Šta je novo?

LG G2

Proveri imei. Mozda su prepakovali drugi fon.
Deodex pretvara sistemske aplikacije u apk fajl. Lakse ih deinst. Ali ne radi na ovom romu nikako dobro.

Poslednja izmena:
Ako si na 20g idi towelroot, pa novi benderov autorec i stavi 2.8.4.0 twrp posle i flesni 2.2 odex..

mislim da ni na 20 g neradi = zadnja verzija gde radi je 20f
imas linkove?
klinac se igrao na kompu pa izgleda sve pobrisao
sad sam stavio na f verziju pa ni tu nevidi update

Poslednja izmena:
Nisam naleteo. Ako neko zna gde ima taj cover da je original,neka javi. Necu nilikin

Jel zna neko zasto mi ne vidi update? I sa jelly beana mi support tool ne vidi

Deki probaj da obrises drajvere pa opet da instaliras mada nebi trebalo da ima veze al ko ce ga znati zna i komp da se nekad pogubi :)
Nema veze sa drajverima-vidi ga kompjuter-samo nece update cak ni sa jelly beana - pre je redovno izbacivao a sad nemam pojma

Izbrisi taj suit. I sve njegove repove i naravno ccleaner. I tek onda ga, posle reseta opet instaliraj. Naravno i drajvere i sve pobrisi.

Bas se zeznuo, meni je i sufiks drugaciji hahaha, sad mi pokazuje neki levi a inace je madjar :)
Isto je i kod mene vip madjar
21e3fa6985d61c17c59b02d3d1a294d3.jpg

Poslednja izmena:
Možda je to sad sve poludelo zbog update što treba da stigne-ako neko ima vremena ili ako hoće da proba kdz na jelly bean ili na neku raniju verziju kit kata pa da proveri dali mu support tool vidi update-mozda nije problem samo kod mene

to se i meni desavalo. Sufix koji sam dobijao nije ispravan tj ne postoji. Dok testa radi, nasao sam sliku kutije sa nekim imei brojem (nije d802 ) vec mislim da je americka verzija i za nju je izbacilo link. Mozda zbog toga nece ni preko lg toola da uradi update.

Inace pitali ste za cloudy g 2.2, flesovao sam sinoc, cim sam ukljucio kameru razoracao sam se jer je slika bila bas zrnasta, pa sam odmah instalirao xcam....Za bateriju ne znam jer sam oko 2 sata igrao igricu koja mi je potrosila dosta baterije. Brzinom sam zadovoljan, i mislim da je rom stabilniji u odnosu na proslu verziju, doduse morao sam da petljam oko ram menadzmenta jer mi je ranije na 2.1 stalno ubijao launcher u pozadini i onda dok se on ponovo ucita telefon mi laguje sto me izludjivalo pa sam presao na Lightning v5, sa koga sam se vratio na cloudy 2.2. Ukoliko vas zanima nesto pitajte slobodno :)

Jel može negde u podešavanjima da se isključe ove poruke smart kartice u Clody G3 romu, stalno mi stiže?

Daj objasnite ako coveku ako je neko na 2.2, ovakvi odgovori mu nista ne znace :)

Bolja mi je nekako xcam...Jeste zrnasta i tu, bas sam sad isprobavao u istu tacku usmerim kameru i manje suma imam na xcam...a osvetljenje je isto i sva podesavanja su ista i u stock i u xcam kameri

Ja nisam na cloudy ali koliko se sećam u gornjem desnom uglu na vidgetu za vreme ima mala ikonice za podešavanja-tu može da isključi sve kartice

Bolja mi je nekako xcam...Jeste zrnasta i tu, bas sam sad isprobavao u istu tacku usmerim kameru i manje suma imam na xcam...a osvetljenje je isto i sva podesavanja su ista i u stock i u xcam kameri
Pa upravo zbog toga sam ja posle instalacije cloudy-a 2.2 nakon 5 min sam vratio stock i fix 3.2.0 :)
Jako me nervira taj binar 1.0.0 zbog njega se dobija zrnasta kamera a kod 3.2.0 se ne ubacuje binar

Poslednja izmena:
Vrh Dno