Puno-od 23 decembra. Danas sam zvao usrani servis i kažu da će im sutra stići displej pa mozda budem dobio telefon sledeće nedeljeDeki pa koliko je vec dana proslo jako si odneo fon na servis?
Ma dobio sam lg p710-znam da moraju u 45 dana da vrate ili da daju novi ali nema šanse da dočekaju oni to- 44-ti dan ce mi vratiti telefonJesi dobio sta da koristis? Moli Boga da prodje 45 dana i da trazis novi fonNe mogu odbiti. Pogledaj u zakonu novom (mislim da je taj vremenski period). Zakon je iz prosle god.
Nisam ovo je prvi put da mu se desilo nešto posle godinu i 2-3 mesecaI ako si ga vise od 2-3x nosio u servis moraju da zamene.
Neko pomenu neki fix da si napravio za LL cam?Znaci kriza je bez fleshanja a?
Ne. Brini i raj RR valja, super je. Kome se da nek proba Slim, kamera solidno fokusira po noći.
Jesi naucio? [emoji14]Ne. Aicp je drugo. Probacu obe veceras.
Jedan predmet daJesi naucio? [emoji14]
Vidim i tebi fleshovanje ne da mira bas u ispitnom roku dodje ta kriza![]()
Instalirao sam sinoc AICP nightly 14.1. , pokusao da pustim neku pesmu, premotam, player not responding... pustio update nekih aplikacija - vrti vrti pa restart telefona... Bas mi cudno bilo, s obzirom da sam probao build-ove iz decembra i nisam imao nikakvih problema sa romom osim kamere![]()
I ja sam sinoc flashnuo aicp... Meni izbacuje force close na snap kameri, cini mi se da baterija vise curi od CM12... Ostalo je manje vise isto ili slicno, vcrs cu probati RR![]()
Nista restore, instalacija sa gplay-a.Niste li restorovali backup aplikacija ? To moze da pravi problem...
OK nasao 6.2 uspesno instalirao. Pokrenem radi 3sec I onda izbaci da mi app nije licencirana I da je kupim na Google playNope. Kucaj xda snap CAM. U attachmentu je![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari