, i nesto brze je trosio bateriju, hteo sam da ga teram do 1000 sati, ali nisam video svrhu, tako da je zasluzio jedan reset :)
Inace, pre tih 36-7 dana sam ga kupio, svaki dan je koriscen oko 4-5 sati (SOT), uglavnom net, forumi, vesti youtube, email, slikanje, razgovor, sms, viber. Igrice nisam igrao, niti sam ga koristio za navigaciju.
U svakom slucaju, prezadovoljan sam telefonom. Kupljen u Telenoru, 4.4.2. stock, 20h, nije niti ce biti rutovan :)

Prilozi

• 2015-01-27-11-47-39.png
    2015-01-27-11-47-39.png
    117.2 KB · Pregleda: 255
Poslednja izmena:
ja sam pao na dupe kad su mi rekli da nema telefona više uopšte na prodaju-ni u jednoj poslovnici Vip-a u Srbiji-samo izložbeni
toliko o tome da telefon nije dobar kao što su neki ovde pisali

Poslednja izmena:
Jeste velika potraznja za ovim telefonom, realno, ali verovatno da ga sve manje ima da bi ga potpuno izbacili kako bi se uzimao G3 sto je njima svima u cilju. Isto se desava i sa samsungom. Primera radi, cini mi se da u Telenoru uopste nema S4 u ponudi ako se ne varam.

Nema S4 ali ima S3 Neo. Beš logiku.

pa imaju problem sigurno sa g3 jer jako malo dobijaš ako pređeš sa g2 na g3-jedina prednost je displej i 3 giga rama i to zavisi koja je verzija i generalno se ne isplati prelaziti i to ljudi znaju pa je ovima g3 sigurno problem da prodaju

Nazad
Vrh Dno