Šta je novo?

LG G2

Bender,pitanje za tebe. Sta mu to softwer uradi,da kada na kameri izaberes IA mod odjednom nestane lag,dok na auto mod-u je prisutno. Kako objasniti to? :)
Menja ISO i ostala podesavanja stavlja na vece vrednosti. U sustini sliku ces dobiti bolju samo na ekranu

To sam znao. U auto rezimu,isto kada se smanji ekspozicija na -1 taj lag nestaje. Mogli su tako nesto slicno da srede i za taj rezim
Mada,bar kod mene se desavalo da IA mod bolju sliku napravi od Auto moda

Pozdrav ljudi, pre kupovine G2 želim da znam koji su mu ovako generalni problemi koje ima ovaj telefon? Znam da kamera nije najbolja i da mu trebaju neki modovi, bar je bilo tako, ne znam kako je sada stanje?

Kakve su slike noću sa flešom? Generalno me zanimaju mane, izvinjavam se što ne mogu da listam sada unazad sve postove. :)

Pozdrav ljudi, pre kupovine G2 želim da znam koji su mu ovako generalni problemi koje ima ovaj telefon? Znam da kamera nije najbolja i da mu trebaju neki modovi, bar je bilo tako, ne znam kako je sada stanje?

Kakve su slike noću sa flešom? Generalno me zanimaju mane, izvinjavam se što ne mogu da listam sada unazad sve postove. :)

nekom je mana kamera-meni nije nekom je mana 16 gb -meni nije nekom je mana- malo slabiji zvuk u odredjenim uslovima-meni nije. govorim ti neke stvari koje su pominjane kao mana

Spora u nocnim uslovima. Kvalitet nije los, ali sa fixevima resavas problem laga u nocnim uslovima i poboljsava se kvalitet pod slabijim osvetljenjem (mada je to koliko sam razumeo na stock-u reseno). Takodje fokus je preagresivan, ali i to se resava istim fixem.

Ok, hvala, a kakav je to problem u vidu kamere? Na sta se ljudi zale?

telefon je extra i neces pogresiti i mozes da radis sa njim sta hoces-da se igras do mile volje i da stavljas romove koje hoces i uvek mozes da vratis na fabricko-odnos trenutne cene i onog sto dobijes je super

Kupio sam ga pre 4 dana, za sada sam prezadovoljan. Fantastičan telefon u svakom pogledu, brzina, prelep ekran, odlična kamera, super baterija. Dve male zamerke: mikrofon je blizu zvučnika, pa kada je maksimalno pojačano sagovornik čuje eho, al kad se malo smanji sve je ok. Doduše to sam primetio samo preko skajpa i vibera, standardni pozivi su ok. Druga uslovno rečeno mana je previše uske ivice, tako da moja debela šapa lako slučajno dohvati do ekrana i pritisnem neku neželjenu komandu, mada se i na to može navići. Kupio sam 32gb verziju tako da nemam problema sa memorijom, al sam za ovih nekoliko dana podosta fotografisao, i već imam oko 300mb fotografija, tako da bi 16gb možda moglo biti malo. Fotografije po noći su sasvim pristojne.

Kupio sam ga pre 4 dana, za sada sam prezadovoljan. Fantastičan telefon u svakom pogledu, brzina, prelep ekran, odlična kamera, super baterija. Dve male zamerke: mikrofon je blizu zvučnika, pa kada je maksimalno pojačano sagovornik čuje eho, al kad se malo smanji sve je ok. Doduše to sam primetio samo preko skajpa i vibera, standardni pozivi su ok. Druga uslovno rečeno mana je previše uske ivice, tako da moja debela šapa lako slučajno dohvati do ekrana i pritisnem neku neželjenu komandu, mada se i na to može navići. Kupio sam 32gb verziju tako da nemam problema sa memorijom, al sam za ovih nekoliko dana podosta fotografisao, i već imam oko 300mb fotografija, tako da bi 16gb možda moglo biti malo. Fotografije po noći su sasvim pristojne.
Viber ima eho na vecini telefona. Bas me nervira to.

Kao neko ko je isprobao i posedovao dosta telefona, G2 je za mene najbolji koji sam do sada koristio. Nisam imao puno prilika da koristim flegšipe iz 2014 ali sa G2 sam prezadovoljan i siguran sam da parira novijim modelima.

Baterija odlična, ekran odličan... Kamera u kucnim uslovima dobra, zadovoljavajuca. Uglavnom fotkam klinca (6 meseci ima) pa zna malo da smori lag. Ali... Prvi put kad sam izašao napolje na jace svetlo, kamera je zasijala punim sjajem. Koristim CloudyG3, čisto da pružim sve informacije. Nekad fotkam sa stock aplikacijom, nekad upalim XCam.

Moja jedina zamerka za sada jeste to sto je telefon mnogo klizav. Šteta sto nema sd card slot ali sta je tu je. Ima dosta cloud servisa pa začas se moze osloboditi prostor.

Zvuk, tj. zvucnik ne mogu da komentarisem jer mi je uglavnom na vibraciji zbog bebe. Kvalitet razgovora odličan.

prilikom instalacije ovog roma http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744 ,telefon se upali ali samo crni ekran,i pise mu nesto belim i pise "fastboot mode started"
a kada hocu da ga flesnem pokrene se na pocetku ono i pise mu:
"fastboot mode started
reset
portcharge
fastboot:processing commands"
, i kompikuter ga vidi u device menageru..
unapred hvala svima na pomoci.
https://www.youtube.com/watch?v=-yZ460JzRCU
https://www.youtube.com/watch?v=J1fP63yZWh4

mislim da je to korejska verzija

@3lb Probaj da nabaviš ultra tanku silikonsku futrolu od Teracell-a. Skoro kao da nema futrolu a osećaj u ruci je dobar i ne klizi.

Vrh Dno