Šta je novo?

LG G2

Pa osnovno je da ugasiš u Video options :audio noise gate, I stereo mics I čućeš neće više biti onog "podvodnog" zvuka na video snimcima. Za ostalo, sve je stvar ličnih preferenci.

Original Quick Window Case, najpovoljnije... provereno stiže za 10-15 dana, cena sa troskom isporuke 26,50 usd: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=351147267239&alt=web
A kopija(losa) 2,8$
http://www.ebay.com/itm/Hot-Quick-C...Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2c8decdb99
Kopija (dobra-Nilkin) ~5.5$
http://www.ebay.com/itm/1PC-Nillkin...asesPouches&var=&hash=item2c912ab015#shpCntId
:p
Uzeo sam nekolio raznih futrola sa eBay-a, ali nekako mi najvise lezi "ultra thin" obloga, ovi flip me nerviraju sto moras da ih otvaras a i komplikuju slikanje telefonom. Mada su dobre da palis ljude-kad zatvoris a ono se pokaze sat u prozoru :eyebrows:

Da li na CloudyG3 2.1 radi quick remote ili knock on i off?

Hvala :)

Ima li mozda nacina da uradim backup mail naloga koje imam (imam ih 9, i velika je muka podesiti sve opet) pa da posle to vratim kad vozdignem cloudy?

Može Titanium backup, pa posle restore samo data od email aplikacije, ili još bolje koristiti gmail aplikaciju koja automatski vraća sve naloge nakon reinstalacije.

hvala brate!

A gmail aplikacija radi sa bilo kojim mailovima? Posto su samo dva naloga na gmailu, ostalo su privatni serveri

Izgleda da. Kad sam cackao skoro gmail app ucinilo mi se da mogu i drugi.

Sjajno!

Nego... Instalirao sam titanium backup i kao i sve u vezi androida ima 3 milijarde opcija koje mi nemaju smisla. Uspeo sam da uradim backup onoga sto mi je bitno ali sta sad sa tim backupom? Da bih ga spakovao u .zip trazi mi da kupim aplikaciju. Ako oborim sistem sad i dignem Cloudy, da li ce ovi backupi biti tu i dalje? Kapiram da nece

Sjajno!

Nego... Instalirao sam titanium backup i kao i sve u vezi androida ima 3 milijarde opcija koje mi nemaju smisla. Uspeo sam da uradim backup onoga sto mi je bitno ali sta sad sa tim backupom? Da bih ga spakovao u .zip trazi mi da kupim aplikaciju. Ako oborim sistem sad i dignem Cloudy, da li ce ovi backupi biti tu i dalje? Kapiram da nece

nemoj da stavljaš u zip.
backup ti se nalazi u folderu TitaniumBackup.
ako prilikom stavljanja roma brišeš Internal Storage particiju, onda: iskopiraj folder backup-a na otg ili komp i nakon instalacije roma ga vrati nazad.
ako ne brišeš Internal Storage, onda će ti on ostati i nakon flešovanja roma.

Poslednja izmena:
sta je otg?

Google.com :D Kupih upravo za 100 din foliju, u radnji u Balkanskoj. Doduse sam moras da je stavis.

Ja sam svoje folije placao 300, isto u Balkanskoj :) Gde si kupio za 100 (ako je reklama, moze na PM?) :)

pozdrav, imam problem sa lg g2 kupio sam ga imao je na sebi cloudy lg lg2 rom i ja uradim iz twrp recovery format internal storage i data i sad je zaglavio na lg logo, udjem preko tastera ponovo u twrp ali nemam rom za instalaciju a kad probam mount storage nece da stiklira usb-otg, da li postoji jos neka metoda da se prebaci rom na sd?

To sa otg-usb sam i ja imao problem nije hteo da ucita mislio sam da je mozda neodgovarajuci otg ali sam izvalio sta je, kad ga formatiras na pc i stavis na fon on ga ne vidi nego moras da ga formatiras na neki android uredjaj i radi ce ti sve normalno

Pa nece ga stiklirati ako nije ubacen. Moras ga prvo povezati koliko se secam. Probaj sa kompom da ga povezes i da mountujes. I obavezno neka bude fat32. Nisam siguran da ntfs radi. Zota je dao dobar predlog, ako imas drugi android koji podrzava otg.

Poslednja izmena:
Jer kad ga formatiras na nekom uredjaju android on ubacuje 2 fajla na usb tako da posle toga radi gde god da ga ubacis ili ako ces preko pc-a stavi kako zulu92 rekao i stavi allocation unit size 64bytes pa probaj onda

a da li bi sad mogao neki stock rom ako imam twrp i root mislim da li bi ga nesto zeznuo da se tako vratim?

Ubaci 2.1 rom i pevaj :) Trebao si kupiti od mene g2 (od juce je na prodaju), ne bi imao tih problema :D

Doslo mi :D Ako dobijem dobru cenu, jer je mint. Sve folije originalne na njemu. Uz njega dobio silikonsku masku pa je odmah ubacen u nju. Nije mi po svaku cenu da moram. Kad se ocekuje LL?

Ubaci 2.1 rom i pevaj :) Trebao si kupiti od mene g2 (od juce je na prodaju), ne bi imao tih problema :D
pa kako da ubacim kad ne mogu da prebacim rom na sd card, nisam gore napisao da nemam otg :) vidim da ima neka metoda preko ADB ali mi nije to bas jasno i da li uopste moze to i kako

Pokusao sam da otkljucam lg preko unlockcode247 i slicnih sajtova malkice skupljih. I ne uspevam. Pokusam preko ovih sa kp za 500din. Kada ono svi kazu lg server pao. Postoji li neki drugi nacin otkljucavanja bez gubljena garancije?

Vrh Dno