g.paganini
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2011
- Poena
- 170
Pa osnovno je da ugasiš u Video options :audio noise gate, I stereo mics I čućeš neće više biti onog "podvodnog" zvuka na video snimcima. Za ostalo, sve je stvar ličnih preferenci.
A kopija(losa) 2,8$Original Quick Window Case, najpovoljnije... provereno stiže za 10-15 dana, cena sa troskom isporuke 26,50 usd: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=351147267239&alt=web
Sve radi.Da li na CloudyG3 2.1 radi quick remote ili knock on i off?
Radi sa svim-sigurno- i možeš da dodas nekolikohvala brate!
A gmail aplikacija radi sa bilo kojim mailovima? Posto su samo dva naloga na gmailu, ostalo su privatni serveri
Sjajno!
Nego... Instalirao sam titanium backup i kao i sve u vezi androida ima 3 milijarde opcija koje mi nemaju smisla. Uspeo sam da uradim backup onoga sto mi je bitno ali sta sad sa tim backupom? Da bih ga spakovao u .zip trazi mi da kupim aplikaciju. Ako oborim sistem sad i dignem Cloudy, da li ce ovi backupi biti tu i dalje? Kapiram da nece
pa kako da ubacim kad ne mogu da prebacim rom na sd card, nisam gore napisao da nemam otgUbaci 2.1 rom i pevajTrebao si kupiti od mene g2 (od juce je na prodaju), ne bi imao tih problema
![]()
Bolje ti stavi lepo stock pa ces posle lako na cloudyg3 2.1pa kako da ubacim kad ne mogu da prebacim rom na sd card, nisam gore napisao da nemam otgvidim da ima neka metoda preko ADB ali mi nije to bas jasno i da li uopste moze to i kako
stock mogu da doradim preko lg flash tools-a ili? necu mu smetati sto sad ima twrp i root mislim nije nista opasno da se to odradi?Bolje ti stavi lepo stock pa ces posle lako na cloudyg3 2.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari