dexy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2014
- Poena
- 235
Evo jedna slicna aplikacija za LG https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo
Zavisi za koje je tržište kod mene je 20hStolen information?Koja je poslednja verzija originalnog firmware-a? Meni pise 20c
Update se cini mi se sklonjen sa svih servera jer treba da ubace LL bar ja mislim da je zbog toga jer sad gde god kucas imei nece da dozvoli downloads
Imam jedno strucno pitanje, nov sam u svemu ovome. Da li postoji mogucnost da se sredi g2 koji je zakucao na na LG logo? Postoje li telefoni koji su u takvom stanju i da im nema spasa. Ne znam koji je razlog "zakucavanja"
Hvala unapred
Pa gde god sam ukucao imei nece da mi izbaci koji je poslednji rom pa sam zbog toga pomislio da su skinuliNe znam odakle ti ovo, meni uredno skida.
telefon trenutno nije kod mene, bice ovih dana pa cu detaljno da objasnim sta se desavaaj sad ispocetka objasni sta si radio pa cemo ti pomoci=naravno da ces vratiti tel jos niko nije ostao bez njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari