Kakav je materijal? Jel se klize?
Ni ja nisam imao 'problem' sa wifi na drugim romovima ali na 2.1 mu treba dobrih 15ak sekundi da se konektuje
Plastika je, ne pokriva donji i gornji deo kao ostali silikoni, lepo naleže na telefon, uopste ga ne deblja. Ja sam uzeo crnu, posto plave nije bilo, a ova crvena vuče na pink.. Materijal, e to je već posebna priča, liči mi na pliš. Mada, opet, liči mi na materijal koji je na Opo 64gb...Kakav je materijal? Jel se klize?
Daj koju slicicu!![]()
Probaj kod drugih prodavaca, možda ima na ebayu, nisam gledao. I obavezno upiši quicksand, jer sam video na par mesta da stavljaju istu sliku za različite proizvode.I ja sam hteo plavu ali sad vidim da nema :/
Vec neko vreme trazim neku futrolicu na aliju ali sve su neke glomazne a na ovu jos nisam naleteo a i volim kad cujem od drugih preporuku![]()
Haha ma užas. Naprosto je jadno koliko se netko mora smoriti da ostvari svoja potrošačka prava
Nema tu mame tate, svi su velika ****...ne veruj u bajke koje čuješ...E zato je Telenor MAMA za ovakve stvari i situacije![]()
Misliš na one situacije kad je ta mama 45 puta vraćala nepopravljivi ZTE grand x ljudima?E zato je Telenor MAMA za ovakve stvari i situacije![]()
Ne moram da verujem u nista jer ja sam kod njih vec 6 godina korisnik nikad nisam imao problem sa njima od 4 fona sa jednim sam imao frku poceo da se gasi cim ga taknes malo jace on se gasio ja odneo ostavio kad oni zovu posle 2-3 dana mozete da dodjete po aparat prosto nisam mogao da verujem da tako brzo urade a cuo sam razne price i kao sto kazes bajkeNema tu mame tate, svi su velika ****...ne veruj u bajke koje čuješ...
Evo Vojkan ti se javio sa jednim od problema, ja sam isto imao problem sa flagship modelom, 3 meseca su me zavlačili. Tako da si ti verovatno imao dosta sreće tog dana.Ne moram da verujem u nista jer ja sam kod njih vec 6 godina korisnik nikad nisam imao problem sa njima od 4 fona sa jednim sam imao frku poceo da se gasi cim ga taknes malo jace on se gasio ja odneo ostavio kad oni zovu posle 2-3 dana mozete da dodjete po aparat prosto nisam mogao da verujem da tako brzo urade a cuo sam razne price i kao sto kazes bajke
Ne vec mislim na Nokiu isto touch screen cini mi se 5228 bio je ok u to vremeMisliš na one situacije kad je ta mama 45 puta vraćala nepopravljivi ZTE grand x ljudima?
nov? i ako je nov mislim da mozes jeftinije da prodjesDa li je LG G2 32gb dobra kupovina za 295€ ?
Nov. Ovo je inace jedina radnja u gradu u koju imam poverenja. A uzimam telefon da mi traje, dal ce G2 moci da traje jos 2-2.5 godine bez problema.
Ne znam, mogu da biram izmedju S4 (250€) i LG G2...
Ma svi su isti. Kad vas onaj odozgo pogleda, možete za tren sve da rešite pa i da dobijete nov telefon i to bolji od onog koji imate i ništa ne platite, a nekad morate za običan kod za otključavanje sa mreže (nakon isteka ugovora) da se smarate sa njima i na kraju iznerviran, posle 2 meseca dopisivanja sa njima, kontaktiram generalnog direktora norvežanina putem Facebooka (porukom) i sutra mi reše sve i pošalju kod. Oba slučaja, lično iskustvo u TelenoruE zato je Telenor MAMA za ovakve stvari i situacije![]()
Jedno pitanje ko je imao iskustva sa tim malo sam masku na g2 udario 2x pa me to malo sad nervira ne vidi se bas jako al mene ubi smeta mi nekako... Pa sam se pitao koliko bi to bilo kesa kod nas da mi to odrade znaci prednji i zadnji deo?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari