Šta je novo?

LG G2

I meni se konektuje ne[to dugo, ima ono checking internet connection koji traje dugo

Fleshnuo sam Cloudy 2.2 i dorimanx 9.7 i za sada sve fercera odlično. Za bateriju još nisam siguran, sačekaću par ciklusa punjenja. Konektuje se na wifi odma tako da nemam sa čim da poredim. Do sad sam bio na Optimusu i Lightning romu i moje subjektivno mišljenje je da iz nekog razloga ti romovi imaju bolju optimizaciju baterije...

Ni ja nisam imao 'problem' sa wifi na drugim romovima ali na 2.1 mu treba dobrih 15ak sekundi da se konektuje

Mozda si trebao da probas i custom kernel...Ja nisam imao problem do sada ni na jednom romu, doduse nisam ni flesovao puno, 3-4 do sad, a imam telefon oko mesec ipo dana

Kakav je materijal? Jel se klize? :)
Daj koju slicicu! :D
Plastika je, ne pokriva donji i gornji deo kao ostali silikoni, lepo naleže na telefon, uopste ga ne deblja. Ja sam uzeo crnu, posto plave nije bilo, a ova crvena vuče na pink.. Materijal, e to je već posebna priča, liči mi na pliš. Mada, opet, liči mi na materijal koji je na Opo 64gb...
Evo par slika.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421839589040.jpg
    uploadfromtaptalk1421839589040.jpg
    249 KB · Pregleda: 208
  • uploadfromtaptalk1421839611771.jpg
    uploadfromtaptalk1421839611771.jpg
    249.1 KB · Pregleda: 209
  • uploadfromtaptalk1421839618107.jpg
    uploadfromtaptalk1421839618107.jpg
    248.2 KB · Pregleda: 201
I ja sam hteo plavu ali sad vidim da nema :/
Vec neko vreme trazim neku futrolicu na aliju ali sve su neke glomazne a na ovu jos nisam naleteo a i volim kad cujem od drugih preporuku :)

I ja sam hteo plavu ali sad vidim da nema :/
Vec neko vreme trazim neku futrolicu na aliju ali sve su neke glomazne a na ovu jos nisam naleteo a i volim kad cujem od drugih preporuku :)
Probaj kod drugih prodavaca, možda ima na ebayu, nisam gledao. I obavezno upiši quicksand, jer sam video na par mesta da stavljaju istu sliku za različite proizvode.

Nasao sam ima isti naziv... Ali usput jos 2 neke druge pa cu jos da razmislim ali danas moram nesto poruciti... Kad sam menjao nexus dao sam 2 extra futrole a sa G2 sam dobio teraccel...

evo jos jedno obavestenje sa moje strane koga interesuje-saga oko mog telefona se nastavlja.hahahaha evo sad cu da vam opisem pa ko voli da cita basne i bajke neka uzme neke grickalice a ko nevoli neka preskoci post
juce popodne mi nije dao djavo mira pa reko ajd jos jednom da pregledam telefon da se nije nesto skrilo kad imam sta da vidim-kada sam preuzimao telefon nisam uopste obratio paznju na to nego mi je prvenstveno bila zuta fleka na pameti i dali su je otklonili.Dakle,kako su menjali kompletan touch panel sa displejem nisu dobro zalepili i desava se to da u sredini displej na pritisak dise -na svim uglovima je dobro zalepljen i stoji kako treba samo u sredini nije dobro sa obe strane.pao mi mrak na oci zamalo nije leteo sa cetvrtog sprata.pozovem servis koji je to radio kad sam se malo smirio oni mi lepo kazu da opet reklamiram u VIP, a ja ih pitam dali su normalni i dali opet treba da cekam mesec dana i rece mi covek da sad imaju na zalihama te delove i da sad sigurno nece biti toliko pa ga ja pitam koliko treba vremena da se zameni touch panel kod njega a on mi kaze oko 20 min i ja puknem od smejanja. a ja cekao mesec dana a od toga je 10 proveo po kurirskim sluzbama.odem sinoc u vip i ovi kad su me videli odma im nije bilo dobro posto su znali da nesto nije u redu a prethodno sam im napravio scenu kad nisu hteli da mi produze garanciju dok njihova neka sluzba ne proveri sta se radi po tom pitanju u mom slucaju.pitam sta da radim a oni kazu ostavite telefon pa cemo ga poslati nazad a ja se okrenem i kazem da su me jednom zaj... i vise nece. jutros opet nazovem servis koji je to radio i pitam kako je moguce da je telefon prosao 2 kontrole i navodno je dobar i naravno nisu imali odgovor-posle duze rasprave dosao sam na ideju da ih pitam dali ja mogu da donesem telefon i lepo da ga zalepe kao sto je rekao za 20 min i da preskocim glupavi VIP i kurirske sluzbe i da ne cekam opet ko zna koliko i covek kaze donesi.meni naravno nije bilo zao 1000 din za gorivo do beograda i odem jutros u servis ,i bas kao sto je i rekao telefon su odmah uzeli da rade,za 20 min eto telefona i servisera i kaze telefon gotov,ja pogledam kad ono skoro isto.doduse u malo manjoj meri je disalo na sredini ali opet nije bilo kako treba i ja mu pokazem i covek kaze ja tu nemogu sad nista posto nam je takva serija delova stigla.rekao mi je da ostavim telefon i da ce napraviti zahtev za zamenu uredjaja i to bi trebalo biti gotovo za dan dva jedino ako me ne uhvati vikend pa onda u ponedeljak-pitam ga koliko je sigurno da dobijam novi uredjaj a on mi kaze da u ovakvom slucaju uvek menjaju aparat.ajd sad da vidimo sta ce biti :) jesam smorio? :d zamislite kako je meni :smash: :wall:

Poslednja izmena:
Haha ma užas. Naprosto je jadno koliko se netko mora smoriti da ostvari svoja potrošačka prava

7a83be1db3a22b46dccc932ffafafd09.jpg

4586ce2f3c6689e198cfbd01ab9cdd90.jpg

Poslednja izmena:
sve je to isto ..... -BALKAN- a u Srbiji posebno-kao da nismo ljudi

Poslednja izmena:
Nema tu mame tate, svi su velika ****...ne veruj u bajke koje čuješ...
Ne moram da verujem u nista jer ja sam kod njih vec 6 godina korisnik nikad nisam imao problem sa njima od 4 fona sa jednim sam imao frku poceo da se gasi cim ga taknes malo jace on se gasio ja odneo ostavio kad oni zovu posle 2-3 dana mozete da dodjete po aparat prosto nisam mogao da verujem da tako brzo urade a cuo sam razne price i kao sto kazes bajke

Ne moram da verujem u nista jer ja sam kod njih vec 6 godina korisnik nikad nisam imao problem sa njima od 4 fona sa jednim sam imao frku poceo da se gasi cim ga taknes malo jace on se gasio ja odneo ostavio kad oni zovu posle 2-3 dana mozete da dodjete po aparat prosto nisam mogao da verujem da tako brzo urade a cuo sam razne price i kao sto kazes bajke
Evo Vojkan ti se javio sa jednim od problema, ja sam isto imao problem sa flagship modelom, 3 meseca su me zavlačili. Tako da si ti verovatno imao dosta sreće tog dana. :)

Nov. Ovo je inace jedina radnja u gradu u koju imam poverenja. A uzimam telefon da mi traje, dal ce G2 moci da traje jos 2-2.5 godine bez problema.

Nov. Ovo je inace jedina radnja u gradu u koju imam poverenja. A uzimam telefon da mi traje, dal ce G2 moci da traje jos 2-2.5 godine bez problema.

mislim da hoce sem ako ne iskrsne neki problem kao meni posle godinu i nesto ali dobices garanciju na 2 ali ipak mislim da je to puno para i savet moj je da sacekas posto u martu izlaze novi flagshipovi i automatski ce i ove cene da padnu i moci ces bez problema za te pare da uzmes g3-govorim ti zbog podrske jer ce sigurno g3 npr imati duzu podrsku nego g2-i za ovaj 5.0 je bilo pitanje ali su ipak odlucili da ga stave na listu

Poslednja izmena:
Ne znam, mogu da biram izmedju S4 (250€) i LG G2...

onda u svakom slucaju g2-ne zato sto ga imam nego sudeci po misljenjima jos nekih pa cak i onih koji imaju i jedan i drugi
a najbolje je da sacekas za mesec ipo izlaze novi

Poslednja izmena:
Jedno pitanje ko je imao iskustva sa tim malo sam masku na g2 udario 2x pa me to malo sad nervira ne vidi se bas jako al mene ubi smeta mi nekako... Pa sam se pitao koliko bi to bilo kesa kod nas da mi to odrade znaci prednji i zadnji deo? :)

E zato je Telenor MAMA za ovakve stvari i situacije :)
Ma svi su isti. Kad vas onaj odozgo pogleda, možete za tren sve da rešite pa i da dobijete nov telefon i to bolji od onog koji imate i ništa ne platite, a nekad morate za običan kod za otključavanje sa mreže (nakon isteka ugovora) da se smarate sa njima i na kraju iznerviran, posle 2 meseca dopisivanja sa njima, kontaktiram generalnog direktora norvežanina putem Facebooka (porukom) i sutra mi reše sve i pošalju kod. Oba slučaja, lično iskustvo u Telenoru;)

Jedno pitanje ko je imao iskustva sa tim malo sam masku na g2 udario 2x pa me to malo sad nervira ne vidi se bas jako al mene ubi smeta mi nekako... Pa sam se pitao koliko bi to bilo kesa kod nas da mi to odrade znaci prednji i zadnji deo? :)

Zadnji deo bi trebalo da je jeftin i mozes ga i sam zameniti ali prednji deo ide zajedno frame+lcd tako da to zaboravi jer kosta mnogo :)
Stavi futrolu i bog da te vidi :)

Nazad
Vrh Dno