sad sta je tu je,narucena je i ocekuje se sa nestrpljenjemOrigunal se otvara stalno- meni je bolja nillikin-ima magnet pa drzi ali je original kvalitetnija pa vidi
Nemoj misliti da nije dobra nego ova ima malu prednost kod mene zbog tog magneta a i jeftinija jesad sta je tu je,narucena je i ocekuje se sa nestrpljenjem![]()
Ma ne šteti ništa - to su gluposti ja je nosio bar 2 meseca i jos uvek je imam samo dosadi posle nekog vremenae kad je covek ne obavesten kao ja,ja sam uvek mislio da taj magnet steti ekranu..valjda ce zavrsiti posao i ova..sad mi je jasno zasto je nenadjeh u srb . it . jedva u ch
****m im mater- zvao sam servis danas i tek u ponedeljak im stiže displej pa neznam vise sta da kazemDeki kad stize g2 prodje skoro mesec dana?
Bas mi je usput da skoknem u delta cityImaš odličnu Nilkinovu u Mobillendu u Delta Sitiju. Oko 2000...
Izguglaj malo i naci ces i svako će ti poslati brzom postomBas mi je usput da skoknem u delta cityPa nismo svi iz velegrada [emoji14]
Elem mislio sam na nesto sto se narucuje![]()
Pa dobro kad si do sada bio strpljiv izguraces do ponedeljka-utorka****m im mater- zvao sam servis danas i tek u ponedeljak im stiže displej pa neznam vise sta da kazem
Ništa nisam uradio sam od sebe je- razlio se lepak na displeju posle godinu i nešto pa sam ga poslao na garancijuIzvinjavam se za off, ali šta si uradio sa telefonom ? [emoji14]
Ok video sam da poznas Zrenjanin [emoji1]I ladno posle svega toga mrtav ladan ode u banjalucki cevap i naruci 10 upola sa lukom![]()
Nema te opcije za lolipop jos... To je theme engine, sumnjam da su ga implementiraliKako promeniti u Loliipop themes, mislim na onu opciju koja ima u AOSP romovima gde menjaš style, icons i ostalo? instaliram apk fajl, ali kako da ga pokrenem?
Tako sam i pretpostavio, jer sam sve pretražio u podešavanjima. U čemu je fora sa peticom, ako je izašla zvanična verzija, kako je moguće da ne radi sve što je radilo u prošloj verziji?Nema te opcije za lolipop jos... To je theme engine, sumnjam da su ga implementirali
Vise nista ne testiram- cekam Loli pa onda M9
Možda - videćemo [emoji1]Mozda ti G4 promeni planove![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari