Šta je novo?

LG G2

Jako je slab zvuk i tog desnog kada pustam radi ali nisam siguran da li i on crkava a i smeta mi kad hocu da pricam na spikerfon :D

@nikola016 Nisam bas najbolji u gledanju tih stvari oko fps-a sad vidim po tvom odgovoru da si mnogo bolje upucen u te stvari uvek sam govorio i opet kazem ja sam jos uvek sto se toga tice Amater nazalost :)
Zato sam i postavio yt da ostali vide i napisu svoje misljenje

Jako je slab zvuk i tog desnog kada pustam radi ali nisam siguran da li i on crkava a i smeta mi kad hocu da pricam na spikerfon :D

Bas sam se zainteresovao za te zvucnike i procitam na xda da levi grill (rupice) uopste se tu ni ne nalazi zvucnik, vec je zvucnik samo na desnom grilu tako da je to normalno kod nas, a ako ti se desni lose cuje onda je ili probio ili sta vec.... :)

@nikola016 Nisam bas najbolji u gledanju tih stvari oko fps-a sad vidim po tvom odgovoru da si mnogo bolje upucen u te stvari uvek sam govorio i opet kazem ja sam jos uvek sto se toga tice Amater nazalost :)
Zato sam i postavio yt da ostali vide i napisu svoje misljenje

ma nisam ni ja neki profesionalac samo vidim da nisi obratio paznju kada je telefon usmeren u deo koji ne zraci svetlost (tastaturu) fps je tada pao i slika je seckala kao sto je i sada na KK

Poslednja izmena:
To levo nije zvucnik

Jel koristite neki fix za kameru za G3 2.1?

Screenshot_2015-01-18-02-02-41.jpg

Nije mi ista kao u G3 2.0

Izgleda da sam imao xcam aplikaciju,ne secam se vise. Izgledala je kao stock ali je imala UHD,slomo itd.

Moze li neko da mi kaze koju verziju firmwire trebam da stavim da bih mogao u servis da saljem tel. Inace preko mts je uzet.

Ljudi, ima previse strana, a search mi bas i nije od pomoci.
Kakva je situacija sa unrootovanjem, tj vracanjem na potpuni stock?
Druga stvar, da li je moguce uraditi recovery obrisanih fajlova (slike)?
Moze li ikako bez rootovanja?

Što se tiče vraćanja na stock samo skineš KDZ za tvoj telefon i flešuješ ga preko LG tool-a.

Ljudi, ima previse strana, a search mi bas i nije od pomoci.
Kakva je situacija sa unrootovanjem, tj vracanjem na potpuni stock?
Druga stvar, da li je moguce uraditi recovery obrisanih fajlova (slike)?
Moze li ikako bez rootovanja?

mozes bez problema da vratis na fabricko stanje bez ikakvih tragova rutovanja-ja sam vratio i telefon mi je trenutno u servisu zato sto mu je crko displej sto nema veze sa rutovanjem da se ne uplasis, a sto se tice ovog drugog napravis backup i bez problema vratis sve a nemoras ni da brises slike prilikom rutovanja

Poslednja izmena:
mozes bez problema da vratis na fabricko stanje bez ikakvih tragova rutovanja-ja sam vratio i telefon mi je trenutno u servisu zato sto mu je crko displej sto nema veze sa rutovanjem da se ne uplasis, a sto se tice ovog drugog napravis backup i bez problema vratis sve a nemoras ni da brises slike prilikom rutovanja

Hvala, ali problem sa slikama je sto mi je re.tard obrisao neke slike i celo jutro se cimam kako da ih vratim. Googlam do besvesti, a ne uspeva ni jedan metod za sada

Prikljucis fon u komp i programom Recuva ga skeniras. Nece ti uspeti sve, ali sto pre to uradis vise ce vratiti.

I da znas, ako dobijes nov telefon, nova ti je i garancija. To znam sigurno. Po kom god zakonu da si kupio.

Teoretski bi to trebalo / moralo da bude tako ali je u praksi ipak malo drugačije i mora žestoko da se nateže i svađa sa njima u vezi tako banalne stvari. Meni kada je crkao HDD nakon godinu ipo dana bio je kod njih u servisu nego vreme (a trebalo je samo da potvrde da je ispustio dušu), nakon čega su mi dali novi HDD ali i samo produžili garanciju na još pola godine. Nakon prvo pokušaja da lepo objasnim, zatim natezanja pa svađe i na kraju pretnje tržišnom dali su mi novu garanciju na dve godine uz nebuloznu opasku kako to oni meni čine jer sam bezobrazan!!! U Srbiji budite spremni na sve i na svaki pokušaj da se kupac / korisnik usluga zavrne pa app!

Poslednja izmena:
Ja sam pre mozda godinu dana zamenio graficku i dobio garanciju novu. Od predhodne je proslo godinu dana, i dali mi garanciju cini mi se na 3 godine, nisam najsigurniji. Ja ih pitao za to, oni kazu garancija ti je sad nova. I dali mi ja mislim garantni list.
Za ovog momka sto ima problem sa slikama, Recuva pouzdano radi. Koristio je i da sa hdd-a i sa mem kartica i sa telefona izvucem isto slike.
Recuvu izdaje ista kompanija koja izdaje ccleaner. Tako da je svima poznat njihov rad :)

Poslednja izmena:
Ja sam pre mozda godinu dana zamenio graficku i dobio garanciju novu. Od predhodne je proslo godinu dana, i dali mi garanciju cini mi se na 3 godine, nisam najsigurniji. Ja ih pitao za to, oni kazu garancija ti je sad nova. I dali mi ja mislim garantni list.
Za ovog momka sto ima problem sa slikama, Recuva pouzdano radi. Koristio je i da sa hdd-a i sa mem kartica i sa telefona izvucem isto slike.
Recuvu izdaje ista kompanija koja izdaje ccleaner. Tako da je svima poznat njihov rad :)

Teoretski bi to trebalo / moralo da bude tako ali je u praksi ipak malo drugačije i mora žestoko da se nateže i svađa sa njima u vezi tako banalne stvari. Meni kada je crkao HDD nakon godinu ipo dana bio je kod njih u servisu nego vreme (a trebalo je samo da potvrde da je ispustio dušu), nakon čega su mi dali novi HDD ali i samo produžili garanciju na još pola godine. Nakon prvo pokušaja da lepo objasnim, zatim natezanja pa svađe i na kraju pretnje tržišnom dali su mi novu garanciju na dve godine uz nebuloznu opasku kako to oni meni čine jer sam bezobrazan!!! U Srbiji budite spremni na sve i na svaki pokušaj da se kupac / korisnik usluga zavrne pa app!
Ja sam menjao one m7 za g2 nakon dugomesečnog natezanja sa telenorom, i čim sam ga preuzeo, dobio sam novu garanciju na uredjaj, iako je od početka ugovorne obaveze prošlo više od 7 meseci...

To izgleda kao i sve drugo važi od firme do firme, od prodavca do prodavca - dok jedni rade korektno i transparentno drugi pokušavaju da ulove u mutnom...

Što je najgore, sve to natezanje ponekad baš zna da košta živaca a trebalo bi da prođe prilično brzo i jednostavno

Poslednja izmena:
Zakon je sad novi jasan po pitanju toga. U to sam 100% siguran. Za onaj po kom sam ja dobio graficku nisam siguran. Sada je to sigurno tako. Iskren da budem, radio sam naplatu dugova za vip, moja najiskrenija preporuka bi bila da bezite od njih. Ni najvecem neprijatrlju ne bih preporucio da ide kod njih.

OK, kod mene je to bilo još pre nekoliko godina i stvarno bi mi bilo drago ako se bar to u međuvremenu popravilo na bolje...

Vrh Dno