Šta je novo?

LG G2

Neka se izjasne i ostali koji su upoznati sa ovim
Jedino ako je na jelly bean onda ostaje unrooted a na kit katu piše rooted-i ja sam probao i kao što rekoh na jelly mi ostane unrooted i kad ga prebacim na kit kat piše unrooted ali kad uradim factory vrati se rooted-ima nekoliko strana o ovome

moje iskustvo se poklapa sa Dejanovim :)

@dejan1001 Covece, nisam sad probao nego pre 2 meseca kad je bilo price o tome, ja kortistim rootovan i tako sam ga kupio, burazer koristi SKROZ FABRICKI.
@Nikola1994 , da nisam ja proverio pa da pisem gluposti :)

Ok-kako ti kažeš
Ja kažem drugačije
Bez ljutnje ali mislim da nisi u pravu - javice se još neko sa mišljenjem ili iskustvom

@dejan1001 Covece, nisam sad probao nego pre 2 meseca kad je bilo price o tome, ja kortistim rootovan i tako sam ga kupio, burazer koristi SKROZ FABRICKI.
@Nikola1994 , da nisam ja proverio pa da pisem gluposti :)
Mene iskreno to ne interesuje, mada se sećam da kad sam radio update sa 4.2.2 na 4.4.2 pisalo rooted u download modu. Kasnije nisam ni proveravao, pročitao sam par postova u ovoj temi, pre svega mislim na Danila koji je radio metodu sa xda da vrati unrooted.

U 4.4.2 su "zaboravili" ubaciti par fajlova tako da android provjeri jesu li fajlovi tu i vidi da nisu odmah oznaci kao rooted, bio uredjaj rutan ili ne. Ako bas hoćeš. Stavi 20H, rutaj, stavi moj unrooter-pusti nek odradi, onda udjes u supersu i ideš na full unroot.

I znam da si mi reko, nego kapiras ako ode garancija, pa pa, da uvaljujem nekome telefon pokvaren necu. A da placam popravku skupo mnogo i tel moze da se proda za jedva 100e. Znas kakvi su nasi servisi dosta se ljudi zali. Pa mi je dosta frka. Sto se tice ota update, i preko lg toola, nece pise da je verzija softvera poslednja. Bender mi je cak poslao i stariji 4.2.2, ali se ne podudara sa mojim tel. A i brine me sto ne mogu da udjem recovery sa kombinacijom vol down+power.

Druze koliko puta da ti kažem da sam isto tako poslao u servis i da nema problema-imas garanciju
Usput da kažem da sam zvao servis i da je konačno gotov i da mogu da ga očekujem sutra ili prekosutra

Poslednja izmena:
^ uvijek praviti unroot jer su naši ljudi "seljaci". Sta dodjes mu i kažeš"ma to je tako OK" a on "e, piše rooted..ne mogu nista". I jednom ti takav servis stavi flag da si rootao (ili da ti je vlaga/voda na naljepnici za detekciju) i to ti je cica mica gotova prica za njih. Tako da bolje na sigurno. Ili flahaj jellybean :)
Milivojko imam i bas pravi za tvoj mob, 10E verzija jer je i moj isti. Ovo je 10F sto sam ti slao. Hoces da ti uploadam ? To je za sve što su "HU" tj madjarska

Poslednja izmena:
^ uvijek praviti unroot jer su naši ljudi "seljaci". Sta dodjes mu i kažeš"ma to je tako OK" a on "e, piše rooted..ne mogu nista". I jednom ti takav servis stavi flag da si rootao (ili da ti je vlaga/voda na naljepnici za detekciju) i to ti je cica mica gotova prica za njih. Tako da bolje na sigurno. Ili flahaj jellybean :)
Milivojko imam i bas pravi za tvoj mob, 10E verzija jer je i moj isti. Ovo je 10F sto sam ti slao. Hoces da ti uploadam ? To je za sve što su "HU" tj madjarska
Ja sam mu rekao da stavi jelly bean i onda kdz na 20g npr i neka neradi factory ako ga bas toliko to muči

A ja sam odneo sa rooted statusom i nema problema-on nema softverski problem pa to svakako neće gledati

Pokusao sam kako ste mi juce rekli, ali kaze da je poslednja verzija a za updet recoveru "no upgrade to fix".

Evo instalirao sam unrooter, unrootao. Probao, u download mode piše unrooted. Aicp na mobu :D . Ajd ako te pati već uploadam ti 10E original verziju za HU što i tebi treba (jellybean) kad dodjem kuci. 10 megabita je upload pa bude brzo, samo reci.

Ne razumem sto moras da ga dignes na KK uopste. Odnesi im sa 4.2.2... Ja znam da sam kod jedne devojke video pre neki dan i dalje je na 4.2.2... Ni ne zna da postoji update. Koliko je samo takvih ljudi...

@dejan1001 posto vidim da si se okomio na mene, na ovom tel i softveru iz screenshoot-a pise unrooted posle factory reseta, i mozes mi bilo sta poslati i reci da se tvojoj babi ili dedi desilo, ja znam u ovom slucaju kakva je situacija. Poz

P.S. Nemoj da se ljutis ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421662751902.png
    uploadfromtaptalk1421662751902.png
    353.1 KB · Pregleda: 176
Poslednja izmena:
Ne razumem sto moras da ga dignes na KK uopste. Odnesi im sa 4.2.2... Ja znam da sam kod jedne devojke video pre neki dan i dalje je na 4.2.2... Ni ne zna da postoji update. Koliko je samo takvih ljudi...
A može i tako-zato što skoro niko koga znam nije dobio OTA i ko god radi update radi preko kompjutera

@dejan1001 posto vidim da si se okomio na mene, na ovom tel i softveru iz screenshoot-a pise unrooted posle factory reseta, i mozes mi bilo sta poslati i reci da se tvojoj babi ili dedi desilo, ja znam u ovom slucaju kakva je situacija. Poz
Nisam se okomio na tebe a sad postajes dosadan-ja sam ti lepo napisao da se ne ljutiš
I Bender je objasnio
P. S.
Inače baba i deda su kupili svako po iPhone 6 i neznaju o ovoj temi nista [emoji1]

Poslednja izmena:
Ajde da prekinem raspravu:)

http://youtu.be/1vtVghIifiU

Video mu je lazan! Ali kako je mogao da zna:

-18th January coming official
6- korea will be the first, india of course will follow

Mnogo mi sumnjiv ovaj lik:D Ili pise ono sto zelimo da cujemo :)

UPDATE: a few days delay

Poslednja izmena:
Za par dana ce da napise opet few days delay,i tako dok zvanicno ne stigne

Ista situacija kao kod tebe je i meni bila :)
Moguće da je do tržišta za koje je namenjen telefon...

Isto je pisalo unrooted kada se odradi ona metoda koju sam kačio u temi...

Kad ima OTA onda se taj problem ne pojavljuje ali pošto kod nas to nema ili bar ja nisam čuo ni ni video da neko ima OTA taj problem je konstantan - ako je to nekome problem-
Kod mene čak i kad sam stavio jelly bean pisalo je da imam poslednju verziju a na pc suite ili Support tool uredno vidi update

Poslednja izmena:
Zar nije bila prica da sto se googla tice kad je rootovan telefon ostaje garancija? Znam da od starta nije bilo tako, ali kasnije kao. Mozda gresim. Ali koliko se secam sto se tice googla garancija ostaje, nego nasi traze dlaku u jajetu.

Zar nije bila prica da sto se googla tice kad je rootovan telefon ostaje garancija? Znam da od starta nije bilo tako, ali kasnije kao. Mozda gresim. Ali koliko se secam sto se tice googla garancija ostaje, nego nasi traze dlaku u jajetu.
Kakve veze ima google sa telefonom :D Ne traze nasi, svako to gleda da li je softwerski nesto dirano, ali takve sitnice ti niko nece ni primetiti ako nosis telefon zbog ekrana.

Kakve veze ima google sa telefonom :D Ne traze nasi, svako to gleda da li je softwerski nesto dirano, ali takve sitnice ti niko nece ni primetiti ako nosis telefon zbog ekrana.

da- i prica je pocela sa pokvarenim displejom kao sto sam i ja imao i softwer niko nece gledati zbog displeja

Vrh Dno