bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
a u recovery nikako?
ugasis telefon i drzis volume down i power dugme zajedno dok se ne pojavi lg logo i onda opet stisnes ta dva zajedno
i onda dva puta power i usao si u recovery ako uopste moze
Prva serija je imala dosta problema sa krckanjem ali se uglavnom resavalo tako sto stavis neki komadic papira unutra. Nista strasno, nije ti to od silikonca.Da li neko zna sto se pojavi krckanje poklopca. Da li zbog silikonske futrole koja je knap, mozda kada se pregreje pa deformisu se zabice ili?
Nemojte Zrenjanin da zaobidjete Ma zvacemo i njega - bar da gleda [emoji1] ako ništa drugoSmestaj ima kod meneTo je prednost kad si student
Napravicemo g2 benchmark skup
Djikica nije pozvan
![]()
Iz Djakovo, Slavonija. Živio sam u BP davno pa je NS bio pod rukom takodjerUzgred bender_007 odakle si ako nije tajna?
Moja majka je rođena u slavoniji u Nasicama i jos uvek imam neke rodbine u Tenju-Iz Djakovo, Slavonija. Živio sam u BP davno pa je NS bio pod rukom takodjer![]()
Kako da zaboravim PetrogradMoja majka je rođena u slavoniji u Nasicama i jos uvek imam neke rodbine u Tenju-
Da neskrecemo puno sa teme - utisci o cloudy 2.2?
Ko je fleshnuo pa ako hoce nek napise utiske-mislim da mi danas stiže telefon pa da se igram malo
Koja je beše razlika izmedju odex i deodex?Evo sad sam na odexu i definitivno njega obelezite. Prosto je brzi.
Je l makar sve u redu s uredjajem? Nema žutih fleka više ?znate sta ima novo? sad sam isao po telefon-neverujem :Klanjanje .trazio sam da mi produze garanciju i kazu raspitace se ko njihovih pravnika pa ce mi javiti.ako mi ne jave danas sutra idem bas iz inata sa trzisnom pa nek onda kazu da nece. vratili mi telefon 30-ti dan hahahaha e kakvi smradovi
flash :type:
Je l makar sve u redu s uredjajem? Nema žutih fleka više ?
A nista, moraš sad malo flashati romove da se vratiš u normalu
HahahaA nista, moraš sad malo flashati romove da se vratiš u normalu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari