Proveri imei. Mozda su prepakovali drugi fon.
Deodex pretvara sistemske aplikacije u apk fajl. Lakse ih neinst. Ali ne radi na ovom romu nikako dobro.
Deki probaj da obrises drajvere pa opet da instaliras mada nebi trebalo da ima veze al ko ce ga znati zna i komp da se nekad pogubiJel zna neko zasto mi ne vidi update? I sa jelly beana mi support tool ne vidi
Nema veze sa drajverima-vidi ga kompjuter-samo nece update cak ni sa jelly beana - pre je redovno izbacivao a sad nemam pojmaDeki probaj da obrises drajvere pa opet da instaliras mada nebi trebalo da ima veze al ko ce ga znati zna i komp da se nekad pogubi![]()
Sve sam to probao i ponovo instalirao i opet istoIzbrisi taj suit. I sve njegove repove i naravno ccleaner. I tek onda ga, posle reseta opet instaliraj. Naravno i drajvere i sve pobrisi.
Bas se zeznuo, meni je i sufiks drugaciji hahaha, sad mi pokazuje neki levi a inace je madjarJel se nesto zeznuo LG sajt sto se tice kdz?
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=357246057154633
Kada probam ovo ne dobijam link vise za kdz...
Isto je i kod mene vip madjarBas se zeznuo, meni je i sufiks drugaciji hahaha, sad mi pokazuje neki levi a inace je madjar![]()
Isto iz vipaIsto je i kod mene vip madjar
Udji u podešavanja i možeš da ugasis sveJel može negde u podešavanjima da se isključe ove poruke smart kartice u Clody G3 romu, stalno mi stiže?
Pa upravo zbog toga sam ja posle instalacije cloudy-a 2.2 nakon 5 min sam vratio stock i fix 3.2.0Bolja mi je nekako xcam...Jeste zrnasta i tu, bas sam sad isprobavao u istu tacku usmerim kameru i manje suma imam na xcam...a osvetljenje je isto i sva podesavanja su ista i u stock i u xcam kameri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari