Šta je novo?

LG G2

e kad je covek ne obavesten kao ja,ja sam uvek mislio da taj magnet steti ekranu..valjda ce zavrsiti posao i ova..sad mi je jasno zasto je nenadjeh u srb . it . jedva u ch

e kad je covek ne obavesten kao ja,ja sam uvek mislio da taj magnet steti ekranu..valjda ce zavrsiti posao i ova..sad mi je jasno zasto je nenadjeh u srb . it . jedva u ch
Ma ne šteti ništa - to su gluposti ja je nosio bar 2 meseca i jos uvek je imam samo dosadi posle nekog vremena

Cao drugari. Javljam se sa apdejtom. Vratih i ovaj drugi G2. Nije bio na servisu nego mi je poslao drugi. I greskom 16gb. Ali otisao je nazad i sad sam uzeo Note3.
Ono sto mogu da kazem je da mi se ekran na G2 mnogo vise svidjao. Ostriji je (verovatno sto su iste rezolucije ali je manji) i boje su mi bolje. Sto se tice kamere, isto imaju 13mpx ali na Samsungu mi bolje fokusira, bolje su boje, manje su mutne i manje imaju noise. Sta znam. Ja volim velike ekrane a i ovaj ce mi dosta koristi jer ce klinac gledati crtane u putu na njemu. A i lako cu da ga prodam ako se uzelim opet za ovaj :D
Hvala svima sto su iscimali oko mog problema. Ponavljam kao papagaj da imate pivo od mene :D

Tek im stiže u ponedeljak pa dok urade pa dok pošalju i pitanje je dali će biti sledeće nedelje

Da- i posle pucao u njega kao onaj krele sa YT [emoji1]

Kako promeniti u Loliipop themes, mislim na onu opciju koja ima u AOSP romovima gde menjaš style, icons i ostalo? instaliram apk fajl, ali kako da ga pokrenem?

Google oficijalno ne podrzava teme. A sad, sto za ROMove nema toga, moguce da se jos radi na Theme enginu.

Vidim da je neko ovde pisao za problem sa kaljenim staklom, zbog zaobljenih ivica ekrana. Ja sam na moj G2 stavio Nillkin Tempered Glass (na ebay-u košta oko 10 usd sa troskom isporuke) i perfektno naleže. Inače mnogo bolja opcija od zaštitne folije i neuporedivo lakše se postavlja. Jedino što sam čekao skoro mesec i po dana dok je stiglo.

Koja su "idealna" podesavanja za XCam, kupio sam onu settings aplikaciju sto ide uz nju?

Nazad
Vrh Dno