Šta je novo?

LG G2

Ne ne, ova je OK najčešće. Ja kad instaliram aicp prvo stavljam lollipop keyboard i Brišem aosp keyboard :). Swajpanje koristim

Zulu ima li kamera lag kada pomeras pri low light-u?

Na sninku znam da nema lag. Ali prebaci u mod slikanja,mrdaj telefon i vidi jel ima pad frejma. Nadam se da me razumes sta hocu da ti kazem
Mada ako imas vremena mozes da okacis sninak

Znaci IA mod i gruvaj

Kad vec spominjete tastature...Treba mi neka koja ima srpska,latinicna slova,jer u ovoj LG tastaturi(koja mi je inace super)ne mogu to nikako da podesim?Aj dajte neki predlog,ne koristim slide i tako te funckije,ne treba mi ni predikcija..

Imas u lg tastaturi kad podesis srpski, pa slovo c zadrzis npr i odaberes č :D
I taj IA mod je gde? :)

U kameri. Pa ides u rezime snimanja. Tamo gde su opcije za hdr,nocni mod,sport mod. To kad izaberes,onda nema lag u rezimu slikanja. Probaj

Bender,pitanje za tebe. Sta mu to softwer uradi,da kada na kameri izaberes IA mod odjednom nestane lag,dok na auto mod-u je prisutno. Kako objasniti to? :)

Kad vec spominjete tastature...Treba mi neka koja ima srpska,latinicna slova,jer u ovoj LG tastaturi(koja mi je inace super)ne mogu to nikako da podesim?Aj dajte neki predlog,ne koristim slide i tako te funckije,ne treba mi ni predikcija..
SwiftKey! :)

kao sto rece Nikola swiftkey a i fleksy je jako dobra

Ubacis Xcam,pa udjes u rezime slikanja,i tu nadjes taj mod

Poslednja izmena:
23bde2ff24a55b402f4684539fa599fc.jpg

Ovo obelezeno?

Da,to. Auto inteligencija. Kada to izaberes onda nemas lag u rezimu slikanja

Koju aplikaciju da instaliram da podesim ram managment ? Jer na cloudy g3 koji sam imao pre ovog lightning v5 sam imao problem da mi stalno ubija home launcher u pozadini....na htc-u sam imao u venom tweaks integrisano tako da nisam trazio alternativu...A cloudy sam promenio bas zbog toga izludeo me...

Inace ako neko ko je vec skinuo cloudy g3 v.2.2 ako moze da ga uploaduje jer ovamo bas sporo skida....

Steta sto nema u stock aplikaciji. Zbog pokretanja vol - dugmetom.

Probaj TouchPal. Ima latinicu i ćirilicu i nova verzija ima izgled G3 tastature. Meni je extra.

Koju aplikaciju da instaliram da podesim ram managment ? Jer na cloudy g3 koji sam imao pre ovog lightning v5 sam imao problem da mi stalno ubija home launcher u pozadini....na htc-u sam imao u venom tweaks integrisano tako da nisam trazio alternativu...A cloudy sam promenio bas zbog toga izludeo me...

Inace ako neko ko je vec skinuo cloudy g3 v.2.2 ako moze da ga uploaduje jer ovamo bas sporo skida....
Npr ultimate backup pa u njegovom Task manageru

Uspeo sam napokon da sakrijem rooted posle update. SVejedno ga nosim tek sledece nedelje na servis :) Hvala na pomoci.

Uspeo sam napokon da sakrijem rooted posle update. SVejedno ga nosim tek sledece nedelje na servis :) Hvala na pomoci.

eto vidis-nemoj da radis factory jer ce ti se vratiti-a i da nisi sklonio nebi imalo veze kao sto rekoh ja sam odneo sa statusom rooted u servis i nema problema

Poslednja izmena:
Vrh Dno