Intelligence autoIma pad frejma. IA mod je?
SwiftKey!Kad vec spominjete tastature...Treba mi neka koja ima srpska,latinicna slova,jer u ovoj LG tastaturi(koja mi je inace super)ne mogu to nikako da podesim?Aj dajte neki predlog,ne koristim slide i tako te funckije,ne treba mi ni predikcija..
Kad vec spominjete tastature...Treba mi neka koja ima srpska,latinicna slova,jer u ovoj LG tastaturi(koja mi je inace super)ne mogu to nikako da podesim?Aj dajte neki predlog,ne koristim slide i tako te funckije,ne treba mi ni predikcija..
Probaj TouchPal. Ima latinicu i ćirilicu i nova verzija ima izgled G3 tastature. Meni je extra.Kad vec spominjete tastature...Treba mi neka koja ima srpska,latinicna slova,jer u ovoj LG tastaturi(koja mi je inace super)ne mogu to nikako da podesim?Aj dajte neki predlog,ne koristim slide i tako te funckije,ne treba mi ni predikcija..
Npr ultimate backup pa u njegovom Task manageruKoju aplikaciju da instaliram da podesim ram managment ? Jer na cloudy g3 koji sam imao pre ovog lightning v5 sam imao problem da mi stalno ubija home launcher u pozadini....na htc-u sam imao u venom tweaks integrisano tako da nisam trazio alternativu...A cloudy sam promenio bas zbog toga izludeo me...
Inace ako neko ko je vec skinuo cloudy g3 v.2.2 ako moze da ga uploaduje jer ovamo bas sporo skida....
Uspeo sam napokon da sakrijem rooted posle update. SVejedno ga nosim tek sledece nedelje na servisHvala na pomoci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari