Šta je novo?

LG G2

Stolen information? :D Koja je poslednja verzija originalnog firmware-a? Meni pise 20c

ja sam imao 20d pre dizanja na cloudy

Moj je za UAE, nego sam pitao inace koja je poslednja verzija. Bas glupo sto je na njemu C verzija.

Ja uzeo u Vipu i poslednja h, drug uzeo u Telenoru i poslednja mu je tek b.

Ne, pre neki dan probao kod mene na suite i ne daje mu update, a meni sa Vipa dao sa f na h...

Imam jedno strucno pitanje, nov sam u svemu ovome. Da li postoji mogucnost da se sredi g2 koji je zakucao na na LG logo? Postoje li telefoni koji su u takvom stanju i da im nema spasa. Ne znam koji je razlog "zakucavanja"
Hvala unapred

Idi na xda forum u g2 sobu pa u general podsobu. Ima tema koja nosi naziv lg g2 is now unbrickable. Nisam imao potrebu da probam ali cini mi se da ce ti pomoci

Imam jedno strucno pitanje, nov sam u svemu ovome. Da li postoji mogucnost da se sredi g2 koji je zakucao na na LG logo? Postoje li telefoni koji su u takvom stanju i da im nema spasa. Ne znam koji je razlog "zakucavanja"
Hvala unapred

aj sad ispocetka objasni sta si radio pa cemo ti pomoci=naravno da ces vratiti tel jos niko nije ostao bez njega

Poslednja izmena:
@zmijuga

Hoce li da se telefon ugasi kada drzis ~10 sec Power dugme? Kada se telefon ugasi nemoj da pustas dugme, nego zadrzi jos 3-4 sekunde...

I kod mene nema link...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420994224055.png
    uploadfromtaptalk1420994224055.png
    328.9 KB · Pregleda: 209
Pazi znam ja gde ima da se skinu romovi za sve lg modele nisam pocetnik naravno, nema fon koji ja nisam root otkljucavao boooder na sony ubacivao romova ni sam ne znam koliko... samo sam rekao za te sajtove gde trazi imei da nece uopste da izbaci koji je rom za vas licni model i koji je zadnji update :)

Ne znam u cemu je fora da nekome rade a nekome ne sajtovi za imei, meni radi gde sam god probao:)

izgleda isto kao cloudy

Pogledaj malo bolje ikonice:
d663f585c5bb7c4bd30842d156607728.jpg

Zna li se koja su realna poboljsanja? Facelift me ne impresionira.

Poslednja izmena:
99% ljudi su na g3 romu zbog izgleda. Pogotovu od kada je popravljena kamera na stocku.

Popravljena kamera na stocku? Zbogom svi kerneli i romovi,stock mi je nezamenjiv. Ne stizem da pratim xda nikako,sjajno sto su sredili kameru!

Vrh Dno