Šta je novo?

LG G2

Bender welcome to belgrade :)

Smestaj ima kod mene :) To je prednost kad si student :D Napravicemo g2 benchmark skup :D Djikica nije pozvan :D

a u recovery nikako?
ugasis telefon i drzis volume down i power dugme zajedno dok se ne pojavi lg logo i onda opet stisnes ta dva zajedno
i onda dva puta power i usao si u recovery ako uopste moze

Cekaj zar se u stock recovery ne ulazi tako sto drzis power i volume down pa kad se pojavi lg logo pustis oba i drzis volume up i volume down?

Nije za svaku verziju kit kat-a isti nacin ulaska u rikaveri. Zavisi od verzije do verzije

^ nema on stock. Pazite sta radite. Fastboot je blagoslov - sve iza fastboota je fuj

Da li neko zna sto se pojavi krckanje poklopca. Da li zbog silikonske futrole koja je knap, mozda kada se pregreje pa deformisu se zabice ili?

Da li neko zna sto se pojavi krckanje poklopca. Da li zbog silikonske futrole koja je knap, mozda kada se pregreje pa deformisu se zabice ili?
Prva serija je imala dosta problema sa krckanjem ali se uglavnom resavalo tako sto stavis neki komadic papira unutra. Nista strasno, nije ti to od silikonca.

Iz Djakovo, Slavonija. Živio sam u BP davno pa je NS bio pod rukom takodjer :)
Moja majka je rođena u slavoniji u Nasicama i jos uvek imam neke rodbine u Tenju-
Da neskrecemo puno sa teme - utisci o cloudy 2.2?
Ko je fleshnuo pa ako hoce nek napise utiske-mislim da mi danas stiže telefon pa da se igram malo

Poslednja izmena:
Moja majka je rođena u slavoniji u Nasicama i jos uvek imam neke rodbine u Tenju-
Da neskrecemo puno sa teme - utisci o cloudy 2.2?
Ko je fleshnuo pa ako hoce nek napise utiske-mislim da mi danas stiže telefon pa da se igram malo
Kako da zaboravim Petrograd :)
2.2 mi deluje stabilnije nego 2.1. Mada kad sam instalirao trebao sam instalirati odex. Nekako mi deluje da odex bolje radi.

Od juce sam na cloudy 2.2, duze vremena sam bio na optimusG3 romu. Jedino sta sam za ova 24h primetio da baterija duze traje na optimusG3 1.4.1 (stock kernel jedan i drugi room). Sad razmisljam da li da vracam optimusG3 ili sacekam 5.0.1 official, nadam se da izlazi uskoro za D802.

Vidim da niko nije rekao bender_007 dobrodosao si u Pirotu[emoji6]

Poslednja izmena:
Evo sad sam na odexu i definitivno njega obelezite. Prosto je brzi.

Pozdrav drugari. Od juče i ja vlasnik ovog fantastičnog telefona. Doduše uzeh ga 4-5 meseci starog ali za neku siću (210e) [emoji3]
Trenutno sam na Stock romu ali gledam ovaj cloudyg3 pa se malo dvoumio. Jel mi pametnije da sačekam lizalicu da izađe baš? I kakva je baterija na cloudyg3 u odnosu na Stock rom?

znate sta ima novo? sad sam isao po telefon-neverujem :Klanjanje .trazio sam da mi produze garanciju i kazu raspitace se ko njihovih pravnika pa ce mi javiti.ako mi ne jave danas sutra idem bas iz inata sa trzisnom pa nek onda kazu da nece. vratili mi telefon 30-ti dan hahahaha e kakvi smradovi
flash :type:

znate sta ima novo? sad sam isao po telefon-neverujem :Klanjanje .trazio sam da mi produze garanciju i kazu raspitace se ko njihovih pravnika pa ce mi javiti.ako mi ne jave danas sutra idem bas iz inata sa trzisnom pa nek onda kazu da nece. vratili mi telefon 30-ti dan hahahaha e kakvi smradovi
Je l makar sve u redu s uredjajem? Nema žutih fleka više ?

zasto mi sad nevidi update na suppport tool? ostavio sam na 20 g kad sam nosio u servis ali sam ranije imao 20 h i lepo je video uvek update a sad ga nevidi

Nazad
Vrh Dno