djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
5.2.4, mada sam sad na 20h sa 3.2 fix
Koji je to?
Ja sam sibnuo onaj xcam mada mi nista ne popravlja, a blic katastrofa spor
5.2.4, mada sam sad na 20h sa 3.2 fix
Isto od xdabbeba, samo raniji... Imaš ga na #3 postu... @Ixon pokazao i dokazao da je najbolji fix za g2Koji je to?
Ja sam sibnuo onaj xcam mada mi nista ne popravlja, a blic katastrofa spor
Isto od xdabbeba, samo raniji... Imaš ga na #3 postu... @Ixon pokazao i dokazao da je najbolji fix za g2![]()
Ne treba, integrisano već. Ni meni se nije svideo 5.2.4 stvarno nikakvo poboljšanje u odnosu na stockNe znam da nisam lose instalirao. Koliko sam skapirao ne treba xcam driver na cg3 ?
Ne treba, integrisano već. Ni meni se nije svideo 5.2.4 stvarno nikakvo poboljšanje u odnosu na stock
da da-konacno pa razmisljam koliko da trazim komsiji-zainteresovan jeOpa deki pa tek sad vidim izvukap si novu masinu![]()
Pa ubačen je driver u cg od 2.0 ili 2.1 verzije koliko se sećam, nema potrebe za flashom, napisao je i xdabbeb... Nisam koristio xcam settingsA jesi li probao da instaliras advanced driver ? Vidim da trazi zbog ovih dodatnih opcija ako bih kupio xcam settings
Mislim da je od 2.1 ima driver 2.0 nemaPa ubačen je driver u cg od 2.0 verzije koliko se sećam, nema potrebe za flashom, napisao je i xdabbeb... Nisam koristio xcam settings
Čovek bi da zaradiToliko si se nerivirao i cekao na njega sad ga prodajes hehehe pa sto to
250-260ekoliko para sad realno vredi ovaj novi telefon što sam danas dobio-2 godine garancije
nisam jos odlučio-ali kontam za mesec dana izlaze novi a sad mogu lepe pare da uzvucem pošto je potpuno nov-vidim kreću se od 260-300 mada mislim da cu da ga ostavimToliko si se nerivirao i cekao na njega sad ga prodajes hehehe pa sto to
pitao me već 2 puta a ja mu kažem da neću i mislim da ce tako i ostati a za 3 meseca mogu da uzmem drugi u Vip-u pa cu onda videtiMislim da nema bolje masine za te pare a skoro pa zavrsen fon da li vredo prodati
o tom i pričam mada možeš i 6 meseci pre uz neki zahtevU vipu mozes valjda 3 meseca ranije da uzmes kad je ugovor pri kraju dok u Telenor u mom slucaju samo 1 mesec ranije
Ja cu svakako praviti 2 ugovora ali ovaj moj nema sanse da ga prodam za zivu glavuo tom i pričam mada možeš i 6 meseci pre uz neki zahtev
mislim da neću ni ja zasadJa cu svakako praviti 2 ugovora ali ovaj moj nema sanse da ga prodam za zivu glavu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari