Šta je novo?

LG G2

Mozda ima korejski model? :trust:

Oni korejski imaju 2610. I sd slot i tv antenu :D i dobije se rezervna baterija.

Nope
5cb7c2896117f94c00c6d1e1de005244.jpg

f4771778041588f34b15c01f8cb51361.jpg

Možda je ta baterija kod njega nekako završila ako je kupio polovan

meni je verovatnije da program zabrlja očitavanje

nakon promene dalvik u art runtime, pojavilo mi se system.ui crashed telefon nece vise da se upali, izgleda da sam imao previse malo memorije. Rom je g3 od onog cloudyfy.. sta mogu da pokusam da sredim ovo ? kako da instaliram mozda drugi rom sada ?

nakon promene dalvik u art runtime, pojavilo mi se system.ui crashed telefon nece vise da se upali, izgleda da sam imao previse malo memorije. Rom je g3 od onog cloudyfy.. sta mogu da pokusam da sredim ovo ? kako da instaliram mozda drugi rom sada ?
Jel mozes u download mode? ili u recovery?

Poslednja izmena:
Program brlja. Opšte poznata stvar. Što najgore to sam i napisao u postu pre 3,4 strane

ne može program da očita kapacitet baterije, pa samim tim ni degradaciju, on čita vrednost koja je "zapisana"

Ma da bre, baterija ti je ok - program zeza ;)
Kakva crna zamena - samo bi te očerupali serviseri :D

Poslednja izmena:

Jel si imao xposed framework instaliran?
Ako jesi u tome je problem.
Imaš na internoj memoriji zip koji moraš flešovati da bi izbrisao xposed.

Flešnuo sam [5.0.2] AyoPOP - AICP for D802, pokrenuo, uhvatio WIFI, koji se brzo izgubio. Nastavio sam dalje i nije se pokrenuo auto update aplikacija sa mog google naloga. Restartovao sam fon i tek tad dobio wifi vezu. Onda ručno skinuo play store i pokrenula se instalacija, ali samo google aplikacija, a ne svih sa naloga (naravno da sam instalirao gaaps prethodno). Imam u podešavanjima google nalog, u play marketu mi je na auto-update preko WIFI, medjutim moram sve ručno da instaliram. To mi se stalno sešava kad flešam romove(osim Cloudy), ali nekako se pokrene update, a sada neće? Sad vidim da mi piše:Unfortunately Google Apps has stopeped.

Poslednja izmena:
Meni se to desilo pre neko vece (nemam pojma na kom sam runtime-u bio). Cini mi se art. Resetovao telefon nesto, bez nekog posebnog razloga i to se desilo. I nece i nece dok nisam flesovao opet.

https://www.youtube.com/watch?v=lvZnBsOX0Ts&feature=youtu.be

Evo da vidite kako radi kamerica na lizi :)

I da ovi korejski modeli imaju opasan problem sa ktz-m upgrade :)

Kazi mi da ne vidis pad fps-a dok mu kamera gleda u tastaturu ? Zatim kad je usmeri u monitor (izvor svetlosti) kamera se vrati na 30/60 fps i sve je tecno u viewfinderu...Pa i moja se isto tako ponasa mogu ja da ga uperim nocu u tastaturu i da mrdam i da sve secka a kad podignem i uperim u monitor da radi izuzetno tecno

@nikola016,ako imas fix,prebaci kameru u IA rezim,i neces da imas taj lag

Pomagajte tel mora na servis mikrofon zeza tj ljudi me ne cuju najbolje (vec se desavalo, a sada i meni :( ). Moze li link od firmwire za mts i nacin kako da se ukloni da je tel rootovan? Hvala.

@nikola016,ako imas fix,prebaci kameru u IA rezim,i neces da imas taj lag

Ma imam modovanu kameru, ne smeta meni taj lag ja ionako ne pomeram telefon kad slikam, nego sam morao to da napisem jer zota81 ocigledno nije video fps drop. Hvala na sugestiji inace.

Hvala na odgovoru ali koju verziju firmwire, sa linka na xda ima spisak dosta verzija samo nigde ne pise koja je za mts srbija.

Da li neko zna koja je cena popravke zvucnika za g2? crko mi je levi,desni radi...Imam garanciju ali mi se ne ceka duze vreme pa bih ga odneo u neki servis.

Da li neko zna koja je cena popravke zvucnika za g2? crko mi je levi,desni radi...Imam garanciju ali mi se ne ceka duze vreme pa bih ga odneo u neki servis.

Ja sam moj mobilni uzeo polovan od pocetka mi radi samo desni, bilo mi cudno ali sad vidim da nije to normalno ali mi ne smeta, verovatno je do 2000/1000 dinara

Vrh Dno