Inace malopre mi bilo na 16% pa se vratilo na 17% treba da se zabrinem?
Najnoviji Dorimanx i Cloudy G3 6h sot-a do kraja sto je po meni odlicno.
Uglavnom izguram 5-5,5h posto u busu svaki dan koristim net dok ne stignem u skolu. A u skoli uglavnom slab signal wifi ako uopste uhvatim pa verovatno zbog toga mi i ne ide najbolje sa baterijim. [emoji3]
Ne, nisam ga iskljucio ali tako je. Aparat radi na drugom principu, od velicine slike ne mora nista da znaci ukoliko nije upotrebljiva. Ja pricam za noc i low light situacije kad se na svakom telefonu javljaju duhovi. Znaci generalno prosao sam od g2 i s5,g3,i5s,par nekih xiaomija, z3 i nema sanse da se uhvati nesto lepo. Zato i kazem, isplati se uzeti g2 jer ubedljivo najvise nudi. Uzeo sam ortaku za 240e nov pre nekih mesec dana i to sa 2g garancije. Gde ces bolje?Pa nije ovo bre Alcatel 991 pa da slike ne lice ni na sta. Pa aparati su do pre 4-5 godina tako slikali i bio je pojam da aparat ima 13 Mpx. Aj ko jos ima potrebe da slika po mraku toliko slika, a i na tim slikama se sve pristojno vidi. Ako vec slikate po mraku i iz blizine od 1-5 metra uvek imate blic. Najveci broj ljudi slika po danu, udeo slika u mraku u ukupnom broju je mozda 10% u najboljem slucaju. Slike iz kluba sa drustvom uvek slikate sa blicem. Tako da ne znam zasto iskljucujete ovaj telefon kao da uopste nema kameru?
Ја за ових десетак дана колико користим г2 имам прилично скромне резултате батерије. Нет и синхронизације држим искључене када је екран искључен, користим га углавном за сурф и извлачим углавном 4.5-5 сати сота. Нерутовани сток 4.4.2
Mislim da je to poprilicno slabo, ja sam na full stock-u dobijao 6-7h 100% sam siguran iako to nije bilo bas skoro. Verovatno ti neka aplikacija/e jede/u bateriju dok telefon spava odnosno drze ga budnim, bar ja tako mislim, ja ovako koristim greenify koji se pobrine za sve te dosadne aplikacije tipa facebook,messenger, skype, viber....
Kako si ispodesavao to za data i wifi?Ja koristim 2G iskljucivo kad sam u mom gradu jer je slab signal za 3G, a data mi je podeseno da se samo gasi kad sam na WiFi, a WiFi da mi se gasi 5 minuta nakon sto nestane WiFi signala. Inace 32Gb je 290e nov, sa 2 godine garancije, a bilo mi je i u ponudi LG G Pro 2, za 5e vise ali sto je veliko, veliko je.Meni bi trebao veceras da stigne.
Zašto srpskiiii jezik....Ne rade, ali je upaljen ukoliko se ne ugasi, kod mene stoji ovako kad je na wifi. Ali to rucno moram da palim i gasim.
![]()
Nije strašno, slične rezultate sam i ja imao na stock-u, rutuj i flešuj Cloudyg3 rom, pa probaj. Inače ako si puno napolju, pa stalno forsiraš 3g, 5h SOT je skroz očekivano, ne sekiraj se, svi mi imamo različitu upotrebu, ali ako si ceo dan kod kuće, i stalno je na wi-fi-ju, onda SOT treba biti bolji.Ја за ових десетак дана колико користим г2 имам прилично скромне резултате батерије. Нет и синхронизације држим искључене када је екран искључен, користим га углавном за сурф и извлачим углавном 4.5-5 сати сота. Нерутовани сток 4.4.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari